Din pris:
3.395,-

iPhone 7 Plus

Vælg farve
Sort
Guld
Rosa Guld
Sølv
Red
Vælg stand
Læs mere
Rigtig god
Som ny
Vælg hukommelse
32 GB
128 GB
256 GB
Panser
+149 kr
Ja tak
Nej tak
Apple EarPods
+199 kr
Ja tak
Nej tak
På lager i 3 butikker

Alle enheder på Phonetrade.dk er Pre-owned og leveres i Phonetrade-æske med:


Sim-nål
Lightning til USB-kabel
5 W USB-strømforsyning
Med den nye iPhone 7 Plus kan du opdag verdenen omkring dig på en ny måde med. Telefonen er udstyret med to innovative kameraer, som sikrer fremragende billedkvalitet., derudover har den en mere kraftfuld A10 Fusion chip, højere batterikapacitet samt vandafvisende design.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Vi yder 14 dages returret og hvis du ønsker at gøre brug af denne, så skal du inden 14 dage fra modtagelse af din vare, gøre opmærksom herpå ved, at udfylde en standardfortrydelsesformular og sende den til info@phonetrade.dk.

 

Vi vil herefter sende dig et pakkelabel, så du kan sende varen retur til os, men du afholder selv de omkostninger, der opstår herved og der vil derfor blive fratrukket 55 kr. fra din tilbagebetaling.

 

OBS: Vi vil ved modtagelse af varen kontrollere dens tilstand og konstateres det, at den har været taget i brug og har brugstegn som følge heraf og at dermed er sket en værdiforringelse, så vil denne forringelse sammen med et administrationsgebyr på 300 kr. blive fratrukket din tilbagebetaling.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Du kan betale med betalingskort eller via afbetaling gennem Viabill. Hvis du vælger betaling via betalingskort, så reserveres købsbeløbet på din konto med det samme, men hæves først, når din ordre afsendes. Hvis du efterfølgende annullere din ordre, så kan beløbet forblive reserveret i op til 30 dage og vi har ikke mulighed for at frigive det.
 

Vi afsender som regel din ordre inden for 1-5 hverdage, men visse produkter kan have længere leveringstid.
 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Vi lever og ånder for tilfredse kunder

iPhone 7 Plus er en absolut top-modelHvis man har været vandt til at have den store 5,5" skærm på iPhone 6 Plus eller iPhone 6S Plus, så kan man ikke undgå at savle lidt over iPhone 7 Plus. En telefon som på specifikationer og skærmstørrelse er et teknisk vidunder. Alle iPhone fanatikere -og anmeldere er enige om at Apple er sluppet rigtig godt fra lanceringen af iPhone 7 Plus. En fantastisk telefon med en række lækre features, pakket ind i tidssvarende design. Det kan ikke benægtes at iPhone 7 Plus for sin tid er noget af det mest populære på markedet, i det store segment. Brugerne er yderst tilfredse og vores kunder har kun haft positive tilbagemeldinger til os om iPhone 7 Plus.iPhone 7 Plus har på mange møder sat standarden for hvad en stor smartphone skal kunne, både ift. batteri, hurtighed, kamera og naturligvis den store skærm. Funktionerne i telefonen virker perfekt, designet pryder omslaget på den og softwaremæssigt er den rigtig godt med i toppen.

 Hurtig, vandafvisende og med et superbatteriiPhone 7 Plus sætter virkelig rammerne til en telefon der har det hele. Kameraet med hele 12MP giver dig superskarpe oplevelser på foto- og videofronten og den kraftfulde A10 chip sørger for at du kan navigere og flytte data med voldsom hast. Batteriet giver dig hele 21 timers taletid og op til hele 384 timers standby tid. I og med at iPhone 7 plus har en IP76 certificering, så er telefonen også støv- og vandafvisende. Dette er en ekstra sikkerhedsforanstaltning, men det frarådes stadig at have telefonen i nærhed af væske. De store diskstørrelser gør, at du kan få en iPhone 7 Plus 256GB, hvis du ikke kan nøjes med de 32GB eller 128GB.Lyden i højtaleren kommer ud i stereo og høretelefonerne tilkobles som bekendt via ladeporten (lightning input), i stedet for det kendte jack stik. Telefonen har en dedikeret mikrofon til samtale, hvori der er noise cancelling. Det vil sige at evt. baggrundsstøj bliver reduceret når du taler i telefon. En glimrende feature som forbedrer telefonsamtaler en hel del. Husk beskyttelsen med et iPhone 7 Plus coverDen store iPhone 7 Plus skærm gør, at telefonen er ekstra udsat. Det vil derfor altid være vores anbefaling at man tager de mest gængse forholdsregler for at passe bedst muligt på sin telefon. iPhone 7 Plus har som de fleste andre iPhone-modeller curved skærmkanter. Det gør skærmen yderligere udsat og betyder, at man både bør beskytte kanterne og forsiden af telefonen. Dette gøres bedst med et iPhone 7 Plus panser og et godt iPhone 7 Plus cover i et blødt materiale.

Brugt iPhone 7 Plus, eller ny stand?Uanset hvilke stand du vælger så får du for det første altid 2 års reklamationsret hos Phonetrade. Du er derfor stillet lige vidt uanset om du vælger den variant med brugsspor eller den uden, så er du stillet godt som forbruger overfor evt. fremtidige og uforudsigelige fejl. Derudover sælger for det første kun iPhone 7 Plus uden abonnement, så du ikke binder dig til et langt og dyrt abonnement. Du kan bruge alle vores telefoner med præcis det simkort som du ønsker det.