DANSK FIRMA Etableret i 2014
HURTIG LEVERING 1-2 hverdage (lagervare)
GARANTI 3 års garanti
PRISMATCH Vi matcher laveste pris
Din pris:
995 895,-

iPhone 7 Plus

Vælg farve
Sort
Guld
Rosa Guld
Sølv
Red
Vælg stand
Læs mere
Brugbar
Brugt
Rigtig god
Som ny
Vælg hukommelse
32 GB
128 GB
256 GB
Panser
+199 kr
Ja tak
Nej tak
Apple EarPods
+199 kr
Ja tak
Nej tak

Afsendes indenfor 6-10 hverdage

På lager i 0 butikker

Andre købte også

iPhone 7/8 Plus silikone cover (sort)
149,00 kr
Med den nye iPhone 7 Plus kan du opdag verdenen omkring dig på en ny måde med. Telefonen er udstyret med to innovative kameraer, som sikrer fremragende billedkvalitet., derudover har den en mere kraftfuld A10 Fusion chip, højere batterikapacitet samt vandafvisende design.

Alle enheder på Phonetrade.dk er Pre-owned og leveres i Phonetrade-æske med nyt eller brugt opladerkabel

Sim-nål
Opladerkabel
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Vi yder 14 dages returret og hvis du ønsker at gøre brug af denne, så skal du inden 14 dage fra modtagelse af din vare, gøre opmærksom herpå ved, at udfylde en standardfortrydelsesformular og sende den til info@phonetrade.dk.

 

Vi vil herefter sende dig et pakkelabel, så du kan sende varen retur til os, men du afholder selv de omkostninger, der opstår herved og der vil derfor blive fratrukket 55 kr. fra din tilbagebetaling.

 

OBS: Vi vil ved modtagelse af varen kontrollere dens tilstand og konstateres det, at den har været taget i brug og har brugstegn som følge heraf og at dermed er sket en værdiforringelse, så vil denne forringelse sammen med et administrationsgebyr på 300 kr. blive fratrukket din tilbagebetaling.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Du kan betale med betalingskort eller via afbetaling gennem Viabill. Hvis du vælger betaling via betalingskort, så reserveres købsbeløbet på din konto med det samme, men hæves først, når din ordre afsendes. Hvis du efterfølgende annullere din ordre, så kan beløbet forblive reserveret i op til 30 dage og vi har ikke mulighed for at frigive det.
 

Vi afsender som regel din ordre inden for 1-5 hverdage, men visse produkter kan have længere leveringstid.
 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Billig iPhone 7 PlusHvis du leder efter en mellemting en smartphone og en tablet, er en brugt iPhone 7 Plus et godt valg. Plus-modellen kaldes også ofte en Phablet grundet dens store skærm. Der er mange fordele ved dette i forhold til den normale model, iPhone 7, som du kan læse mere om nedenfor.

Prisen er meget mere favorabel, hvis du køber en brugt Apple iPhone 7 Plus, så den kan være værd at tjekke ud, hvis du leder efter et budgetvenligt alternativ. Hos Phonetrade får du altid en høj kvalitet, hvis du vælger en brugt iPhone 7 Plus, og tilfredse kunder er vores højeste prioritet. Som kunde behøver du ikke bekymre dig om at få en defekt telefon, da vores dygtige teknikere sørger for, at alle enheder er fuldt funktionelle og i rigtig god stand.

Historie

Apple iPhone 7 Plus blev udgivet i september 2016, og den skabte hurtigt debat. Ikke mindst fordi, Apple havde valgt at skrotte det traditionelle hovedtelefonstik (jackstik), som alle var vant til, og som kan være et problem for nogle og helt ubetydeligt for andre.

Udgivelsen af de større Plus-modeller var allerede blevet en standard i udgivelsen af den tiende generation, og idéen er at tilbyde en mobil, der er en anelse bedre end den almindelige. Fordelen er, at du får en større skærm og bedre kapacitet end standardmodellen. Både den almindelige model og iPhone 7 Plus blev populær, og da folk opdagede forskellene fra iPhone 6S, overtog den nye model hurtigt rollen som den nye standardmodel blandt Apples kunder over hele verden.

Specifikationer og modeller

Sammenlignet med standardmodellen kommer iPhone 7 Plus skærmen i større størrelse. Den bliver trods alt ikke kaldet ‘phablet’ uden grund. Dette kan virke en anelse voldsomt for nogen, men den er perfekt til dem, der bruger en masse multimedier på deres mobil, såsom videoer og film. Så har du ofte Netflix kørende, eller vil du se dine favoritvideoer på YouTube, kan det være rigtig godt med en større skærm.

Desuden er iPhone 7 Plus vandtæt, hvilket er et stort plus for dem, der er bekymrede for at sprøjte vand på deres mobil, eller sidder med den i badet. Dette var længe en ønsket funktion, og det blev endelig en realitet med den tiende generation og er derfor ikke unikt for Apple iPhone 7 Plus.

At mobiltelefonen kommer uden en jackstik behøver ikke være et problem, afhængigt af hvordan du bruger din telefon. Problemet bør kun opstå, hvis du har krav til specielle hovedtelefoner, eller hvis du vil oplade din mobiltelefon, mens du lytter til musik. Men så er de trådløse Airpods altid en mulighed til din brugte iPhone 7 Plus.

Liste over iPhone 7 Plus specifikationer:

• Processor: Apple A10 Fusion

• Skærm: 5,5 "1080 x 1920

• Kamera: Dual 12 megapixel og 7 MP frontkamera

• RAM: 3 gb

• Størrelse: 15,82x7,79x0,73 cm

• Vægt: 188 gram

• Farver: Guld, Rosa Guld, Sort, Sølv & Rød

Der er en række forskellige iPhone 7 Plus farver. Du kan vælge mellem guld, rosa guld, sort, sølv og rød. Der er allerede en række forskellige farver at vælge mellem, og så har du også covers, som du selvfølgelig kan købe, hvis du foretrækker det. Hvis du vil have en rigtig stilfuld mobil, bør du overveje en brugt iPhone 7 Plus rød. Dette er en specialudgave, der er meget sjælden i dag. Du kan også få en brugt iPhone 7 Plus i Rosa Guld, eller Rose Gold, som den hedder på engelsk.

Mobilens standardhukommelse er 32 gb, men du kan også vælge en model med 128 gb eller helt op til 256 gb. Hvad angår RAM, er der en betydelig forskel. Ved at købe en brugt iPhone 7 Plus får du faktisk 3 gb RAM i stedet for 2 gb hos lillebroren, hvilket giver en signifikant bedre ydeevne. Du får også en bedre batterilevetid, da batteriet i mobiltelefonen er større end i den almindelige model.

Operativsystem

Ved udgivelsen kom iPhone 7 Plus med iOS 10. Men dette var tilbage i 2016, hvor det var det nyeste operativsystem. Selvom du har en brugt iPhone 7 Plus, har du dog stadig mulighed for at hente den seneste opdatering, som i dag er iOS 12, og som i den nærmeste fremtid vil være iOS 13.

iPhone 7 Plus kamera

Noget, der er helt anderledes med iPhone 7 Plus sammenlignet med den mindre version, er, at du får et bedre kamera. I stedet for et almindeligt kamera med en enkelt linse har du i stedet en dobbeltlinse. Dette giver en bedre dybde på dine billeder og åbner generelt op for bedre fotograferingsmuligheder.

Så iPhone 7 Plus har generelt et bedre kamera end dens forgænger. Det har bedre farvetoner og kan tage mere levende billeder, hvilket er særligt vigtigt, hvis du har til hensigt at fotografere udendørs. Hvis du har dårlig belysning, er kameraet også udstyret med software til at tage bedre billeder under sådanne omstændigheder, hvilket er en fordel for amatørfotografer.

Derfor bør du købe en iPhone 7 Plus brugt

Der er mange grunde til at købe en billig iPhone 7 Plus brugt. Kvaliteten er ikke værre, fordi mobilen er brugt. Hos Phonetrade har vi utroligt høje krav til vores brugte enheder og kræver, at de er i rigtig god stand og er fuldt funktionelle, selvom de er brugt.

Du behøver ikke søge med lys og lygte efter stærke iPhone 7 Plus tilbud. Hos os får du nemlig en rigtig billig iPhone 7 Plus pris og en mobil med et godt kamera, to kraftfulde højttalere og en stor skærm. 32 gb lagringsplads giver dig også nok plads til daglig brug og vil vare meget længe, medmindre du tager hundredvis af fotos hver dag. I så fald kan du se på modellen med 128 gb lagerplads.

Apple iPhone 7 Plus specs er også meget gode. Du får større arbejdshukommelse, 50% mere for at være præcis, hvilket giver en utrolig ydeevne. Dette er ikke mindst vigtigt, da skærmen er større og vil blive brugt til afspilning af video eller film. Men det gør også, at surfing online og brug af apps fungerer bedre, hvilket altid er en fordel. En brugt iPhone 7 Plus vejer selvfølgelig lidt mere på grund af dens størrelse, men den vejer stadig under 200 gram, så det er ikke nogen stor forskel for de, der er vant til en mindre skærm.

Billig iPhone 7 Plus uden abonnement

Når du handler hos os, får du en billig iPhone 7 Plus uden abonnement. Du slipper for at være påtvunget et bestemt mobilselskab og betingelser, men får stadig en skarp iPhone 7 Plus pris. Vi synes nemlig, du fortjener friheden til helt selv at vælge.

Søger du en brugt iPhone 7 Plus, men foretrækker at opdele betalingen, har du også mulighed for det. Hos Phonetrade kan du købe Danmarks nok billigste iPhone 7 Plus på afbetaling ved at vælge ViaBill som betalingsform.