iPad er blevet et ikon


Da Apple første gang i 2010 lancerer en tablet og kalder den "iPad", blev verden foradret en lille smule. iPad'en blev et symbol på hvor langt vi er nået med dagligdags teknologi, samt et fast stykke inventar i alle børnehjem og i tasken på enhver forretningsmand. iPad'en blev allemandseje og udfylder et behov som ikke umiddelbart fandtes før dens tilkomst. en iPad giver brugeren en unik følelse af at være totalt i ét med omverdenen, samtidig med at være helt alene. Et produkt som både kan bruges privat, i skolen og på arbejdet - og som samtdig fylder mindre end en notesblok, er idéel at være indehaver af i et moderne liv.En del af Apple-familien


Som med alle andre Apple-produkter, er en iPad endnu mere effektiv hvis man har "hele pakken". iCloud gjorde det for alvor nemt at være Apple-bruger, i og med at alle devices automatisk er synkroniserede. Kontakter, billeder, Apple og alt andet forefindes direkte på din iPad, selvom disse data oprindeligt er oprettet på din iPhone eller din Macbook. Genialt ikke? Manuel backup er dermed blevet stort set overfødigt.

Der er heller ingen tvivl om at lige præcis iPad'en er blevet børnenes ven på meget kort tid. Denne gunst er blandt andet vundet ved at være ekstremt intuitiv og brugervenlig, selv for familiens yngste. Derudover er de dygtigste spiludviklere enormt engegeret i udvikling af spil-Apps til netop iOS enheder pga. de store markedsmuligheder. i 2015 kom iPad nummer 10 i rækken og salgstallene vidner fortsat om et populært produkt på alle markedet. Der er sket meget siden den første iPad udkom, både hvad angår farver, funktionalitet, design og naturligvis også prisen. De nyeste iPads kan fås med op til 128GB hukommelse og i farver der matcher både telefoner og computere fra Apple. De bedste modeller minder mest af alt om en computer hvis man kigger på processorkraft og skærmopløsning. Dermed er en iPad idag langt mere et avanceret stykke værktøj end det stykke legetøj det var i starten.


Vi lever og ånder for tilfredse kunder