DANSK FIRMA Etableret i 2014
HURTIG LEVERING 1-2 hverdage (lagervare)
GARANTI 3 års garanti
PRISMATCH Vi matcher laveste pris

iPad og smartphone Reparationer

  • 2 års garanti
  • Originale (OEM) reservedele
  • Prismatch
Phonetrade er en af Danmarks absolut førende mobilreparatører. Med over 10 års erfaring og nogle af landets dygtigste teknikere, er du sikret den suverænt bedste behandling.
Vi reparerer altid mens du venter og uden tidsbestilling.

iPhone reparation

Telefonen er i stigende grad en enormt stor del af folks hverdag, og derfor er det vigtigt, at den fungerer. Det skal vi nok sørge for! Derfor tilbyder vi alle former for reparation af iPhone, uanset hvad der er galt. Vi tilbyder blandt andet iPhone skærm reparation, udskiftning af batteri, ny kameralinse og meget mere.

Alle iPhone reparationer foretages af vores dygtige og professionelle reparatører, så du kan være tryg ved, at din iPhone er i gode hænder, og at problemet bliver fikset. Derudover benytter vi udelukkende originale (OEM) reservedele, så du risikerer ikke, at der benyttes lavkvalitetsdele.

Du kan få foretaget din iPhone reparation, mens du venter, og tidsbestilling er ikke nødvendigt. Du kommer bare forbi.

iPad reparation

Ejer du en iPad, men skærmen er beskadiget, er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder nemlig også reparation af iPad. Hos Phonetrade kan du få reparation af din iPad skærm, både udskiftning af glas og LCD.

Som det er tilfældet ved iPhone reparation, benytter vi også ved iPad reparation kun originale (OEM) reservedele.

Ved reparation af iPad kan du blot tage plads under ventetiden, og du behøver ikke booke tid i forvejen. Vores reparatører er klar til at assistere.

Hvor tilbyder vi iPad og iPhone reparation?

Med intet mindre end 8 butikker i Danmark står vores dygtige reparatører klar til at hjælpe dig med reparation af iPhone eller iPad, hvis uheldet skulle være ude.

Vi tilbyder iPad og iPhone reparation i København, hvor du både kan få fikset din enhed på enten Frederiksberg, Østerbro, Vesterbro eller i Hellerup.

Desuden har du mulighed for iPad og iPhone reparation i Aalborg, Aarhus, Kolding og Slagelse.

Du kan se alle vores butikker her.


Vi vil ikke alene være de bedste, men også det billigste sted at få repareret din smartphone. Så vi har gjort det nemt for dig, altid at være sikker på, at du får den billigst reparation på markedet.

Vi tjekker løbende reparationspriser hos tilsvarende virksomheder, men skulle vi have overset en bedre pris et sted, så er Prismatch vores måde at sikre, at I får den bedst pris.

Hvis du ønsker at benytte vores tilbud om prismatch, så skal du bare komme forbi en af vores butikker med et screenshot, eller et link til virksomheden der laver reparationen billigere, så matcher vi prisen.

Prismatch – Hurtigt og simpelt:

1. Hvis du har fundet reparationen billigere hos en anden reparatør, skal du blot tage et screenshot, et billede eller et link og medbringe dokumentationen til en af vores butikker.
2. Når du kommer ned til vores butik, så oplyser du vores medarbejder om at du ønsker at benytte prismatch på en reparation. Vores medarbejder vil herefter hurtigst muligt gennemgå det medbragte dokumentation.
3. Hvis alle betingelserne er overholdt, vil vores medarbejder prismatche og give rabat på den pågældende reparation.

Betingelser

• Hvis du ønsker prismatch, skal det oplyses ved indlevering af enheden til reparation.
• Du skal medbringe dokumentation for den pris, du har fundet – i form af et skærmprint/screenshot/Link til pågældende pris.
• Phonetrade forbeholder os retten til ikke at matche prisen, hvis de reservedele der bliver benyttet hos den anden reparatør er af lavere standard end dem vi benytter.
• Prismatch gives i forhold til dansk-ejede butikker. Hvis du er tvivl om butikken er fra Danmark, kan du se på CVR-nummeret om butikken er dansk-ejede.
• Gælder ikke ophørsudsalg, restpartier, 2. sortering eller tilbud, der kræver en særlig indsats fx åbningstilbud, kø-tilbud, timetilbud eller begrænset antal.

<