DANSK FIRMA Etableret i 2014
HURTIG LEVERING 1-2 hverdage (lagervare)
GARANTI 3 års garanti
PRISMATCH Vi matcher laveste pris
Din pris:
3.395 3.095,-

iPhone 11 Pro Max

Vælg farve
Space Grey
Sølv
Midnatsgrøn
Guld
Vælg stand
Læs mere
Brugbar
Brugt
Rigtig god
Som ny
Vælg hukommelse
64 GB
256 GB
512 GB
Panser
+199 kr
Ja tak
Nej tak
Apple EarPods
+199 kr
Ja tak
Nej tak

Afsendes indenfor 6-10 hverdage

På lager i 0 butikker

Andre købte også

Hoco - Trådløs gaming headset
299,00 kr
-

Alle enheder på Phonetrade.dk er Pre-owned og leveres i Phonetrade-æske med nyt eller brugt opladerkabel

Sim-nål
Opladerkabel
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Vi yder 14 dages returret og hvis du ønsker at gøre brug af denne, så skal du inden 14 dage fra modtagelse af din vare, gøre opmærksom herpå ved, at udfylde en standardfortrydelsesformular og sende den til info@phonetrade.dk.

 

Vi vil herefter sende dig et pakkelabel, så du kan sende varen retur til os, men du afholder selv de omkostninger, der opstår herved og der vil derfor blive fratrukket 55 kr. fra din tilbagebetaling.

 

OBS: Vi vil ved modtagelse af varen kontrollere dens tilstand og konstateres det, at den har været taget i brug og har brugstegn som følge heraf og at dermed er sket en værdiforringelse, så vil denne forringelse sammen med et administrationsgebyr på 300 kr. blive fratrukket din tilbagebetaling.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Du kan betale med betalingskort eller via afbetaling gennem Viabill. Hvis du vælger betaling via betalingskort, så reserveres købsbeløbet på din konto med det samme, men hæves først, når din ordre afsendes. Hvis du efterfølgende annullere din ordre, så kan beløbet forblive reserveret i op til 30 dage og vi har ikke mulighed for at frigive det.
 

Vi afsender som regel din ordre inden for 1-5 hverdage, men visse produkter kan have længere leveringstid.
 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Billig iPhone 11 Pro MaxiPhone 11 Pro Max så dagens lys i 2019 i samme ombæring som iPhone 11 og iPhone 11 Pro. iPhone 11 Pro Max er med sin 6,5 tommer skærm Apples nye flagskib inden for store modeller. Er du på udkig efter den mest kraftfulde smartphone på markedet, er en brugt iPhone 11 Pro Max fra Phonetrade værd at overveje.

iPhone 11 Pro Max er en opgradering af dens lillebror, iPhone XS Max, hvor særligt kameraet har fået et ordentligt nøk op med det tredobbelte kamera. Også batteriet har fået stor ros for at have betydeligt længere levetid end tidligere iPhone-modeller. Derudover er 11-generationen den første, hvor Pro-titlen indgår i navnet.

På Phonetrade kan du finde en billig iPhone 11 Pro Max brugt, så du kan streame serier og knipse billeder under de bedste forhold. Hvis du vælger at købe en brugt iPhone 11 Pro Max hos os, har vores dygtige teknikere sørget for, at telefonen er fuldt funktionel og efterlever alle krav til den stand, du har valgt.

Specifikationer og modeller

Visuelt minder designet af iPhone 11 Pro Max om iPhone XS Max med samme skærmstørrelse på 6,5 tommer. Indvendigt er der dog flere markante forbedringer til forgængeren. Særligt det trebobbelte kamera er en markant forbedring. Desuden får du en højere maksimal lysstyrke, som særligt er en fordel i solen, hvor det på tidligere modeller har været svært at se skærmen klart i høj sollys.iPhone 11 Pro Max kommer også med den nye A13 Bionic-chip, der sikrer telefonen nok processorkraft til at håndtere de allernyeste apps. Du kan vælge mellem 64 GB, 256 GB og 512 GB lagerplads samt farverne Space Grey, Sølv, Midnatsgrøn og Guld.

iPhone 11 Pro Max specs

· Processor: Apple A13 Bionic

· Skærm: 6,5" Super Retina XDR 2688 x 1242· Kamera: Tredobbelt 12 MP: vidvinkel, ultravidvinkel og tele

· Ram: 4 GB

· Dimensioner: 15,8 x 7,78 x 0,81 cm

· Vægt: 226 gram

· Farve: Guld, Space Grey, Sølv, Midnatsgrøn

Operativsystem

iOS 13 er det preinstallerede operativsystem, hvis du køber en brugt iPhone 11 Pro Max. iOS 13 blev lanceret i forbindelse med lanceringen af 11-modellerne og er blevet godt modtaget af brugerne. Som nyt har du nu mulighed for at ændre brugerfladen fra at være lys til mørk, såvel som du kan planlægge et tidspunkt for, hvornår telefonen skifter til og fra Dark Mode.

Med iOS 13 får du tilmed øget sikkerhed, hurtigere download af apps, bedre video-og billedredigering, ‘glidende’ tastatur og flere lækre features.iPhone 11 Pro Max Kamera

iPhone 11 Pro Max kameraet er den klart største forbedring med en billedkvalitet og funktioner, der slår hidtidige smartphones med flere længder. 

Køber du en billig iPhone 11 Pro Max brugt hos Phonetrade, får du intet mindre end et tredobbelt kamera med både et vidvinkel-, ultravidvinkel- og telekamera på 12 megapixel. Du får tilmed adskillige nye funktioner, herunder ‘slofies’, som er slowmotion-selfies taget med frontkameraet, samt billeder med ultravidvinkel og 4x optisk zoom.

Er du vild med at knipse knivskarpe billeder til sociale medier eller til at vise venner og bekendte, bør du kraftigt overveje en brugt iPhone 11 Pro Max.iPhone 11 Pro Max uden abonnement

Slip for bindingsperioder og ting med småt. Hos Phonetrade kan du nemlig købe en iPhone 11 Pro Max uden abonnement. Du har derfor friheden til selv at vælge det abonnement, der passer dig.

Ønsker du at dele betalingen op, har du også mulighed for at købe en iPhone 11 Pro Max på afbetaling. Ved at vælge ViaBill som betalingsmetode kan du tilpasse og opdele din betaling efter dit behov.