DANSK FIRMA Etableret i 2014
HURTIG LEVERING 1-2 hverdage (lagervare)
GARANTI 3 års garanti
PRISMATCH Vi matcher laveste pris

Brugte iPhones - bedre end nye budgettelefonerOveralt i verden er der et stort antal telefoner, der er gemt væk i skabe og skuffer, og i Danmark er tendensen den samme. Der er mange af os, som gerne ofte opgraderer vores telefoner, når nyere modeller udkommer. Det i sig selv er ikke noget problem, men de gamle telefoner ender med at ligge gemt væk ubrugt i lang tid. De går dermed til spild, hvilket er et tab både for andre brugere, der ellers kunne bruge disse fuldt funktionelle telefoner i stedet for at købe nye. Men endnu vigtigere er det et tab for miljøet, da brugbar elektronik gemmes væk, til det ikke længere er aktuelt og brugbart og derefter smides ud.

Der udkommer nye iPhone-modeller hvert år, og mange mobilbrugere har ikke brug for alle de avancerede funktioner, som den nyeste topmodel tilbyder - eller simpelthen ikke ønsker at bruge så mange penge på en mobiltelefon.

Apple, og i særdeleshed deres hvad angår iPhones, har udmærket sig ved at producere elektronik, der har en lang levetid. At købe en brugt iPhone er en oplagt mulighed mulighed for dem, der ønsker en veldesignet og fuldt funktionel mobiltelefon, der kan måle sig med markedets budgetmodeller. For dem, der elsker smukt design til en skarp pris, er en brugt iPhone bedre end nogen anden mobiltelefon på markedet.

Som en ekstra bonus gør du også miljøet en tjeneste ved at forlænge gamle telefoners levetid.Hvorfor ikke købe en brugt iPhone?Det, der forhindrer mange fra at købe en brugt iPhone eller sælge sin egen brugte iPhone, når de køber en ny, er imidlertid, at det sædvanlige brugtmarked til tider kan forekomme som en omstændig proces.

Ønsker man at sælge sin brugte iPhone online på et brugtmarked, skal man typisk skrive og publicere en annonce, fotografere telefonen, vente på bud og forhandle en slutpris samt sende telefonen eller aftale afhentning. Det er en proces, mange mennesker ikke har tid og overskud til at gennemgå. Det resulterer i, at en brugt iPhone ofte ender med at samle støv i skuffen, selv om den er penge værd og kan skabe værdi for andre mennesker og skåne miljøet.

Tilsvarende er mange potentielle købere tilbageholdende med at købe en brugt iPhone, og elektronik i brugt tilstand generelt, fra andre privatpersoner. Man kan føle sig usikker på oprigtigheden af den beskrevne og viste tilstand af en telefon, og det er svært at vurdere, hvor meget man bør byde. Mange er også bekymret over, om en brugt iPhone på et auktionssted online ikke fungerer som lovet, eller om den til og med er en hælervare.

Derfor foretrækker du muligvis at købe en helt ny telefon, fordi det opfattes som enklere og sikrere. Ofte dukker behovet for en ny telefon pludseligt op, og du har ikke lyst til at vente. I stedet for at vente på, at den rigtige telefon dukker op på brugtmarkedet, kan man i stedet få en helt ny telefon inden for få dage. Så kan du samtidig føle dig sikker på, at eventuelle problemer er dækket af den to årige reklamationsret.

Mange forbrugere er simpelthen bange for, at en brugt iPhone ikke lever op til forventningerne.Skån miljøet og din tegnebogDet er ikke svært at se, at smartphones er blevet en stor del af vores liv. Uanset, om du er på arbejde, tager en pause eller er ude at rejse, bruges telefonens til at varetage en lang række opgaver. At bruge telefonen kun til at sende beskeder og foretage opkald er noget, der hører fortiden til. Smartphones har kort sagt gjort livet lettere for folk rundt i hele verden.

Men hvert år lanceres nye generationer af smartphones med stadig flottere design, nye funktioner og bedre ydeevne. Ifølge rapporter er der produceret mere end 7 milliarder smartphones, siden fænomenet først indtog markedet i 2007, og hver ny produktion af smartphones bruger store kræver store mængder energi, værdifulde materialer og mineraler samt arbejdstimer.

Apple er en producent, der er kendt for sine veldesignede, tidløse og holdbare telefoner, og faktum er, at mange af telefoner bliver udskiftet med en ny model, selv om den brugte iPhone er i god stand og kan bruges i mange år.

Det faktum, at mange vil eje en Apple iPhone er åbenlyst, og Apples største fokus er på premium-segmentet, og deres nyeste telefoner har altid markedets førende præstations- og prislister i overensstemmelse hermed. Men brugte iPhones, der kan købes i stedet, et fremragende og budgetvenligt alternativ i forhold til at købe fabriksnye nye telefoner i samme prisklasse.

I stedet for at købe en ny budgetmodel med mangel på kvalitet, kan man købe en brugt iPhone, der holder Apples kvalitet og ikke behøver at føles skrøbelig og billig som de fleste nye billige telefoner har tendens til at gøre.

Desværre viser det sig, at mange mennesker er skeptiske til at købe en brugt iPhone, da de er bekymrede for skade og mangler. Men hos Phonetrade er vores håb, at vi kan gøre det nemmere og sikrere for flere og flere i Danmark at købe en brugt iPhone. På den måde håber vi at gøre det mere og mere almindeligt at købe brugte iPhones, så disse fantastiske telefoner får chancen for at blive brugt længere og af flere mennesker.

Det betyder, at du kan købe en bedre og billigere iPhone, samtidig med at vi sammen skåner miljøet.Phonetrade - Brugte iPhones med fuld reklamationsretSom virksomhed er vores mål hos Phonetrade at gøre det nemmere og sikrere at købe en brugt iPhone. Ved at fungere som både opkøber og forhandler af brugte iPhones gør Phonetrade det lettere for både købere og sælgere af brugte iPhones. Vores håb er, at vi på denne måde kan give ældre telefoner en ny ejer og dermed en længere levetid.

Alle, der ønsker at købe en brugt iPhone frem for at bruge tid på at søge blandt forskellige digitale auktionssider, kan gå direkte til Phonetrade.dk og vælge mellem et kæmpe udvalg af forskellige modeller. Hvis du vil have din brugte iPhone i en særlig farve eller har brug for en vis mængde lagerplads, er det nemt at vælge lige netop den model og de specifikationer, du har behov for. Du kan nemt og hurtigt se, hvad den samlede pris er, efter at du har valgt den ønskede model.

Når du derefter foretager dit køb, kan du være sikker på, at telefonen, du køber, er omhyggeligt testet og serviceret af vores egne teknikere. Du kan også være helt sikker på, at der ikke er tyveri indblandet, da vi omhyggeligt kontrollerer alle de brugte iPhones, vi sælger. De brugte iPhones, der ikke lever op til vores høje krav til stand til at sælge til vores kunder, kasseres og genanvendes på den mest miljøvenlige måde.

Når du har valgt den brugte iPhone, der opfylder dine behov, får du den sikkert pakket og leveret i Phonetrades egen originale emballage, inklusiv kabel og oplader. I modsætning til, hvis du køber en brugt iPhone direkte fra en privatperson, får du hos Phonetrade fuld reklamationsret på dit køb, hvis der på trods af omhyggelige kontroller skulle opstå fejl på din nye iPhone.

Hos Phonetrade får du også den fordel, at du altid får 14 dages fuld returret med i købet, hvilket betyder, at du kan returnere din købte iPhone gratis, hvis du ikke er tilfreds, eller ønsker at skifte til en anden model.

Det er takket være disse fordele, at forskellen mellem at købe en helt ny iPhone og købe en billig brugt iPhone hos Phonetrade er blevet betydeligt mindre. Der er ikke længere nogen undskyldning for, hvorfor du skal købe en fabriksny telefon, hvis du ikke har brug for den nyeste topmodel. Normalt kan man gøre et bedre køb ved at købe en brugt iPhone frem for en nyere budgetmodel, da disse ofte har dårlig kvalitet og begrænset holdbarhed.

Vi har allerede flere tusinde tilfredse kunder, som har haft en god oplevelse hos Phonetrade. Noget, vi er rigtig stolte over, når vores ultimative mål er at gøre det lettere at købe brugte iPhones - billigt og nemt.Ny eller brugt iPhone?Phonetrade sælger brugte iPhones, og hvad angår stand kan du vælge mellem 'Rigtig god' eller 'Som ny'. Ved en brugt telefon menes en fuldt funktionel telefon i rigtig god stand. Hos os får får du en refurbished iPhone. Det betyder, at telefonen er blevet grundigt kontrolleret af Phonetrades serviceteknikere og ikke har npgæe fejl eller betydelig skade. Mindre kosmetiske fejl kan forekomme, men ingen der påvirker din daglige brug. Den brugte iPhone må ikke opleves som gammel eller defekt på nogen måde.

Hvis du i stedet vælger at købe en brugt iPhone klassificeret "Som ny", er det bare telefon, der er helt ubrugt eller brugt så lidt, at den ikke kan skelnes fra en ny telefon. Det kan være Pre-Owned telefoner, som tidligere ejere aldrig har brugt, for eksempel fordi Apple altid udskifter defekte enheder med helt nye, så længe garantien gælder. Nogle af disse telefoner bruges aldrig, da kunden i stedet vælger at købe en ny model.

Der er også masser af brugte iPhones hos virksomheder og lignende, der er endt med aldrig at være kommet i brug af forskellige grunde. Phonetrade opkøber disse ubrugte iPhones, der er fuldstændig umulige at skelne fra en ny telefon direkte fra butikken. At finde brugte iPhones-modeller, der ikke længere fremstilles helt fra ny, er ellers stort set umuligt at finde hos privatpersoner på online brugtsider.Ansvarlig brug og genanvendelseDet er altid vigtigt, at du tager hånd om den gamle elektronik korrekt, og aflevere den til genbrug af elektronik. Det samme gælder en brugt iPhone. Men endnu bedre er det at give en brugt iPhone et nyt liv med en ny ejer. Hvert år bliver masser af brugte iPhones, der er fuldt funktionelle, smidt væk, fordi ejerne ikke føler, det er umagen værd at sælge dem.

På Phonetrade arbejder vi for at gøre det lettere for både sælgere og købere af brugte iPhones. Vi ser det som en måde at gøre en indsats for miljøet ved at give brugte produkter et nyt liv, samtidig med at nye ejere får mulighed for at købe en brugt iPhone, der passer til deres behov og tegnebog.

Vi servicerer og sælger også de brugte iPhones, som er i god stand. Samtidig sikrer vi, at de, der ikke længere kan sælges, genbruges på den mest miljørigtige måde.Valg og faste priserMange kan godt lide gode tilbud og at søge efter gode priser på auktionssider men når det kommer til købe af brugt elektronik, er det sjældent, du finder en brugt iPhone i rigtig god stand til samme gode pris. Værdien af brugte iPhones er normalt forholdsvis let at tjekke ud, og når en telefon dukker op på en brugtside, stiger prisen hurtigt, og hvis det drejer sig om en efterspurgt model i god stand, er den endelige pris ofte højere, end de burde være.

Samtidig er det svært at finde præcis den telefon, du ønsker. For nogen er farven vigtig, og for andre er det et absolut must at have en masse hukommelse. På Phonetrade er det nemt at vælge nøjagtigt de konfigurationer, du ønsker for en brugt iPhone. Du kan også tilkøbe tilbehør, hvis du ønsker det. Når du foretager ændringer, kan du straks se den nye pris, og du behøver ikke at holde øje med en løbende auktion.

Derfor er det lige så nemt at købe en brugt iPhone på Phonetrade, som det er at bestille en ny telefon - det er bare meget billigere!Billig iPhone uden abonnementHos Phonetrade kan du købe en billig iPhone uden abonnement og andre bindinger. Hos Phonetrade synes vi nemlig, du fortjener friheden til selv at vælge, hvilket mobilselskab du ønsker. Når du køber din telefon hos os, får du en brugt iPhone uden abonnement, så du slipper for skjulte gebyrer og tjenester, som flere telefonselskaber tilbyder.