DANSK FIRMA Etableret i 2014
HURTIG LEVERING 1-2 hverdage (lagervare)
GARANTI 3 års garanti
PRISMATCH Vi matcher laveste pris
Din pris:
1.995,-

iPhone 11

Vælg farve
Hvid
Sort
Grøn
Gul
Violet
Red
Vælg stand
Læs mere
Brugbar
Brugt
Rigtig god
Som ny
Vælg hukommelse
64 GB
128 GB
256 GB
Panser
+149 kr
Ja tak
Nej tak
Apple EarPods
+199 kr
Ja tak
Nej tak

Afsendes indenfor 3-7 hverdage

På lager i 1 butik

Andre købte også

Hoco - Multikabel
199,00 kr
iPhone 11 er en del af Apples seneste generation af iPhones sammen. Modellen blev lanceret i 2019 sammen med iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max, så disse to modeller er også værd at overveje, hvis man er interesseret i den nyeste iPhone, da både pris og specifikationer varierer.
Apples iPhone 11 blev lanceret som en opgraderet erstatning af iPhone XR og kommer da også med en lang række forbedringer. Du får blandt andet den hidtil stærkeste processor, et markant opgraderet kamera samt længere batterilevetid.
På Phonetrade finder du en super billig iPhone 11, der er perfekt til den prisbevidste forbruger, der ønsker det nyeste på markedet. Hvis du køber en brugt iPhone 11 hos Phonetrade, modtager du en fuldt funktionel telefon, der fungerer

Alle enheder på Phonetrade.dk er Pre-owned og leveres i Phonetrade-æske med nyt eller brugt opladerkabel

Sim-nål
Opladerkabel
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Vi yder 14 dages returret og hvis du ønsker at gøre brug af denne, så skal du inden 14 dage fra modtagelse af din vare, gøre opmærksom herpå ved, at udfylde en standardfortrydelsesformular og sende den til info@phonetrade.dk.

 

Vi vil herefter sende dig et pakkelabel, så du kan sende varen retur til os, men du afholder selv de omkostninger, der opstår herved og der vil derfor blive fratrukket 55 kr. fra din tilbagebetaling.

 

OBS: Vi vil ved modtagelse af varen kontrollere dens tilstand og konstateres det, at den har været taget i brug og har brugstegn som følge heraf og at dermed er sket en værdiforringelse, så vil denne forringelse sammen med et administrationsgebyr på 300 kr. blive fratrukket din tilbagebetaling.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Du kan betale med betalingskort eller via afbetaling gennem Viabill. Hvis du vælger betaling via betalingskort, så reserveres købsbeløbet på din konto med det samme, men hæves først, når din ordre afsendes. Hvis du efterfølgende annullere din ordre, så kan beløbet forblive reserveret i op til 30 dage og vi har ikke mulighed for at frigive det.
 

Vi afsender som regel din ordre inden for 1-5 hverdage, men visse produkter kan have længere leveringstid.
 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Billig iPhone 11iPhone 11 er en del af Apples seneste generation af iPhones sammen. Modellen blev lanceret i 2019 sammen med iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max, så disse to modeller er også værd at overveje, hvis man er interesseret i den nyeste iPhone, da både pris og specifikationer varierer.

Apples iPhone 11 blev lanceret som en opgraderet erstatning af iPhone XR og kommer da også med en lang række forbedringer. Du får blandt andet den hidtil stærkeste processor, et markant opgraderet kamera samt længere batterilevetid.

På Phonetrade finder du en super billig iPhone 11, der er perfekt til den prisbevidste forbruger, der ønsker det nyeste på markedet. Hvis du køber en brugt iPhone 11 hos Phonetrade, modtager du en fuldt funktionel telefon, der fungerer Specifikationer og modellerDesignmæssigt minder iPhone 11 meget om sin forgænger, iPhone XR. Bagsidekamera stikker ud og fylder mere end tidligere, men knipser til gengæld også væsentligt flottere billeder specielt i svagt lys. Apple iPhone 11 kommer med en LCD skærm i modsætning til iPhone Pro og iPhone Pro Max, der har et opgraderet OLED display.

En af de største fremskridt ved at købe en brugt iPhone 11 hos Phonetrade er, at du får den nye 13 Bionic-processor, som er den hurtigste og bedste mobilprocessor på markedet. Det vil kunne mærkes, da den helt problemfrit kan trække alle tunge apps, og samtidig bidrager den til en bedre batterilevetid ved brug af telefonen.iPhone 11 specs· Processor: Apple A13 Bionic

· Skærm: 6,1" 1792 x 828

· Kamera: Dual 12 MP ultra wide og 12 MP frontkamera

· Ram: 4 GB

· Dimensioner: 15.09x7.57x0.83 cm

· Vægt: 194 gram

· Farve: Sort, Grøn, Gul, Lilla, Rød, HvidOperativsystemApple iPhone 11 leveres med iOS 13, som er det seneste operativsystem til iPhone udgivet i forbindelse med lanceringen af telefonen. iOS 13 kommer med en lang række nye features i forhold til iOS 12. Særligt ‘Dark Mode’ - eller Mørk-funktion - har fået en god modtagelse, hvor du har mulighed for at ændre hele brugerfladen fra at være lys til at have mørkere toner. Det er også muligt at planlægge, hvornår telefonen automatisk slår over i og væk fra Dark Mode, hvis man eksempelvis ønsker at vågne op til Dark Mode.

Ligeledes gør systemet din iPhone hurtigere, samtidig med at det hjælper det giver dig større sikkerhed ved bedre at beskytte din anonymitet.

Du får desuden glidende tastatur, bedre video-og billedredigering, hurtigere download af apps og meget mere.iPhone 11 kameraiPhone 11 kameraet er en af de bedste grunde til at vælge iPhone 11. Vælger du at købe en billig iPhone 11 får du et knivskarpt kamera til en lige så skarp pris. Bagsidekameraet består af to 12 MP kameraer; et vidvinkel- samt et ultravidvinkelkamera. I modsætning fås iPhone 11’s forgænger, iPhone XR, kun med et enkelt standard vidvinkelkamera.

Desuden har iPhone 11 selfiekameraet også fået en væsentlig opgradering og kommer nu med 12 MP sensor mod forgængerens 7 MP. Desuden kan frontkameraet tage såkaldte ‘slofies’, som er selfies i slow motion.

Ved at købe en brugt iPhone 11 får du altså et godt kamera, som kan tage imponerende billeder og optage 4k video med helt op til 60 billeder pr. Sekund. Er du stor fotoentusiast og tage skridtet yderligere, bør du overveje en iPhone 11 Pro eller iPhone 11 Pro Max, der begge har et endnu bedre kamera med hele tre linser.iPhone 11 vs iPhone 11 ProDen væsentligste forskel på Apples iPhone 11 og iPhone 11 Pro er kameraet. iPhone 11 kameraet har to linser, hvorimod storebroren har hele tre. Er du hobbyfotograf, bør du overveje at købe iPhone 11 Pro, men du skal være opmærksom på, at den er i en prisklasse over.

iPhone 11 Pro har med 5,8" en anelse mindre skærm end iPhone 11, der måler 6,1". Begge modeller benytter samme processor, men modellerne kan fås med forskellig mængde lagerplads. iPhone 11 kan fås med 64, 128 og 256 GB, hvor iPhone 11 Pro kan fås med 64, 256 og 512 GB.Brugt iPhone 11 uden abonnementHos Phonetrade kan du købe en brugt iPhone 11 uden abonnement. Så har du frihed til selv at vælge abonnement, og hvad du ellers ønsker. Du behøver ikke lede længere, for hos os er du garanteret en billig iPhone 11 pris. Når du modtager telefonen, har vores dygtige reparatører sørget for, at din brugte iPhone 11 er fuldt funktionel og fremstår som lovet.

Du har tilmed mulighed for selv at styre prisen ved at opdele din betaling. Hos Phonetrade kan du nemlig købe din iPhone 11 på afbetaling ved blot at vælge ViaBill som betalingsmetode. Så opretter du blot en betalingsaftale, så den passer dig og dit budget.