Din pris:
695,-

iPhone 6 Plus

Vælg farve
Guld
Space Grey
Sølv
Vælg stand
Læs mere
Brugbar
Brugt
Rigtig god
Som ny
Vælg hukommelse
16 GB
64 GB
128 GB
Panser
+199 kr
Ja tak
Nej tak
Apple EarPods
+149 kr
Ja tak
Nej tak

Afsendes indenfor 7-14 hverdage

På lager i 0 butikker

Andre købte også

Hoco - Hovedtelefoner
599,00 kr
iPhone 6 Plus udkom i 2014 sammen med sin lillebror iPhone 6. Der blev solgt over 10 mio ekseplarer i udgivelsesweekenden. Telefonen har en A8-Chip og en dual-core Cyclone processor som yder hele 1.4 GHz. Telefonen er kendt for din store Retina-skærm er på hele 5,5", hvorfor den også kaldes for en "Phablet" (Phone + Tablet). Kameraet er på 8 megapixels og kan filme i fuld HD med helt op til 60 fps (frames per second = slowmotion). iPhone 6 Plus fungerer på alle de nyeste 4G frekvenser og du er dermed sikret en optimal dækning overalt i verden.

MFI-godkendt ladekabel medfølger.

Alle enheder på Phonetrade.dk er Pre-owned og leveres i Phonetrade-æske med:

Sim-nål
Lightning til USB-kabel
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Vi yder 14 dages returret og hvis du ønsker at gøre brug af denne, så skal du inden 14 dage fra modtagelse af din vare, gøre opmærksom herpå ved, at udfylde en standardfortrydelsesformular og sende den til info@phonetrade.dk.

 

Vi vil herefter sende dig et pakkelabel, så du kan sende varen retur til os, men du afholder selv de omkostninger, der opstår herved og der vil derfor blive fratrukket 55 kr. fra din tilbagebetaling.

 

OBS: Vi vil ved modtagelse af varen kontrollere dens tilstand og konstateres det, at den har været taget i brug og har brugstegn som følge heraf og at dermed er sket en værdiforringelse, så vil denne forringelse sammen med et administrationsgebyr på 300 kr. blive fratrukket din tilbagebetaling.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Du kan betale med betalingskort eller via afbetaling gennem Viabill. Hvis du vælger betaling via betalingskort, så reserveres købsbeløbet på din konto med det samme, men hæves først, når din ordre afsendes. Hvis du efterfølgende annullere din ordre, så kan beløbet forblive reserveret i op til 30 dage og vi har ikke mulighed for at frigive det.
 

Vi afsender som regel din ordre inden for 1-5 hverdage, men visse produkter kan have længere leveringstid.
 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Danmarks nok billigste iPhone 6 PlusiPhone 6 Plus er den større udgave af de to modeller, der udgør den 8. generation af Apples populære iPhones. Den mindre og billigere iPhone 6 har samme ydeevne, men iPhone 6 Plus er det oplagte valg for alle, der ønsker en større skærm.

I Phonetrades store sortiment finder du den farve og størrelse, du ønsker for din brugte iPhone 6 Plus, og du er garanteret billig iPhone 6 Plus i rigtig god stand, som er fuldt funktionel. Ønsker du derfor en en stor skærm med en kraftig processor, er en billig iPhone 6 Plus det oplagte valg for dig. Da vi opkøber brugte enheder, hvorefter vores teknikere sætter dem i stand, kan vi tilbyde Danmarks nok billigste iPhone 6 Plus, uden at det kan mærkes på ydeevnen.

Historie

iPhone 6 Plus begyndte at blive solgt i september 2014. Spekulationerne var et varmt emne, selvom specifikationerne for de nye modeller var blevet frigivet. Mange havde bedt Apple om at øge skærmens størrelse for at følge med udviklingen udviklingen blandt flere Android-modeller.

Derfor kom det ikke som nogen overraskelse, at de nye telefoner blev markedsført med sætningen "Bigger than bigger". iPhone 6 Plus blev den telefon, der i størst grad repræsenterede udviklingen mod større skærme, og med sin 5,5 tommer skærm markerer den sig som den første Apple-telefon, der kendetegnes som en såkaldt "Phablet".

Mens det var dette, Apple fokuserede mest på i markedsføringen af iPhone 6 Plus, var det langtfra den eneste opgradering i forhold til iPhone 5-modellerne. iPhone 6 Plus er en meget hurtigere telefon, der også giver øget brugervenlighed i form af et skarpere kamera. En af de største nyheder for alle brugere er imidlertid, at telefonen har betydeligt længere batterilevetid.

iPhone 6 Plus blev degraderet til Apples mellemklasse ved lanceringen af iPhone 6S og iPhone 6S Plus i 2015, og produktionen af iPhone 6 Plus sluttede helt i 2016.

Modeller og specifikationer

iPhone 6 Plus blev frigivet med lagerplads i forskellige størrelser. Ved at vælge mellem 16GB, 32GB, 64GB og 128GB kan du få lige så meget plads, som du har brug for i din iPhone 6 Plus. På de større modeller kan du nemt tilgå dit komplette mediebibliotek, og den store skærm gør det til en glæde at se på dine fotoalbums eller streame videoer.

iPhone 6 Plus specs:

Processor: Quad Core 64 bit 1,4 GHz

Skærm: 5.5 "LED 1920x1080

Kamera: 8 megapixel

Ram: 1 GB

Mål: 15,81 × 7,78 × 0,71 cm

Vægt: 172 gram

Farve: Grå, Guld eller Sort

Den hurtigere processor gør, at iPhone 6 Plus er omtrent 25% hurtigere ved almindelig brug end 5S’eren, og den holdes også meget køligere ved hjælp af et opgraderet kølesystem.

Design

Design er vigtigere for smartphones end for meget andet elektronik, da de fleste altid har sin telefon lige ved hånden og bruger den hyppigt i løbet af dagen. En af grundene til, at Apple er indehaver af verdens mest populære mobiltelefoner, er deres ergonomiske, elegante og tidløse design.

Selv om iPhone 6 Plus er en betydelig større telefon end 5S’eren, er designstilen ens. Apple valgte at bygge videre på designet fra forgængeren. Dette afspejles også i farvevalget, da telefonen fås i tre farver: sølv, guld og grå. Udfordringen for Apple med iPhone 6 Plus var, hvordan man oversatte sin designfilosofi til et større format, end de nogensinde har prøvet. Dette resulterede i, at mange har kaldt det en iPhone, der blev strakt ud for at skabe plads til den store skærm. Telefonens tænd/sluk-knap måtte også flytte sig lidt, men i det hele taget er designet meget lig mindre iPhones.

Mobilcovers er for mange et must, da kameraets linse får telefonen til at være ustabil mod et plant underlag. Beskyttelse af din telefon med et robust cover gør det også muligt at undgå beskadigelse og ridser og dermed forbedre telefonens levetid samt videresalgsværdi. Fra sin tidlige barndom har Apples fastholdt sin egen unikke designstil og produkter af høj kvalitet. Det har gjort deres produkter efterspurgte, uanset om det er stationære computere, bærbare computere eller smartphones. Da man med iPhone 6 Plus rådte ind i den store ’Phablet’-verden af mobiltelefoner, var det således ingen overraskelse, at den let genkendelige designstil skulle opretholdes.

Operativsystem

AppleniPhone 6 Plus blev oprindeligt kørt på iOS 8, men understøttes af de seneste versioner af Apples operativsystem i dag. Det betyder, at du nemt kan opdatere din telefon og ikke behøver at gå på kompromis med de fordele, du får ved at køre den nyeste iOS-version.

Den store skærm gør det også nemt at navigere og gør det til en glimrende telefon til de små og dem, der ikke ser så godt. Operativsystemet har masser af smarte funktioner, der giver dig mulighed for at drage fordel af den store skærm ved at køre flere apps på samme tid.

Kamera

Hvis du kun ser på antallet af megapixel, synes de to iPhone 6 Plus kameraer identiske med kameraerne i 5S’eren. Men på trods af samme antal megapixel, er der sket en væsentlig opgradering. iPhone 6 Plus kameraet kan nemlig som det første iPhone kamera optage video i HD1080p og 60 fps. I 720p kan du også optage i slowmotion. For stillbilleder er muligheden for panorama-, HDR- og time-lapse fotografering også tilføjet.

iPhone 6 Plus er derfor en meget stærkere kameratelefon til dig, der ønsker at tage fotografering et skridt videre. iPhone 6 Plus kameraet er også blevet brugt af mange til at producere video til digitale platforme som YouTube. Som en ekstra bonus er

iPhone 6 Plus-kameraet udstyret med optisk billedstabilisering, hvilket betyder, at du kan filme stabile klip uden forstyrrende rystelser, selvom du filmer med en håndholdt telefon.


En kritik rettet mod telefonens kamera var, at linsens størrelse fik den til at stikke længere ud bagpå end resten af telefonen. Derfor kan det være en god ide at udstyre din iPhone 6 Plus med et mobilcover, som beskytter linsen og gør det muligt for telefonen at ligge fladt på eksempelvis en bordplade.

Hvorfor købe en brugt Iphone 6 Plus?

iPhone 6 Plus er en telefon, der stadig formår at være konkurrencedygtig og ikke behøver at opleves gammel og forældet. Sammenlignet med 5S’eren får du en enorm opgradering i form af en mere moderne og kraftigere processor samt et kamera med langt flere muligheder. Du får således en rigtig god pris på iPhone 6 Plus i forhold til dens ydeevne. Hvis du derimod vil have en lettere telefon, der passer i lommen og små håndtasker, giver den mindre iPhone 6 næsten samme ydeevne, men ligeledes en mindre skærm og mangel på billedstabilisering ved videooptagelse. Hvis du søger en langsommere telefon, er iPhone 5S også en mulighed, der også formår at køre den nyeste version af iOS. Til gengæld kan du få en rigtig billig iPhone 6 Plus, da der siden er lanceret flere nye generationer, og denne telefon synes at være et rigtig godt køb for alle, der ønsker en billig iPhone i et større format.

Hvis du har besluttet at købe en brugt iPhone 6 Plus, finder du alle farver og størrelser på telefonen på Phonetrade. Vores telefoner leveres i vores egen emballage, og du kan vælge enten at købe en telefon i ’rigtig god’ stand eller ’som ny’.

Køb en brugt iPhone 6 Plus uden abonnement

Søger du en brugt iPhone 6 Plus, men foretrækker at dele betalingen op i små bidder, så kan du hos Phonetrade købe Danmarks nok billigste iPhone 6 Plus på afbetaling gennem ViaBill. ViaBill tilbyder en nem og fleksibel betalingsmetode, så du kan få en brugt iPhone 6 Plus uden at skulle betale den fulde pris nu og her. ViaBill er en simpel og sikker betalingsløsning, og med få klik kan du skræddersy din betalingsaftale og få din brugte iPhone 6 Plus på afbetaling.