DANSK FIRMA Etableret i 2014
HURTIG LEVERING 1-2 hverdage (lagervare)
GARANTI 3 års garanti
PRISMATCH Vi matcher laveste pris
Din pris:
895,-

iPhone 6S

Vælg farve
Guld
Sølv
Space Grey
Rosa Guld
Vælg stand
Læs mere
Brugbar
Brugt
Rigtig god
Som ny
Vælg hukommelse
16 GB
32 GB
64 GB
128 GB
Panser
+199 kr
Ja tak
Nej tak
Apple EarPods
+149 kr
Ja tak
Nej tak

Afsendes indenfor 3-7 hverdage

På lager i 1 butik

Andre købte også

Hoco - Sikkerhedsrem
149,00 kr
iPhone 6S er Apples model fra 2015. En uovertruffen perlerække af fantastiske features, pakket ind i et stilrent design - nu også i Rosa Guld. Den er udstyret med et 12MP kamera og en A9 chip som er op til 80% hurtigere end forgængeren. En af de helt styre nyheder var 3D Touch som giver mulighed for flere funktioner ved hårdere tryk på skærmen.

MFI-godkendt ladekabel medfølger.

Alle enheder på Phonetrade.dk er Pre-owned og leveres i Phonetrade-æske med nyt eller brugt opladerkabel

Sim-nål
Opladerkabel
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Vi yder 14 dages returret og hvis du ønsker at gøre brug af denne, så skal du inden 14 dage fra modtagelse af din vare, gøre opmærksom herpå ved, at udfylde en standardfortrydelsesformular og sende den til info@phonetrade.dk.

 

Vi vil herefter sende dig et pakkelabel, så du kan sende varen retur til os, men du afholder selv de omkostninger, der opstår herved og der vil derfor blive fratrukket 55 kr. fra din tilbagebetaling.

 

OBS: Vi vil ved modtagelse af varen kontrollere dens tilstand og konstateres det, at den har været taget i brug og har brugstegn som følge heraf og at dermed er sket en værdiforringelse, så vil denne forringelse sammen med et administrationsgebyr på 300 kr. blive fratrukket din tilbagebetaling.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Du kan betale med betalingskort eller via afbetaling gennem Viabill. Hvis du vælger betaling via betalingskort, så reserveres købsbeløbet på din konto med det samme, men hæves først, når din ordre afsendes. Hvis du efterfølgende annullere din ordre, så kan beløbet forblive reserveret i op til 30 dage og vi har ikke mulighed for at frigive det.
 

Vi afsender som regel din ordre inden for 1-5 hverdage, men visse produkter kan have længere leveringstid.
 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Billig iPhone 6SOvervejer du at købe en brugt iPhone 6S? Apples iPhone 6S er en moderne smartphone med alt, det indebærer. Denne Apple telefon og dens storebror, iPhone 6S Plus, er kraftfulde telefoner, der opfylder alles krav på nær de mest krævende, selvom modellerne ikke længere er i produktion.

Apples iPhone 6S og dens storebror er fremstillet relativt for nylig, og der er stadig stor efterspørgsel efter dem på det sekundære marked. På Phonetrade kan du nemt vælge den ønskede farve og størrelse og få præcis den iPhone 6S, du ønsker, uden at skulle vente på, at den kommer til salg. Vælger du at handle hos os, modtager du en refurbished iPhone 6S uden defekter. Refurbished betyder, at telefonen er førejet og sidenhen gennemtestet og istandsat af vores dygtige teknikere. Det betyder, at du ikke kan mærke, at det er en brugt iPhone 6S - kun på prisen!

Historie

Da iPhone 6S og den større variant, iPhone 6S Plus, blev lanceret i september 2015, blev de to modeller hurtigt en stor succes med salgstal på omkring 13 millioner allerede i løbet af den første weekend, telefonerne var til salg. Et år senere i september 2016 blev iPhone 7 lanceret, hvilket resulterede i, at prisen på iPhone 6S blev reduceret, og at den blev solgt som Apples budgetmodel, indtil den blev helt fjernet fra serien med udgivelsen af iPhone XS i 2018.Modeller og specifikationer

Apples iPhone 6S er en meget kraftfuld telefon, der stadig kan konkurrere med de nyeste flagskibstelefoner fra Apple, Samsung og andre mobiltelefonproducenter. Sammenlignet med den foregående model, iPhone 6, har man med iPhone 6S taget et meget større teknologisk skridt fremad, end det er tilfældet tidligere mellem to generationer af iPhones.

Først og fremmest bør man nævne den stærke iPhone 6S processor, Apple A9. Denne processor siges at være op til 70% hurtigere end den hardware, der kan findes i forgængeren. Tilføj til dette, at du får en brugt iPhone 6S, der som det første medlem af Apples iPhone-familie er udstyret med 2 GB hukommelse. Du får således en telefon, hvor du virkelig kan mærke forskellen i hastighed, når du opgraderer til den.

I løbet af iPhone 6S-modellens tid som en del af Apples sortiment blev telefonen frigivet med flere forskellige mængder lagerplads, og hos Phonetrade har vi dem alle - lige fra den mindste model med 16 GB op til den største med hele 128 GB lagerplads samt 32 GB og 64 GB derimellem. Du kan vælge imellem fire forskellige iPhone 6S farver: Guld, Sølv, Space Grey og Rosa Guld.

iPhone 6S specs:

Processor: Quad Core A8 64 bit 1,85 GHz

Skærm: 4,7 "LED 1334 × 750

Kamera: 12 megapixel og 5 MP frontkamera

Ram: 2 GB

Dimensioner: 13.83 × 6.71x.071 cm

Vægt: 143 gram

En ny funktion introduceret med iPhone 6S-modellen er "3D Touch", som gør det muligt for telefonens grænseflade at reagere forskelligt afhængigt af, hvor hårdt du trykker på skærmen.

På iPhone 6S finder du også et traditionelt hovedtelefonstik (AUX), hvilket Apple har valgt ikke længere at have i deres nyere iPhone-modeller. Dette kan være et plus for dem, der ønsker at bruge deres gamle foretrukne trådløse telefoner.Design

Da Apple begyndte at designe sin anden generation af telefoner med større skærmstørrelse, lærte de af deres fejl. Selvom iPhone 6 generelt er en robust telefon, rapporterede nogle brugere, at telefonen blev bøjet ved almindelig brug. For at forhindre dette hos iPhone 6S blev telefonen markant forstærket, hvilket resulterede i en utrolig robust telefon, der var garanteret at modstå vanskelige forhold. Dette gør det nemt at finde en brugt iPhone 6S i næsten perfekt stand.

Bortset fra dette er det næsten umuligt at se forskellen mellem en Apple iPhone 6S og en iPhone 6 bortset fra et lille ‘s’ på bagsiden. Det grundlæggende design af disse større telefoner viste sig at være nærmest perfekt lige fra starten, og Apple foretog ingen unødvendige ændringer. Ved køb af en billig iPhone 6S får du en telefon, der på trods af sin øgede vægt ligger stabilt og behageligt i hånden, og du behøver aldrig bekymre dig om, at den glider ud af dine hænder, når du bruger den.Selvom iPhone 6S er en meget holdbar telefon, vælger mange stadig at beskytte den med et mobilcover, og dem er der mange at vælge imellem for, da det samme cover passer til både iPhone 6S og forgængeren, iPhone 6.

Kamera

Det nye iPhone 6S kamera byder også på betydelige opgraderinger. Megapixeltallet går fra 8 på det bagudvendte kamera og 1,2 for det fremadvendte, som var standard ved flere tidligere iPhone-generationer, til nu at være på henholdsvis 12 og 5 MP.

iPhone 6S kameraet er det første iPhone kamera, der kan optage video i 4K Ultra HD og slow motion i 1080p. Dette gør, at iPhone 6S kameraet matcher den kvalitet, mange større dedikerede videokameraer kan skyde. Kameraet kan måle sig med de bedste kameraer, du kan finde i mobiltelefoner i dag, både hvad angår stillbilleder og videooptagelse.

Hvis du er interesseret i at optage video i 4K opløsning, er det værd at investere i en iPhone 6S med stor hukommelseskapacitet, da filstørrelsen af disse klip hurtigt fylder hukommelsen op. 40 minutter videofilmet materiale i 4K kan være nok til helt at udfylde en hukommelse på 16GB.Operativsystem

Når du køber en brugt iPhone 6S, er iOS 9-operativsystemet forudinstalleret. Hardwaren er dog fuldt kompatibel med de nyeste versioner af iOS, og man kan nemt opdatere operativsystemet for at drage fordel af den nyeste software. Dette vil forventeligt være muligt en række år ud i fremtiden.

iOS har også mange nyttige apps og funktioner, hvilket du kan drage fordel af med den større iPhone 6S skærm.Hvorfor købe en brugt iPhone 6S?

iPhone 6S var et stort fremskridt, og de nye versioner, der er kommet siden da, har kun forbedret ydeevnen marginalt. Det betyder, at du ved at købe en billig iPhone 6S brugt får en telefon, der har samme ydeevne, men til en brøkdel af prisen på en ny telefon. Med modellen taget ud af produktionen er brugt iPhone 6S priserne begyndt at falde. En brugt iPhone 6S er et godt alternativ for dig, der ønsker en telefon med gode specifikationer, men ikke ønsker at betale for Apples nyeste topmodel.

Hvis du sammenligner med nye telefoner i samme prisklasse som en billig iPhone 6S, er prisen overlegen på mange fronter. Derudover er Apple verdenskendt for design og kvalitet, og selv en brugt iPhone 6S kan holde i lang tid endnu. Hvis du vil have en større telefon, er iPhone 6S Plus en mulighed til en lidt højere pris, mens den lille iPhone SE også har lignende ydeevne. Men en brugt iPhone 6S er en perfekt allround mulighed, der passer til de fleste mennesker.

Der er ingen grund til at gå på udkig efter diverse iPhone 6S tilbud, for hos Phonetrade finder du Danmarks nok billigste iPhone 6S priser, uanset om du leder efter en telefon i ‘rigtig god’ stand eller ‘som ny’. Du får fordelen af lavere pris ved at købe en telefon fra det sekundære marked, mens vi tilbyder fuld garanti og kvalitetssikring, som du ikke ellers får, hvis du køber en brugt iPhone 6S fra en privatperson.Brugt iPhone 6S uden abonnement

Hos Phonetrade er du sikret en brugt iPhone 6S uden abonnement, så du helt selv kan bestemme, hvilket mobilabonnement du ønsker. Du slipper for diverse bindinger og tidsbestemte aftaler. Du komplet frihed til at vælge den mængde data, taletid og mere, som matcher dit behov. Du er med andre ord sikret en super billig iPhone 6S uden abonnement, når du handler hos os.

Slår pengene ikke helt til, eller ønsker du blot at dele din betaling op i mindre dele, kan du købe en billig iPhone 6S på afbetaling gennem ViaBill. ViaBill er en super nem og fleksibel afdragsordning. Alt, du skal gøre, er at vælge ViaBill som betalingsform og oprette din betalingsaftale ved ganske få og hurtige steps, og så når du er færdig, er du sikret en brugt iPhone 6S på afbetaling. 

<