DANSK FIRMA Etableret i 2014
HURTIG LEVERING 1-2 hverdage (lagervare)
GARANTI 3 års garanti
PRISMATCH Vi matcher laveste pris
Din pris:
1.295,-

iPhone XS

Vælg farve
Space Grey
Guld
Sølv
Vælg stand
Læs mere
Brugbar
Brugt
Rigtig god
Som ny
Vælg hukommelse
64 GB
256 GB
512 GB
Panser
+149 kr
Ja tak
Nej tak
Apple EarPods
+199 kr
Ja tak
Nej tak

Afsendes indenfor 3-7 hverdage

På lager i 1 butik

Andre købte også

Hoco - Magnet opladerkasse
149,00 kr
iPhone XS har en Super Retina-skærm med all screen-design på 5,8". Bagsiden er af glas, og der er et bånd af rustfrit stål rundt om rammen. Sideknappen sidder på højre side af enheden. Der er et 12 megapixel kamera med vidvinkel- og teleobjektiv på bagsiden. Der er en True Tone-quad-LED-blitz på bagsiden og en sim-kortholder i højre side, som er beregnet til et nano-sim-kort. IMEI-nummeret er præget ind i SIM-kortholderen.

Alle enheder på Phonetrade.dk er Pre-owned og leveres i Phonetrade-æske med nyt eller brugt opladerkabel

Sim-nål
Opladerkabel
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

5,8" Super Retina-skærm (OLED) med HDR*
Støv- og vandafvisende**
12 MP dobbeltkamera med dual OIS
7 MP TrueDepth-kamera på forsiden
Face ID til sikker autentificering og Apple Pay***
A12 Bionic-chip med næstegenerations Neural Engine
Trådløs opladning – virker med Qi-opladere****
iOS 12 med Memoji, Skærmtid, Genveje i Siri og Group FaceTime

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Vi yder 14 dages returret og hvis du ønsker at gøre brug af denne, så skal du inden 14 dage fra modtagelse af din vare, gøre opmærksom herpå ved, at udfylde en standardfortrydelsesformular og sende den til info@phonetrade.dk.

 

Vi vil herefter sende dig et pakkelabel, så du kan sende varen retur til os, men du afholder selv de omkostninger, der opstår herved og der vil derfor blive fratrukket 55 kr. fra din tilbagebetaling.

 

OBS: Vi vil ved modtagelse af varen kontrollere dens tilstand og konstateres det, at den har været taget i brug og har brugstegn som følge heraf og at dermed er sket en værdiforringelse, så vil denne forringelse sammen med et administrationsgebyr på 300 kr. blive fratrukket din tilbagebetaling.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Du kan betale med betalingskort eller via afbetaling gennem Viabill. Hvis du vælger betaling via betalingskort, så reserveres købsbeløbet på din konto med det samme, men hæves først, når din ordre afsendes. Hvis du efterfølgende annullere din ordre, så kan beløbet forblive reserveret i op til 30 dage og vi har ikke mulighed for at frigive det.
 

Vi afsender som regel din ordre inden for 1-5 hverdage, men visse produkter kan have længere leveringstid.
 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Billig iPhone XS



iPhone XS anses for at være en af de bedste telefoner fra Apple, og den kommer med mange interessante nyheder i forhold til tidligere modeller. Den blev udgivet i samme periode som iPhone XR og XS Max, så man bør undersøge disse nærmere også, før man beslutter, hvilken man skal købe - ikke mindst fordi, prisen varierer mellem de tre.

På Phonetrade kan du finde billige iPhone XS priser, hvilket er perfekt til dig, der ikke ønsker at bruge mange penge på en ny telefon. Særligt da det er en af Apples dyreste modeller hidtil. Vi sælger kun brugte iPhone XS i rigtig god stand, der fungerer fejlfrit, hvilket betyder, at du altid kan føle dig tryg som kunde hos Phonetrade.

Historie

Apple iPhone XS blev lanceret i september 2018 sammen med iPhone XS Max. Da de blev lanceret, blev produktionen af den tidligere model, iPhone X, afsluttet. Dette blev den nye standardmodel, og iPhone XS er stadig den mest kraftfulde mobiltelefon, Apple har at tilbyde sammen med XS Max.

Softwaren og den interne hardware fik et stort boost, og du får en stærkere processor end nogensinde. Brugerne kunne også lide telefonens hastighed.  Der var nogle problemer i starten, men disse udbedrede Apple hurtigt.

Specifikationer og modeller

Designet på iPhone XS minder meget om designet på den tidligere X-model, ikke mindst fordi det er baseret på sin forgænger. Udvendigt ser designet ikke blot ens ud, men det er også stort set identisk. Den har ligeledes OLED-skærm, som giver dig utrolig dybde i farve og skarphed, du sikkert aldrig har set med en smartphone før. iPhone XS’erens ydre er også vandtæt og holdbart.

En af hovedelementerne i denne model er processoren. Den nye A12 Bionic-processor er den mest kraftfulde, Apple har udviklet. Den nye processor er faktisk stærkere end nogle bærbare computere, hvilket giver mange nye muligheder. Det er ikke noget, du vil bemærke, når du benytter sociale medier, men det vil helt sikkert blive bemærket i mere krævende processer. Ikke mindst bemærker du det, når du ser film, bruger tungere apps eller spiller krævende mobile mobilspil.

Som med den foregående generation kommer den tolvte generation også med Apples nye satsning, Face ID (ansigtsgenkendelse). Det betyder, at du kan låse din mobil op med dit ansigt, hvilket giver en meget bedre sikkerhed. Derudover har du også adgang til funktioner som Animoji, som giver dig mulighed for at oprette din egen talende emoji. Det bruges også i en række apps og funktioner.

iPhone XS batteriets levetid er i tråd med tidligere modeller. Men det kan føles ringere, da iPhone XS er kraftigere og kræver mere af batteriet. Du har dog mulighed for at oplade telefonen trådløst via en opladerstation, som er blevet en standard i deres modeller. iPhone XS sim-kort leveres også med dual sim-kapacitet.

iPhone XS specifikationer:

· Processor: Apple A12 Bionic

· Skærm: 5,8 "1125 x 2436

· Kamera: Dual 12 MP og 7 MP frontkamera

· Ram: 4 GB

· Dimensioner: 14.36x7.09x0.77 cm

· Vægt: 177 gram

· Farve: Sølv, Space Grey, Guld

Operativsystem

Din brugte iPhone XS leveres med iOS 12, som er det nyeste operativsystem fra Apple. Dette OS blev udgivet få dage før udgivelsen af mobilen, så man kan helt sikkert sige, at operativsystemet blev udviklet specifikt til den nye generation. Man ser blandt andet forbedringer i notifikationerne, hvor alt nu er grupperet efter app, hvilket giver et bedre overblik.

Du vil også snart have mulighed for at opdatere iPhone XS til iOS 13, som vil blive udgivet i 2019. Med det nye operativsystem får du adgang til endnu bedre funktioner og sikkerhed. Apple vil også introducere nye funktioner og præstationsoptimeringer, der gør apps i din mobiltelefon hurtigere.

iPhone XS kamera

Hvis der er noget, Apple er kendt for, så er det de utrolige kameraer, de putter i deres mobiler. iPhone XS-kameraet er også overlegent i forhold til deres tidligere modeller, hvilket er en kærkommen nyhed til dem, der kan lide at tage billeder i hverdagen. Grundlæggende er specifikationerne de samme som i X-modellen, men med et par gode optimeringer i ydeevnen.

Du får dual 12 MP-sensorer, der giver en dybde, du ikke før har set i mobiltelefoner. Dette giver dine fotos en helt ny dybde, hvor du også får større kontrol over dine billeder takket være de forskellige justeringer, du kan lave.

Apples nye Smart HDR er en nyhed til iPhone XS. Dybest set betyder det, at din mobil tager fotos med forskellig eksponering og sætter dem sammen i et enkelt foto. Dette gør kort fortalt, at du får mulighed for at tage vildt imponerende billeder, uanset lysforhold og din egen evne inden for kameraføring.

Køb en billig iPhone XS brugt

iPhone XS er utvivlsomt en af Apples mest kraftfulde telefoner til dato. Hvis du er interesseret i et skarpt kamera, utrolig god højttaler og en hurtig processor, så er en billig iPhone XS fra Phonetrade den helt rette mobil til dig. At du nu har gået op til 4 GB RAM betyder også, at din mobil er i samme kapacitet som en dagligdagscomputer, så du vil ikke opleve problemer med hastigheden, uanset hvor meget du bruger og presser telefonen.

Det bør ikke forstås negativt, at Apple mere eller mindre bevarer designet fra den tidligere model, der havde et flot og stilrent design. OLED-skærmen giver dig en utrolig brugeroplevelse, som du ikke har på mange andre modeller end iPhone XS. Du får en helt usandsynlig dybde i farverne, uanset om du kigger på din Facebook eller hvis du tjekker din yndlingsserie.

iPhone XS-prisen er dog høj med en pris på over $1000 ved udgivelsen. Heldigvis kan du spare mange penge ved at købe en brugt iPhone XS. Hos Phonetrade får du nemlig en billig iPhone XS uden at bekymre dig om stand. Vores høje krav sikrer, at du får en fuldt funktionel telefon med 2 års reklamationsret.

iPhone XS versus XR

Foruden prisen er der også visuelle såvel som funktionelle forskelle på iPhone XS og XR. iPhone XS har en anelse mindre skærm, der er OLED. iPhone XR har en større 6,1 tommer skærm, men har samtidig nedjusteret fra OLED til LCD. iPhone XR lider også af dårligere opløsning og kan ikke vise video i Full HD 1080p. iPhone XS har også tryksensitivt 3D Touch, hvilket ikke fås hos XR.

iPhone XR vejer desuden 10% mere end iPhone XS på grund af LCD-skærmen samt dens stålkabinet i forhold til iPhone XS’erens aluminiumskabinet.

Til gengæld har begge modeller ens forbedrede højtalere og dual sim-support og deler samme stærke processor. iPhone XS fås også i færre og mere klassiske farver, hvorimod XR kan fås i en række farverige nuancer.

En af de større forskelle mellem iPhone XS versus XR er RAM. iPhone XS kommer med utrolige 4 GB RAM, hvor XR må nøjes med 3 GB. I forhold til kameraet er de to telefoner relativt ens, hvor iPhone XS-kameraet har enkelte funktioner, som mangler hos XR, herunder 2x optisk zoom og dual-kamera.

iPhone XS uden abonnement

Hos Phonetrade kan du købe en brugt og billig iPhone XS uden abonnement. Vi synes nemlig, du fortjener friheden til selv at vælge lige netop det mobilabonnement, du ønsker. Du behøver ikke søge internettet tyndt efter billige iPhone XS priser på bekostning af at binde dig til diverse aftaler. For hos os kan du nemlig finde Danmarks nok billigste iPhone XS pris helt uden forpligtelser. Når du modtager din brugte iPhone XS, har vores kyndige teknikere sikret, at den er ulåst, fuldstændig renset og fuldt funktionel.

Du har også mulighed for selv at styre din brugte iPhone XS pris og opdele din betaling. Vi tilbyder nemlig, at du kan købe iPhone XS på afbetaling, når du vælger ViaBill som betalingsmetode. Herefter kan du nemt og fleksibelt oprette din betalingsordning og tilpasse den, som det passer dig.



 

<