Din pris:
2.295,-

iPhone 6S Plus

Vælg farve
Guld
Sølv
Space Grey
Rosa Guld
Vælg stand
Læs mere
Rigtig god
Som ny
Vælg hukommelse
16 GB
32 GB
64 GB
128 GB
Panser
+149 kr
Ja tak
Nej tak
Apple EarPods
+149 kr
Ja tak
Nej tak
På lager i 4 butikker

Alle enheder på Phonetrade.dk er Pre-owned og leveres i Phonetrade-æske med:


Sim-nål
Lightning til USB-kabel
5 W USB-strømforsyning
iPhone 6S Plus er Apples model i den store variant fra 2015. En uovertruffen perlerække af fantastiske features, pakket ind i et stilrent design - nu også i Rosa Guld. Den er udstyret med et 12MP kamera og en A9 chip som er op til 80% hurtigere end forgængeren. En af de helt styre nyheder var 3D Touch som giver mulighed for flere funktioner ved hårdere tryk på skærmen. Både batterilevetid og kamera er en smule bedre end lillebror iPhone 6S - foruden selvfølgelig skærmstørrelsen på 5,5" imod de 4,7" hos iPhone 6S.

MFI-godkendt ladekabel og vægstik medfølger.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Vi yder 14 dages returret og hvis du ønsker at gøre brug af denne, så skal du inden 14 dage fra modtagelse af din vare, gøre opmærksom herpå ved, at udfylde en standardfortrydelsesformular og sende den til info@phonetrade.dk.

 

Vi vil herefter sende dig et pakkelabel, så du kan sende varen retur til os, men du afholder selv de omkostninger, der opstår herved og der vil derfor blive fratrukket 55 kr. fra din tilbagebetaling.

 

OBS: Vi vil ved modtagelse af varen kontrollere dens tilstand og konstateres det, at den har været taget i brug og har brugstegn som følge heraf og at dermed er sket en værdiforringelse, så vil denne forringelse sammen med et administrationsgebyr på 300 kr. blive fratrukket din tilbagebetaling.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Du kan betale med betalingskort eller via afbetaling gennem Viabill. Hvis du vælger betaling via betalingskort, så reserveres købsbeløbet på din konto med det samme, men hæves først, når din ordre afsendes. Hvis du efterfølgende annullere din ordre, så kan beløbet forblive reserveret i op til 30 dage og vi har ikke mulighed for at frigive det.
 

Vi afsender som regel din ordre inden for 1-5 hverdage, men visse produkter kan have længere leveringstid.
 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Vi lever og ånder for tilfredse kunder

iPhone 6S Plus - stor, større, bedre.Uanset om du er til film, musik eller videooptagelse i absolut verdensklasse - så er iPhone 6S den telefon du har brug for. Batterilevetiden på hele 24 timer giver dig alt mulighed i verden til at spille dine yndlingssange eller se din yndlingsserie. Kameraet yder hele 12 megapixels og har "phase detection autofocus" samt en dual-tone flash som virkelig giver dine billeder det lys de fortjener. Den 5,5 tommer store skærm med IPS LCD giver den flotteste filmoplevelse med 16M dybe farver og knivskarpe nuancer.Du kan derudover geo-tagge dine billeder, så du nemt kan samle alle dine billeder fra ferien i samme mappe, helt automatisk. Du filmer med iPhone 6S Plus video i hele 2160p med 30 frames per second og vil derfor opleve en enormt levende og glidende videooptagelse. Også dit selfie-kamera på forsiden giver dig 5 megapixels og genkender ansigter. Du kan desuden bruge den smarte panorama effekt til at lave billeder i 180 grader til de store perspektiver. Du får desuden både touch-focus til at finde de helt rigtige fokuspunkter når du tager billeder.

iPhone 6S Plus er både hurtig og letPå trods af at iPhone 6S Plus kun vejer 192 gram, så giver den kraftige telefon virkelig en oplevelse af en hurtig og glidende oplevelse hele vejen rundt. Loadhastigheden er for alvor skruet i vejret og den kraftige A9 dual-core chip, med hele 1,84GHz giver konkurrenterne kamp til stregen. Du får 2GB RAM og har valgmuligheden mellem 16, 32, 64 eller 128GB lagringsplads.Bagcoveret er lavet i aluminium og det ion-forstærkede glas sikrer at glasset er så holdbart som overhoved muligt. Men pas alligevel godt på din iPhone 6S Plus. Et knust glas er en ærgerlig udgift som sjældent kommer belejligt. Skulle du alligevel være så uheldig at knuse din glas, så husk at du får 2 års fuld garanti og 10% rabat hos Phonetrade på skærmskift, hvis du har købt din iPhone hos os. Se vores priser her.