DANSK FIRMA Etableret i 2014
HURTIG LEVERING 1-2 hverdage (lagervare)
GARANTI 3 års garanti
PRISMATCH Vi matcher laveste pris
Din pris:
895,-

iPhone 6S Plus

Vælg farve
Guld
Sølv
Space Grey
Rosa Guld
Vælg stand
Læs mere
Brugbar
Brugt
Rigtig god
Som ny
Vælg hukommelse
16 GB
32 GB
64 GB
128 GB
Panser
+199 kr
Ja tak
Nej tak
Apple EarPods
+149 kr
Ja tak
Nej tak

Afsendes indenfor 3-7 hverdage

På lager i 1 butik

Andre købte også

Hoco - 3-i-1 Billader
199,00 kr
iPhone 6S Plus er Apples model i den store variant fra 2015. En uovertruffen perlerække af fantastiske features, pakket ind i et stilrent design - nu også i Rosa Guld. Den er udstyret med et 12MP kamera og en A9 chip som er op til 80% hurtigere end forgængeren. En af de helt styre nyheder var 3D Touch som giver mulighed for flere funktioner ved hårdere tryk på skærmen. Både batterilevetid og kamera er en smule bedre end lillebror iPhone 6S - foruden selvfølgelig skærmstørrelsen på 5,5" imod de 4,7" hos iPhone 6S.

MFI-godkendt ladekabel medfølger.

Alle enheder på Phonetrade.dk er Pre-owned og leveres i Phonetrade-æske med nyt eller brugt opladerkabel

Sim-nål
Opladerkabel
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Vi yder 14 dages returret og hvis du ønsker at gøre brug af denne, så skal du inden 14 dage fra modtagelse af din vare, gøre opmærksom herpå ved, at udfylde en standardfortrydelsesformular og sende den til info@phonetrade.dk.

 

Vi vil herefter sende dig et pakkelabel, så du kan sende varen retur til os, men du afholder selv de omkostninger, der opstår herved og der vil derfor blive fratrukket 55 kr. fra din tilbagebetaling.

 

OBS: Vi vil ved modtagelse af varen kontrollere dens tilstand og konstateres det, at den har været taget i brug og har brugstegn som følge heraf og at dermed er sket en værdiforringelse, så vil denne forringelse sammen med et administrationsgebyr på 300 kr. blive fratrukket din tilbagebetaling.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Du kan betale med betalingskort eller via afbetaling gennem Viabill. Hvis du vælger betaling via betalingskort, så reserveres købsbeløbet på din konto med det samme, men hæves først, når din ordre afsendes. Hvis du efterfølgende annullere din ordre, så kan beløbet forblive reserveret i op til 30 dage og vi har ikke mulighed for at frigive det.
 

Vi afsender som regel din ordre inden for 1-5 hverdage, men visse produkter kan have længere leveringstid.
 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Billig iPhone 6S PlusiPhone 6S Plus er en stor, robust og yderst kompetent smartphone, som, selvom den er erstattet af nyere modeller, stadig indeholder det, en almindelig smartphoneejer behøver.

iPhone 6S Plus og den mindre iPhone 6S er for nylig blevet fjernet fra Apples sortiment, og det er derfor nemt at finde en brugt iPhone 6S Plus på det sekundære marked. Det kan dog være risikabelt, da der ingen garanti medfølger ved køb hos privatpersoner. Ved at købe en brugt iPhone 6S Plus billigt på Phonetrade behøver du ikke betale for en telefon, der ikke opfylder alle dine krav med hensyn til tilstand, farve eller GB hukommelse.

Historie

iPhone 6S Plus er Apples flagskib udgivet i 2015 i september. På trods af et svigtende marked generelt for dyrere mobiltelefoner i denne periode var telefonen en stor success med imponerende salgstal.

iPhone 6S Plus prisen faldt det følgende år, da iPhone 7 Plus overtog pladsen som Apples premium-telefon med stor skærmstørrelse. iPhone 6S Plus forblev en populær budgetmulighed, indtil produktionen stoppede helt og iPhone XS blev den nye topmodel.

Modeller og specifikationer

iPhone 6S Plus har en imponerende ydeevne, og de nyere generationer fra Apple og andre store producenter af smartphones er ikke langt foran den billige iPhone 6S Plus. Årsagen til dette er, at iPhone 6S Plus og 6S, da de kom ud, tog et større spring mellem to generationer, end hvad smartphones typisk gør.

Hovedårsagen til det store spring er den stærke A9-processor. Sammenlignet med iPhone 6 Plus fra året før forøger denne processor telefonens hastighed med hele 70%. Et andet stort skridt var, at Apple fra denne model begyndte at udstyre sine iPhones med 2 GB intern hukommelse sammenlignet med 1 GB, der havde været standard i lang tid. Disse to hardwareopgraderinger giver ekstra hastighed og forhindrer telefonen i at opleve nedsat ydeevne, når du kører flere tunge applikationer samtidig.

Valgmulighederne ved køb af en iPhone 6S Plus er mange, og hvad angår lagerplads har du fire konfigurationer at vælge imellem. Alt fra den mindste og billigste model på 16 GB op til maksimalt 128 GB giver dig mulighed for at få lige den mængde hukommelse, du har brug for. Derimellem kan du vælge mellem enten 32 GB og 64 GB lagerplads. Rent kosmetisk kan man også vælge mellem fire af Apples populære farver, og hos Phonetrade tilbyder vi dem alle. Du kan således vælge mellem en billig iPhone 6S Plus i enten Rosa Gold, Guld, Sølv eller Space Grey.

iPhone 6S Plus Specs:
  • Processor: Quad Core A8 64 bit 1,85 GHz

  • Skærm: 5.5 "LED 1920 × 1080

  • Kamera: 12 megapixel og 5 MP frontkamera

  • Ram: 2 GB

  • Mål: 15,8 × 7,79 × 0,73 cm

  • ?Vægt: 192 gramEfter iPhone 6 blev udsat for en vis kritik af dens holdbarhed, blev iPhone 6S Plus opgraderet med et solidt kabinet, der tåler kraftigere stød og slag selv uden et mobilcover. Andre nyheder, der er værd at bemærke, er den nye funktion "3D touch", som ikke blot giver telefonen evnen til at mærke, når skærmen berøres, men også mærke forskel på, hvor hårdt den berøres. Det er en funktion, flere apps er begyndt at bruge.En sidste nævneværdig ting er, at den billige iPhone 6S Plus har et hovedtelefonstik (AUX), hvilket er noget, Apple er gået bort fra i deres nyere telefoner. Dette kan være et stort plus for dig, der ikke kan lide trådløse hovedtelefoner eller har nogle gamle hovedtelefoner, som du gerne vil bruge.

Design

Udover en forstærkning af kabinettet, som gør iPhone 6S Plus meget sikrere at holde hånden, har den designmæssigt ikke ændret sig betydeligt fra sin forgænger, iPhone 6 Plus. Den nye model er en anelse tykkere og tungere, men har samme former. Det betyder, at du kan benytte samme mobilcover til begge modeller. Så hvis du vil beskytte din telefon og samtidig gøre den lidt mere personlig, har du et stort antal covers at vælge mellem, og de er stadig nemme at få selv i dag.

Apples design er verdens førende, og uanset hvilken model du køber, kan du være sikker på at få en telefon, der føles god til at bruge og ser godt ud. De få gange, deres design møder kritik, som det var tilfældet med af 6 Plus’erens holdbarhed, kan man være sikker på, at dette er blevet rettet i den næste model. Når du køber en billig iPhone 6S Plus brugt hos Phonetrade, er du garanteret, at den er i rigtig god stand, og at den ikke har nogle betydelige kosmetiske brugstegn.

Kamera

Ligesom med hardwaren generelt har også kameraet fået et stort boost. Denne gang er megapixeltallet blevet forøget, og nu har det bagudvendte kamera 12 megapixel, mens det fremadvendte kamera nu er oppe på 5 megapixel.

Enhver, der regelmæssigt optager video med sin smartphone, vil helt sikkert mærke en markant forskel fra tidligere modeller. En længe ventet funktion er evnen til at optage i 4K, hvilket betyder, at du med en brugt iPhone 6S Plus kan skyde video i Ultra HD, der giver et professionelt udtryk. Du kan endda få slow motion-video i 1080p. Det betyder, at du med en billig iPhone 6S Plus kan få det eneste videokamera, du har brug for, uanset om du vil filme familieferien eller starte din egen YouTube-kanal. Hvis du planlægger at bruge dit videokamera meget, skal du ikke glemme at få en iPhone 6S Plus med meget hukommelse, da disse videoer optager meget plads.

Operativsystem

Da iPhone 6S Plus er en nyere telefon, understøtter den fuldt den nyeste software. Direkte ud af boksen blev denne model leveret med iOS 9, men det er en hurtig og nem proces at opdatere din brugte iPhone 6S Plus til at køre den nyeste version, der giver flere funktioner og øget sikkerhed.

En stor skærmstørrelse gør operativsystemet let at bruge, og telefonen kan også bruges som en tablet, som børnene kan se film på.

Hvorfor købe en brugt iPhone 6S Plus?

Da iPhone 6S Plus kommer fra en generation, der leverede så markante forbedringer i forhold til sine forgængere, er det en meget attraktiv mulighed for alle, der ønsker at spare penge på en brugt telefon, men ikke ønsker en lav, uddateret ydeevne. De nye generationer af iPhones, der er kommet efter denne model, har ikke taget det samme skridt fremad angående ydeevne, og en brugt iPhone 6S Plus er konkurrencedygtig endnu den dag i dag. Sammenligner du vores billige iPhone 6S Plus pris med nyere telefoner i samme prisklasse, så vinder telefonen i de fleste kategorier. Hvis du også er fan af Apples design, vil valget være indlysende. En telefon med lignende skærmstørrelse, kvalitet og stærke ydeevne koster meget mere, hvis man skal købe den ny fra butikken.

Hvis du vil have en brugt iPhone 6S Plus til en skarp pris, men ikke ønsker at gennemgå købsprocessen fra en privatperson, så er Phonetrade en perfekt løsning, da du kan vælge præcis den model og stand, du har behov for, og så får du telefonen sendt hjem til døren. Selvom du køber en brugt iPhone 6S Plus hos Phonetrade, er det ikke noget du kan mærke - kun på prisen!

Køb en brugt iPhone 6S Plus uden abonnement

Vælger du at handle hos Phonetrade, kan du få en rigtig billig iPhone 6S Plus uden abonnement. Vi synes, du fortjener frit at vælge det mobilabonnement, der dækker dine behov, og vi ønsker ikke at tvinge dig til forskellige services med lange bindingsperioder. 

Vi tilbyder ligeledes muligheden for at købe en iPhone 6S Plus på afbetaling med ViaBill. Alt, du skal gøre, er at vælge ViaBill som betalingsmetode, og så bliver du hurtigt og simpelt guidet gennem oprettelsesprocessen, så du kan få den ønskede betalingsordning. 

Køb en billig iPhone 6S Plus uden abonnement online i dag hos Phonetrade. 

<