DANSK FIRMA Etableret i 2014
HURTIG LEVERING 1-2 hverdage (lagervare)
GARANTI 3 års garanti
PRISMATCH Vi matcher laveste pris
Din pris:
1.795 1.595,-

iPhone XS Max

Vælg farve
Space Grey
Guld
Sølv
Vælg stand
Læs mere
Brugbar
Brugt
Rigtig god
Som ny
Vælg hukommelse
64 GB
256 GB
512 GB
Panser
+199 kr
Ja tak
Nej tak
Apple EarPods
+199 kr
Ja tak
Nej tak

Afsendes indenfor 3-7 hverdage

På lager i 1 butik

Andre købte også

Baseus - Ringholder (Rose guld)
99,00 kr
iPhone XS Max har en Super Retina-skærm med all screen-design på 6,5". Bagsiden er af glas, og der er et bånd af rustfrit stål rundt om rammen. Sideknappen sidder på højre side af enheden. Der er et 12 megapixel kamera med vidvinkel- og teleobjektiv på bagsiden. Der er en True Tone-quad-LED-blitz på bagsiden og en sim-kortholder i højre side, som er beregnet til et nano-sim-kort. IMEI-nummeret er præget ind i sim-kortholderen.

Alle enheder på Phonetrade.dk er Pre-owned og leveres i Phonetrade-æske med nyt eller brugt opladerkabel

Sim-nål
Opladerkabel
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Vi yder 14 dages returret og hvis du ønsker at gøre brug af denne, så skal du inden 14 dage fra modtagelse af din vare, gøre opmærksom herpå ved, at udfylde en standardfortrydelsesformular og sende den til info@phonetrade.dk.

 

Vi vil herefter sende dig et pakkelabel, så du kan sende varen retur til os, men du afholder selv de omkostninger, der opstår herved og der vil derfor blive fratrukket 55 kr. fra din tilbagebetaling.

 

OBS: Vi vil ved modtagelse af varen kontrollere dens tilstand og konstateres det, at den har været taget i brug og har brugstegn som følge heraf og at dermed er sket en værdiforringelse, så vil denne forringelse sammen med et administrationsgebyr på 300 kr. blive fratrukket din tilbagebetaling.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Du kan betale med betalingskort eller via afbetaling gennem Viabill. Hvis du vælger betaling via betalingskort, så reserveres købsbeløbet på din konto med det samme, men hæves først, når din ordre afsendes. Hvis du efterfølgende annullere din ordre, så kan beløbet forblive reserveret i op til 30 dage og vi har ikke mulighed for at frigive det.
 

Vi afsender som regel din ordre inden for 1-5 hverdage, men visse produkter kan have længere leveringstid.
 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Billig iPhone XS MaxDet tog ikke lang tid for iPhone XS Max at blive rangeret som det bedste af det bedste, både hvad angår pris og ydeevne. Hvis du leder efter det allernyeste i smartphones, så er denne model til dig. Nedenfor kan du se alt, hvad du behøver at vide om modellen, før du vælger at købe den.Hvis du vil have en billig iPhone XS Max brugt, anbefales det at se på, hvad vi tilbyder her hos Phonetrade. Hos os finder du en brugt iPhone XS Max i utrolig god stand, hvilket gavner både dig og din tegnebog.Historie

Når det gælder innovative smartphones, er det umuligt at undgå iPhone XS Max. Modellen, som blev udgivet i 2018, var både den største og mest innovative på markedet. Den tog alt det populære og højteknologiske, der eksisterede i den tidligere X-model, og puttede det i endnu bedre hardware og et nyt operativsystem. Resultatet var en højteknologisk smartphone, der blev utrolig populær hos brugerne, selv om prisen var derefter. iPhone XS Max er også Apples dyreste mobil hidtil, med priser fra $1000 og opefter, afhængigt af mængden af lagerplads.Specifikationer og modeller

Hvad angår udseende, minder Apple's iPhone XS Max om X-modellerne. Du får en utrolig skarp OLED-skærm, som giver enestående kvalitet, når du ser film, spiller mobilspil eller lignende. Designet er stort set det samme som iPhone XS, men med forskellen, at iPhone XS Max-skærmen er væsentligt større. Den er dog meget tynd, så den kan sammenlignes med en mindre tablet.iPhone XS Max er tilmed udstyret med dual sim-support, hvilket betyder, at du ikke behøver to forskellige enheder som arbejds- og privattelefon. I stedet kan du med dual sim-funktionen tilknytte to forskellige sim-kort på samme tid.Såvel som med XS’eren er iPhone XS Max vandtæt. Den har også afrundede og foldede hjørner, hvilket giver et slankere udseende, samtidig med at du får en bedre pasform i hånden såvel som en bedre visuel oplevelse.Som med de andre X-modeller har også iPhone XS Max Face ID på skærmen. Teknologien, som bruges til at læse og genkende ansigter er uden tvivl kommet for at blive. Men heldigvis synes der at være planer om at gøre sensoren mindre og mindre for hver model.iPhone XS Max-batteriet er udmærket i betragtning af den tunge hardware. Som i tidligere modeller kan batteriet oplades trådløst med en dertil specialdesignet opladerenhed. Det almindelige kabel giver en relativt hurtig opladning. iPhone XS Max Specs:

· Processor: Apple A12 Bionic

· Skærm: 6,5 "1242 x 2688

· Kamera: Dual 12 megapixel og 7 MP Frontkamera

· RAM: 4 GB

· Dimensioner: 15.75 x 7.74 x 7.7 cm

· Vægt: 208 gram

· Farver: Sølv, Space Grey, Guld

iPhone XS Max-farverne er dog lidt begrænsede. Apple har valgt få, stilrene farver, der skaber et element af luksus. Det betyder, at iPhone XS Max kun kan fås i Space Grey, Guld og Sølv. Operativsystem

Det nye iOS 12, som iPhone XS Max Apple leveres med, er det bedste operativsystem fra Apple, indtil deres iOS 13 udgives senere i 2019. Du kan f.eks. bruge FaceTime i gruppechat, sende grupperede meddelelser og flere andre nyttige funktioner.iOS 12 leveres også med opdateringer til Face ID. For eksempel får du bedre muligheder i Animoji, og sensoren har fået en opgradering.iPhone XS Max kamera

En af de største nyheder med iPhone XS Max er det nye kamera. Som i tidligere modeller har du et dobbelt 12MP kamera, der kan tage rigtig flotte billeder. Du får en god farvedybde, og du kan nemt tage billeder selv i mørkere omgivelser. Det nye ved denne model er dens Smart HDR. Det betyder kort sagt, at din mobil tager mange billeder på samme tid og sætter dem sammen til et enkelt foto. Dette giver en billedkvalitet, du aldrig har set før.Du får også et 7 MP selfie-kamera på fronten af telefonen. Det kommer med TrueDepth, hvilket betyder, at kameraet føles dybt på en mere naturlig måde måde. Det giver dig en meget højere kvalitet af dine selfies, og du får også større kontrol over dine billeder og kan tilpasse dem efter behov.Køb en billig iPhone XS Max

Hvis du er ivrig efter at have det absolutte bedste inden for mobilverdenen, har du fundet den rigtige model. iPhone XS Max betragtes som den bedste, Apple har at tilbyde, ikke mindst takket være den store skærm. En billig iPhone XS Max fra Phonetrade er derfor også den perfekte mobil til dem, der ser mange film eller serier, eller som ofte spiller mobilspil. Men det gør den også meget brugervenlig, fordi en større skærm er mere praktisk at håndtere.Samtidig betyder det, at du skal tænke på, hvordan du vil opbevare den. Den er usædvanligt stor. Især hvis du er vant til nogle af de mindre smartphones på markedet. Du bliver hurtigt vant til det, og da den er meget tynd, er iPhone XS Max også en relativt let telefon.Kameraet er et af højdepunkterne sammen med den vidunderlige OLED-skærm, som kommer til udtryk på dine billeder. Dette er også, hvad der vil lokke mange brugerne til at købe en brugt iPhone XS Max.iPhone XS Max prisen er også den højeste til dato fra Apple. Men der er måder at omgå dette, ikke mindst ved at købe en brugt iPhone XS Max, hvilket fører til væsentlig lavere priser. Hvis du vælger at handle hos Phonetrade, tilbyder vi kun brugte iPhone XS Max, men det er ikke noget, du kan mærke - kun på prisen. Vi har nogle af landets bedste mobilteknikere, der sikrer, at alle enheder er i rigtig god stand og fuldt funktionelle.Brugt iPhone XS Max på afbetaling

Slår pengene ikke helt til, eller ønsker du blot at dele din betaling op i mindre dele, har du mulighed for at købe en iPhone XS Max på afbetaling gennem ViaBill. ViaBill er en super nem og fleksibel afdragsordning. Alt, du skal gøre, er at vælge ViaBill som betalingsform og oprette din betalingsaftale ved ganske få og hurtige steps, og når du er færdig, er du sikret en brugt iPhone XS Max på afbetaling.Hos Phonetrade får du ligeledes sikret en brugt iPhone XS Max uden abonnement, så du helt selv kan bestemme, hvilket mobilabonnement du ønsker. Du slipper for tvungne bindinger og diverse aftaler. Du har komplet frihed til at vælge den mængde data, taletid og andet, som matcher dit behov. Du er med andre ord sikret en super billig iPhone XS Max uden abonnement, når du handler hos os.iPhone XS Max vs XS

Den eneste forskel på iPhone XS Max og dens lillebror, iPhone XS, er skærmstørrelsen. iPhone XS Max lever i den grad op til sit navn med en monstrøs 6,5 tommer skærm imod lillebrorens 5,8 tommer skærm. Skærmstørrelsen bevirker ligeledes, at du ved køb af en brugt iPhone XS Max får en telefon, der er en anelse tungere end XS’eren. Foruden skærmstørrelsen og vægten er de to telefoner identiske, så det kommer udelukkende an på dit ønske til skærmstørrelsen.


<