Din pris:
1.795,-

iPhone 6S

Vælg farve
Guld
Sølv
Space Grey
Rosa Guld
Vælg stand
Læs mere
Rigtig god
Som ny
Vælg hukommelse
16 GB
32 GB
64 GB
128 GB
Panser
+149 kr
Ja tak
Nej tak
Apple EarPods
+149 kr
Ja tak
Nej tak
På lager i 4 butikker

Alle enheder på Phonetrade.dk er Pre-owned og leveres i Phonetrade-æske med:


Sim-nål
Lightning til USB-kabel
5 W USB-strømforsyning
iPhone 6S er Apples model fra 2015. En uovertruffen perlerække af fantastiske features, pakket ind i et stilrent design - nu også i Rosa Guld. Den er udstyret med et 12MP kamera og en A9 chip som er op til 80% hurtigere end forgængeren. En af de helt styre nyheder var 3D Touch som giver mulighed for flere funktioner ved hårdere tryk på skærmen.

MFI-godkendt ladekabel og vægstik medfølger.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Vi yder 14 dages returret og hvis du ønsker at gøre brug af denne, så skal du inden 14 dage fra modtagelse af din vare, gøre opmærksom herpå ved, at udfylde en standardfortrydelsesformular og sende den til info@phonetrade.dk.

 

Vi vil herefter sende dig et pakkelabel, så du kan sende varen retur til os, men du afholder selv de omkostninger, der opstår herved og der vil derfor blive fratrukket 55 kr. fra din tilbagebetaling.

 

OBS: Vi vil ved modtagelse af varen kontrollere dens tilstand og konstateres det, at den har været taget i brug og har brugstegn som følge heraf og at dermed er sket en værdiforringelse, så vil denne forringelse sammen med et administrationsgebyr på 300 kr. blive fratrukket din tilbagebetaling.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Du kan betale med betalingskort eller via afbetaling gennem Viabill. Hvis du vælger betaling via betalingskort, så reserveres købsbeløbet på din konto med det samme, men hæves først, når din ordre afsendes. Hvis du efterfølgende annullere din ordre, så kan beløbet forblive reserveret i op til 30 dage og vi har ikke mulighed for at frigive det.
 

Vi afsender som regel din ordre inden for 1-5 hverdage, men visse produkter kan have længere leveringstid.
 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Vi lever og ånder for tilfredse kunder

Køb en Pre-owned iPhone 6S i brugt eller ny standiPhone 6S var i sandhed nyskabende for sin tid. Telefonen slog som altid alle rekorder da den blev sendt på gaden og ikke uden grund. De smukke linjer, den nye farve "rosa guld", samt den kraftfulde processor gik lige i hjerterne på teknik- og designelskere. Dermed blev iPhone 6S endnu engang et ikon for hvad der kan lade sig gøre tekonologisk og æstetisk. Folk tog den nye telefon til sig og kunne glæde sig over både et knivskarpt kamera, samt 3D touch som gør skærmen endnu mere levende og funktionel.

 iPhone 6S er populær blandt alle aldreNormalt kan man sige at det primært er de unge som skal have det nyeste nye. Men med iPhone 6S kunne man se en udvikling i, at også den ældre aldersgruppe hoppede med på vognen. Vi har hos Phonetrade oplevet en stor efterspørgsel fra alle aldre på den smukke iPhone 6S. Især den nye farve rosa guld går rent ind hos de erfarne kvinder. Med alle de mange features i iPhone 6S er den både ideel til at spille på og god til at fotografere sin ferie med. Dermed mener vi, at Apple har overgået sig selv i en tid med rivende udvikling på alle fronter. Hos Phonetrade mærker vi tydeligt at både en brugt iPhone 6S og en iPhone 6S i ny stand sagtens kan begå sig i alle ender af aldersspektret. Der ingen tvivl om at iPhone 6S er akkurat lige så intuitiv som alle andre iPhones og derfor er en meget nem telefon at navigere rundt i, uanset hvilket teknisk niveau man befinder sig på.

Kom ned og se iPhone 6S hos PhonetradeHos Phonetrade kan du komme ned og se iPhone 6S og opleve de lækre detaljer og finish på modellen. Vi giver dig alt den bedste rådgivning om iPhone 6S, så du kan være sikker på at få præcis den telefon du har behov for. Vores interesse er altid, at du får den enhed som passer bedst til dig som kunde. Hvis iPhone 6S er den rigtige model, så finder du den helt sikkert også til den bedste pris hos Phonetrade. Du finder vores butikker her.iPhone 6S udkom igen sammen med en større variant i form af iPhone 6S Plus. Den leveres i 5,5 tommer og ellers med de samme specifikationer som iPhone 6S, pånær batteriet som er noget kraftigere.