DANSK FIRMA Etableret i 2014
HURTIG LEVERING 1-2 hverdage (lagervare)
GARANTI 3 års garanti
PRISMATCH Vi matcher laveste pris
Din pris:
1.695 1.495,-

iPhone X

Vælg farve
Sølv
Space Grey
Vælg stand
Læs mere
Brugbar
Brugt
Rigtig god
Som ny
Vælg hukommelse
64 GB
256 GB
Panser
+199 kr
Ja tak
Nej tak
Apple EarPods
+199 kr
Ja tak
Nej tak

Afsendes indenfor 3-7 hverdage

På lager i 1 butik

Andre købte også

Hoco - Lightning kabel (2m)
149,00 kr
Apple's iPhone X er udstyret med en 5,8" Super Retina HD-skærm med HDR og True Tone. Den har blandt andet ansigtsgenkendelse og edge-to-edge skærm. Derudover er den både vand og stænk afvisende samt udstyret med en er markedets bedste kamera'er. Det hele er drevet af Apple's egen A11 Bionic chip som også understøtter augmented reality-oplevelser.

Alle enheder på Phonetrade.dk er Pre-owned og leveres i Phonetrade-æske med nyt eller brugt opladerkabel

Sim-nål
Opladerkabel
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

5,8" Super Retina HD-skærm
Design i glas og rustfrit stål
Vand- og støvafvisende
12 MP dobbeltkamera med dual OIS, Portræt-funktion, Portrætlys og 4K-video
7 MP TrueDepth-kamera på forsiden med Portræt-funktion og Portrætlys
Face ID til sikker godkendelse
A11 Bionic, den mest powerfulde og intelligente chip i en smartphone
Trådløs opladning – kan bruges med Qi-opladere

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Vi yder 14 dages returret og hvis du ønsker at gøre brug af denne, så skal du inden 14 dage fra modtagelse af din vare, gøre opmærksom herpå ved, at udfylde en standardfortrydelsesformular og sende den til info@phonetrade.dk.

 

Vi vil herefter sende dig et pakkelabel, så du kan sende varen retur til os, men du afholder selv de omkostninger, der opstår herved og der vil derfor blive fratrukket 55 kr. fra din tilbagebetaling.

 

OBS: Vi vil ved modtagelse af varen kontrollere dens tilstand og konstateres det, at den har været taget i brug og har brugstegn som følge heraf og at dermed er sket en værdiforringelse, så vil denne forringelse sammen med et administrationsgebyr på 300 kr. blive fratrukket din tilbagebetaling.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Du kan betale med betalingskort eller via afbetaling gennem Viabill. Hvis du vælger betaling via betalingskort, så reserveres købsbeløbet på din konto med det samme, men hæves først, når din ordre afsendes. Hvis du efterfølgende annullere din ordre, så kan beløbet forblive reserveret i op til 30 dage og vi har ikke mulighed for at frigive det.
 

Vi afsender som regel din ordre inden for 1-5 hverdage, men visse produkter kan have længere leveringstid.
 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Billig iPhone XFormålet med iPhone X var at vise, hvordan Apple definerer fremtiden. Det var derfor også en risikabel satsning, der endte med at blive en af deres bedste mobiler gennem tiden. Telefonen kommer med mange interessante funktioner, og der er mange gode grunde til at købe en Apple iPhone X, hvis du leder efter en smartphone af høj kvalitet.

Når du køber en brugt iPhone X hos Phonetrade, får du adgang til en billig mobil, der er i rigtig god stand, selvom den er brugt. Vi stiller høje krav til alle mobiler, vi sælger, og garanterer altid, at vores kunder får fuldt funktionelle telefoner, der opfylder vores høje standarder.

Historie

Som med de fleste Apple-produkter var udgivelsen af iPhone X ikke uden kritik. De fleste var enige om, at designet var spektakulært, og at den fysiske enhed var rigtig godt lavet. Det, der ikke blev modtaget så positivt, var den nye sensor, som er placeret øverst på skærmen. Denne bruges til ansigtslæsning (Face ID), som også er den teknologi, der bruges til at låse mobilen op.

Samtidig er det værd at påpege, at den høje sikkerhed hos Apple iPhone X blev modtaget meget godt i det lange løb. Men den endte med at blive solgt ret hurtigt, og originaler fra de ti måneder, som modellen var tilgængelig, er slet ikke så almindelige i dag. Imidlertid tilbydes renoverede modeller siden begyndelsen af 2019.

Specifikationer og modeller

Det første, du vil bemærke ved Apple iPhone X, er to ting. For det første er ‘Hjem’-knappen nu helt væk. Du vil også bemærke OLED-skærmen, som ser utroligt stilfuld og en anelse futuristisk ud. Dette betyder også, at du får meget dybere farver, så alting ser bedre ud. Modellen fås i to forskellige varianter, en med 64 gb hukommelse og en anden med 256 gb. Kabinettet er som de to foregående generationer i glas og metal. Takket være det er iPhone X vandtæt.

En af de nye funktioner i Apple iPhone X er ansigtslæsningen. Denne teknologi har helt erstattet Apples tidligere fingeraftrykslæsning. Det er en nem og simpel funktion og tager kun et par sekunder at konfigurere ved at scanne dit ansigt. Derefter skal du blot scanne dit ansigt, hvilket kræver, at telefonen kan se øjne, næse og mund. Du får også glæde af Animoji, som er en teknologi, der lader dig oprette din egen talende emoji gennem.

Mobilen leveres med en trådløs opladningsfunktion, som nu er blevet standard hos både Apple og andre udviklere. Batteriet oplades fra 0% til 100% på ca. 2 timer og 15 minutter. Ved kraftig brug varer batteriet cirka en halv dag, hvilket er forventeligt ved brug af relativt tung teknologi til at se film eller lignende. Batteriet er generelt bedre end hos tidligere modeller, hvilket er et godt skridt fremad.

iPhone X Specifikationer:

• Processor: Apple A11 Bionic

• Skærm: 5,8 "1125 x 2436

• Kamera: Dual 12 megapixel og 7 MP frontkamera

• RAM: 3 GB

• Dimensioner: 14.36x7.09x0.77 cm

• Vægt: 174 gram

• Farver: Sølv, Space Grey

I modsætning til tidligere modeller er du begrænset i valget af farve. Overvejer du at købe en billig iPhone X hos Phonetrade, håber vi, du kan lide en iPhone X i sølv eller space grey. Apple har ikke produceret modellen i andre farver. Det er lidt mærkeligt, at der ikke er nogen iPhone X sort, men på den anden side er designet rigtig flot og stilrent, og det vil formentlig ikke være et problem for de fleste brugere. Apple tilbyder heller ikke den røde model, som de gjorde i tidligere generationer.

Operativsystem

Da telefonen blev udgivet, var det med iOS 11. Men da den nye iOS 12 blev frigivet, blev det den nye standard for Apple iPhone X. Du får mange nye og gode funktioner med det, herunder genveje, gruppechat og andre interessante ting.

Snart kommer iOS 13, hvilket betyder højere sikkerhed og flere funktioner. Blandt andet vil man inkludere en funktion til at finde sin enhed, hvis den for eksempel bliver stjålet, eller hvis man bare taber den. Det kommende iOS 13 vil også inkludere ‘Dark Mode’, det vil sige en mørkere brugerflade. Det er allerede blevet en populær funktion på individuelle hjemmesider og apps som Twitter.

iPhone X kamera

Når du køber en brugt iPhone X hos os, får et af de bedste mobilkameraer på markedet. Hovedkameraet kommer med et vidvinkelobjektiv og kan tage meget realistiske og levende billeder i forhold til, hvad du før har set. Det, der gør det bedre, er, at alle dine billeder vil se utroligt smukke ud på din iPhone X skærm, der er OLED, hvilket giver en rigtig god dybde med uovertrufne farvetoner.

Du får også et selfie-kamera, der leveres med TrueDepth. Det betyder, at kameraet virkelig fanger billedets dybde. Mobilen leveres også med flere gode billedredigeringsfunktioner, så du kan gøre alt fra at tilføje lys eller beskære enkelte elementer helt væk.

Danmarks nok billigste iPhone X 

Der er mange forskellige grunde til, at du bør købe en brugt iPhone X. Du får en nærmest futuristisk mobil, der følger med alle de nyeste funktioner. Trods negativ feedback i starten er dette utvivlsomt en af Apples bedste smartphones. 

Man vænner sig hurtigt til ansigtsgenkendelse, og den høje sikkerhed, det giver, er utroligt beroligende - ikke mindst i en tid, hvor mobiltyveri er stigende. Teknologien åbner også op for meget interessante muligheder i mobilspil og på internettet. De fleste apps er opdateret, så de understøtter den nye skærm.

Hvis du vil finde den billigste iPhone X pris, skal du købe telefonen den brugt. Du kan sagtens lede efter iPhone X tilbud, men nyprisen er stadig meget høj den dag i dag, hvilket ikke er så mærkeligt, hvis man ser på dens fantastiske ydeevne, hurtige processor og al den kraftfulde teknologi nævnt ovenfor. Men hvis du vil have den til en favorabel pris, skal du købe den her på Phonetrade, hvor du får en reduceret iPhone X pris, fordi den er Pre-Owned og refurbished. Det kan dog ikke mærkes på kvaliteten, da vores dygtige teknikere tjekker og fikser alle enheder, så du kan være sikker at modtage en brugt iPhone X i super god stand.

iPhone X uden abonnement på afbetaling

Vælger du at handle hos os, får du en billig iPhone X uden abonnement. Så slipper du for at være pålagt et bestemt mobilselskab og andre bindingsaftaler. Vi synes nemlig, du fortjener friheden til helt selv at vælge.

Søger du en brugt iPhone X, men foretrækker at opdele betalingen, er du kommet til det rette sted. Hos os kan du købe Danmarks nok billigste iPhone X på afbetaling gennem ViaBill. ViaBill tilbyder en nem og fleksibel betalingsmetode, så du kan få en brugt iPhone X på afbetaling.

Er du ikke tilfreds med dit iPhone X køb, får du altid 14 dages fuld returret. Det kan eksempelvis være, du ønsker en nyere model, mere lagerplads eller lignende. Så er vi altid klar til at hjælpe dig.