DANSK FIRMA Etableret i 2014
HURTIG LEVERING 1-2 hverdage (lagervare)
GARANTI 3 års garanti
PRISMATCH Vi matcher laveste pris
Din pris:
1.095 995,-

iPhone 8 Plus

Vælg farve
Guld
Sølv
Space Grey
Red
Vælg stand
Læs mere
Brugbar
Brugt
Rigtig god
Som ny
Vælg hukommelse
64 GB
128 GB
256 GB
Panser
+199 kr
Ja tak
Nej tak
Apple EarPods
+199 kr
Ja tak
Nej tak

Afsendes indenfor 3-7 hverdage

På lager i 1 butik

Andre købte også

Hoco - Lightning kabel (2m)
149,00 kr
iPhone 8 plus blev lanceret i efteråret 2017. Den blev lanceret i umiddelbart samme dimensioner som forgængeren 7 Plus. Retina "True Tone" skærmen har fortsat et diagonalmål på 5,5". iPhone 8 Plus er, ligesom iPhone 7 Plus, IP67-klassificeret, hvilket vil sige at den er "Stænk- vand- og støvafvisende". Apple har sat en A11 Bionic chip i, som yder væsentligt hurtigere en forgængerne! Modellen har et 12 megapixels kamera med safirkrystal-glas foran linsen. Videooptagelse foregår i 4K og med mulighed for slowmotionoptagelser. iPhone 8 Plus har deruover touch-id (fingeraftrykslæser) i knappen og understøtter Apple Pay. Batteriet kan holde op til 24 timer ved almindeligt brug.

Alle enheder på Phonetrade.dk er Pre-owned og leveres i Phonetrade-æske med nyt eller brugt opladerkabel

Sim-nål
Opladerkabel
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Vi yder 14 dages returret og hvis du ønsker at gøre brug af denne, så skal du inden 14 dage fra modtagelse af din vare, gøre opmærksom herpå ved, at udfylde en standardfortrydelsesformular og sende den til info@phonetrade.dk.

 

Vi vil herefter sende dig et pakkelabel, så du kan sende varen retur til os, men du afholder selv de omkostninger, der opstår herved og der vil derfor blive fratrukket 55 kr. fra din tilbagebetaling.

 

OBS: Vi vil ved modtagelse af varen kontrollere dens tilstand og konstateres det, at den har været taget i brug og har brugstegn som følge heraf og at dermed er sket en værdiforringelse, så vil denne forringelse sammen med et administrationsgebyr på 300 kr. blive fratrukket din tilbagebetaling.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Du kan betale med betalingskort eller via afbetaling gennem Viabill. Hvis du vælger betaling via betalingskort, så reserveres købsbeløbet på din konto med det samme, men hæves først, når din ordre afsendes. Hvis du efterfølgende annullere din ordre, så kan beløbet forblive reserveret i op til 30 dage og vi har ikke mulighed for at frigive det.
 

Vi afsender som regel din ordre inden for 1-5 hverdage, men visse produkter kan have længere leveringstid.
 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Brugt iPhone 8 PlusApple iPhone 8 Plus er et glimrende valg for dem, der har lidt højere krav til deres smartphone. Mobilen leveres med flere forbedringer i forhold til standardmodellen, iPhone 8, og er tilgængelig til en relativt lav pris. Det gør mobilen til et oplagt valg for dig, der ønsker at afbalancere pris og kvalitet.

Phonetrade tilbyder brugte smartphones af høj kvalitet, som altid er i rigtig god stand. Så vælger du at købe en brugt iPhone 8 Plus hos os, er du sikker på at modtage en telefon i super stand uden defekter. Vores dygtige teknikere sikrer, at vi aldrig tilbyder telefoner, der har nogle funktionelle fejl. Desuden får du også fuld returret og 2 års reklamationsret, når du køber en brugt iPhone 8 Plus, så du er altid sikker som kunde hos os. 

Historie

Apple iPhone 8 Plus blev modtaget med blandede reaktioner. Hovedtelefonstikket (jackstik), der forsvandt i forbindelse med den foregående generation, var fortsat ikke at finde. Ud over det syntes udførelsen og funktionerne meget at ligne det, du fik med 7'eren. Det meste af kritikken aftog dog med tiden, ikke mindst som brugerne oplevede, hvor meget hurtigere alting var.

iPhone 8 Plus var også populær takket være den højere ydeevne i forhold til standardenheden. Den større skærm var også en værdsat tilføjelse og er en fordel for dem, der ønsker at se videoer og film eller spille spil på deres mobil.

Specifikationer og modeller

Det første du vil bemærke, hvis du køber en billig iPhone 8 Plus brugt hos Phonetrade, er, at den minder om iPhone 7 Plus i form og størrelse. Det er dog ikke noget negativt, medmindre du ikke kan lide det lette og stilfulde design. En stor forskel med udseendet er imidlertid, at du nu har et glaskabinet på bagsiden. Dette gør iPhone 8 Plus vandtæt og mere holdbar, men også en smule tungere end standardmodellen.

Som med alle Plus-modeller leveres Apple iPhone 8 Plus med en meget større skærm. Dette er perfekt til dem, der arbejder meget med fotos, videoer eller film. Det gør det også lettere at spille mobilspil på den. Men samtidig bør du gennemtænke det, før du vælger en brugt iPhone 8 Plus, da den kan være for stor for dig, der helst vil have noget mindre og mere praktisk. Det er trods alt en slags mellemting mellem en smartphone og en tablet.

Telefonen leveres også med flere praktiske funktioner. Først og fremmest kan iPhone 8 Plus oplades meget hurtigere, og du kan lade batteriet op til 50% på blot en halv time. Du har også mulighed for trådløs opladning, hvilket det nye kabinet på bagsiden tillader. På den anden side medfølger der ikke trådløs opladerstation, når du køber en brugt iPhone 8 Plus, hvilket er en ulempe, da det bliver en ekstra udgift.

Desværre er der intet jackstik i iPhone 8 Plus, ligesom i den foregående generation. I stedet kan du bruge de Apple-høretelefoner, der tilsluttes via Lightning-indgangen. Ellers er der også trådløse Airpods, hvilket er perfekt til alle, der ønsker at undgå ledninger.

iPhone 8 Plus specs:

• Processor: Apple A11 Bionic

• Skærm: 5,5 "1080 x 1920

• Kamera: Dual 12 megapixel & 7 MP frontkamera

• RAM: 3 GB

• iPhone 8 Plus mål: 15,84x7,81x0,75 cm

• Vægt: 202 gram

• Farver: Guld, Sølv, Space Grey, Rød

iPhone 8 Plus farverne er de samme som for standardmodellen. Du har den populære iPhone 8 Plus space grey, som i mange generationer har været den mest populære farve, og mange kunder var skuffede, da den ikke kunne findes til 7’eren. Du kan også være heldig at finde en iPhone 8 rød, som er en særlig variant, som Apple har produceret i en årrække for at hjælpe folk med HIV/AIDS. Den er dog noget mere usædvanlig, og det er ikke sikkert, du kan finde den model.

Operativsystem

iOS 11 leveres med mange nye opdateringer og giver god sikkerhed og nye funktioner. Men der er ikke noget, der stopper dig fra at installere iOS 12, som er det nyeste operativsystem.

I løbet af 2019 vil iOS 13 blive udgivet, og heldigvis vil du også kunne installere det, hvis du køber en brugt iPhone 8 Plus. Derefter får du endnu højere sikkerhed og vil blandt andet få adgang til ‘Dark Mode’ og andre interessante funktioner.

iPhone 8 Plus kamera

Kameraet er en af de bedste ting, hvis du køber en billig iPhone 8 Plus hos os. Du får et endnu bedre kamera end standardmodellen takket være dobbelt objektiv. Dette giver billederne en meget højere kvalitet, end du tidligere set i iPhones. Hovedkameraet har 12 MP, og du får også et selfie-kamera med 7 MP. Begge er af høj standard i betragtning af modellens udgivelsesår.

Ydeevnen er høj, og du har en bedre blitz end før, hvilket betyder, at du kan tage rigtig flotte billeder selv i dårligere lys. Apple har også forbedret kameraets farve, så du nu kan tage mere realistiske og levende billeder end nogensinde før.

Du får derudover flere specielle funktioner, herunder en støjfunktion, der sætter fokus på det, du forsøger at fotografere. 

Derfor bør du købe en iPhone 8 Plus brugt

Der er mange grunde til at købe en billig iPhone 8 Plus brugt. Du får flere fantastiske funktioner og tilføjelser, der ikke har været i tidligere modeller. Evnen til at oplade ved hjælp af en ladeplade er et stort plus og teknologien er sidenhen kun blevet mere udbredt. Det er dog en ulempe, at du skal købe den trådløse opladerplade separat, men det bør ikke være et problem, da du får en super billig iPhone 8 Plus pris hos Phonetrade. Vores skarpe priser gør, at du ikke behøver søge Google tyndt efter iPhone 8 Plus tilbud.

Kameraets ydeevne er også værd at nævne. Ligesom den foregående generation får du en utrolig god kvalitet på dine billeder, og selv for amatørfotografer er der mange interessante funktioner, der åbner op for nye billedmuligheder.

Hvad angår iPhone 8 Plus farver findes den i en almindelig variation, hvis du er vant til Apple og deres farvevalg. Ellers kan du købe et cover, hvis du ikke kan lide de ofte grå farver, som mobiltelefonerne kommer med.

Som nævnt opretholder vi hos Phonetrade en meget høj standard af vores mobiler. Du behøver aldrig at bekymre sig om standen, og du får desuden rigtig gode telefoner til endnu bedre priser. Der er også nyere og ældre modeller, hvis du for eksempel har brug for noget andet, end hvad en brugt iPhone 8 Plus har at tilbyde.

Billig iPhone 8 Plus uden abonnement

Hos Phonetrade kan du købe en brugt iPhone 8 Plus uden abonnement. Som kunde hos os fortjener du nemlig friheden til selv at vælge lige netop det mobilabonnement, der passer til dit behov. Du behøver ikke lede længe efter billige iPhone 8 Plus tilbud og binde dig til diverse handelsbetingelser. For hos os kan du nemlig en super billig iPhone 8 Plus pris helt uden forpligtelser. Når du modtager din telefon, har vores teknikere sikret, at mobilen er ulåst, fuldstændig renset og fuldt funktionel.

Du har også mulighed for selv at styre din brugte iPhone 8 Plus pris og opdele betalingen i bidder. Hos os kan du købe din brugte iPhone 8 Plus på afbetaling gennem ViaBill. Du skal blot vælge ViaBill som betalingsmetode, hvorefter du hurtigt opretter din betalingsordning og tilpasser den til dit budget.


<