DANSK FIRMA Etableret i 2014
HURTIG LEVERING 1-2 hverdage (lagervare)
GARANTI 3 års garanti
PRISMATCH Vi matcher laveste pris
Din pris:
1.095,-

iPhone SE

Vælg farve
Space Grey
Guld
Rosa Guld
Sølv
Vælg stand
Læs mere
Brugbar
Brugt
Rigtig god
Som ny
Vælg hukommelse
16 GB
32 GB
64 GB
128 GB
Panser
+99 kr
Ja tak
Nej tak
Apple EarPods
+149 kr
Ja tak
Nej tak
På lager i 3 butikker

Andre købte også

Hoco - Design hovedtelefoner
499,00 kr
Apple iPhone SE 4,0" smartphone - mindre men med samme power. En imponerende mobiltelefon med iOS 9, en hurtig A9 processor, Touch ID-sensor og 12 megapixels kamera med optagelse af 4K-video.

Alle enheder på Phonetrade.dk er Pre-owned og leveres i Phonetrade-æske med nyt eller brugt opladerkabel

Sim-nål
Opladerkabel
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Vi yder 14 dages returret og hvis du ønsker at gøre brug af denne, så skal du inden 14 dage fra modtagelse af din vare, gøre opmærksom herpå ved, at udfylde en standardfortrydelsesformular og sende den til info@phonetrade.dk.

 

Vi vil herefter sende dig et pakkelabel, så du kan sende varen retur til os, men du afholder selv de omkostninger, der opstår herved og der vil derfor blive fratrukket 55 kr. fra din tilbagebetaling.

 

OBS: Vi vil ved modtagelse af varen kontrollere dens tilstand og konstateres det, at den har været taget i brug og har brugstegn som følge heraf og at dermed er sket en værdiforringelse, så vil denne forringelse sammen med et administrationsgebyr på 300 kr. blive fratrukket din tilbagebetaling.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Du kan betale med betalingskort eller via afbetaling gennem Viabill. Hvis du vælger betaling via betalingskort, så reserveres købsbeløbet på din konto med det samme, men hæves først, når din ordre afsendes. Hvis du efterfølgende annullere din ordre, så kan beløbet forblive reserveret i op til 30 dage og vi har ikke mulighed for at frigive det.
 

Vi afsender som regel din ordre inden for 1-5 hverdage, men visse produkter kan have længere leveringstid.
 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Billig iPhone SETrenden mod stadig større telefoner har foregået i mange år, og Apples mindste telefoner har i dag en skærmstørrelse på 4,7 tommer eller mere. For dem, der ønsker en mindre telefon, men samtidigt ønsker den nyeste teknologi, kom iPhone SE med sin lille 4 tommer skærm som en positiv overraskelse. Det er en telefon, der er baseret på Apples klassiske design, men med alt det hardware, der forventes af en moderne telefon fra verdens førende mobiltelefonproducenter. Phonetrade er et glimrende alternativ til at kunne shoppe denne meget populære telefon uden at skulle kigge efter en brugt iPhone SE online og byde på andre på auktionssider. Her har du også den fordel, at du kan vælge præcis, hvilken farve, størrelse og tilbehør, du vil have til din telefon. Du ved ligeledes, hvad du får, når du handler ved Phonetrade, hvilket er en pæn og funktionsdygtig, telefon, uanset hvilken stand du vælger.

Historie

SE står for Special Edition, og denne telefon er grundlæggende en mindre version af Apples iPhone 6S og er således en del af den niende generation af iPhones. Men når det kommer til telefonens design, har den i stedet taget inspiration fra den mindre model, iPhone 5s. Dette blev meget værdsat, da mange havde savnet en førsteklasses telefon med en mindre formfaktor.Dette gjorde iPhone SE meget populær, og mange syntes, det skabte et hul i Apples produktprogram, da iPhone SE blev taget ud af produktion i 2018. iPhone SE er dog stadig meget aktuel for alle, der søger en billig telefon, som samtidigt har rigeligt med ydeevne.

Modeller

Ligesom sine større fætre, iPhone 6S og iPhone 6S Plus, blev iPhone SE lanceret i fire forskellige farver. Du kan vælge mellem en iPhone SE guld, sølv, rosa guld eller space grey. I forhold til lagerplads kan den fås i enten 16 gb, 32 gb, 64 gb eller 128 gb. Med hensyn til hardware og ydeevne, får du stort set samme telefon, som når du køber den større iPhone 6 eller iPhone 6 Plus. Den eneste funktion, disse telefoner har, som iPhone SE mangler, er den berøringsfølsomme 3D Touch-sensor, der dog kun bruges af nogle specifikke apps.

Du får altså den samme hurtige A9-processor, 2 gb intern hukommelse og det opgraderede 12 MP kamera, som er identisk med de større modeller. Desuden er det muligt at opnå betydeligt længere brugstid takket være den mindre skærm, der er mere energieffektiv.

iPhone SE kamera

Med en brugt iPhone SE får du et kraftfuldt kamera, som både kan håndtere fotografering og videooptagelse. En brugt iPhone SE er ideel til dig, der kan lide at fotografere ud i naturen eller i bymiljøet. Med den ellers billige iPhone SE på dig kan du altid have et solidt kamera inden for rækkevidde, så du aldrig glip af muligheden for at tage en mindeværdigt billede eller filmklip. Det gør iPhone SE kameraet perfekt til hobbyfotografen, men også til et godt backup-kamera til den seriøse fotograf til lejligheder, hvor du ikke kan eller vil have et større og tungere kamera med.

Sammenlignet med Apples større modeller kan optisk stabilisering kun findes i den store iPhone 6S Plus. Imidlertid er der digital stabilisering i iPhone SE kameraets software, hvilket er godt til at gemme klip, der kun lider af lettere rystelser. Du kan få adgang til 4K videooptagelse og optagelse med op til 12 megapixel, hvilket er imponerende for en telefon, der ligger i den billige prisklasse.

Operativsystem og brugeroplevelse

Som alle andre iPhones, bruger den billige iPhone SE Apples iOS-operativsystem. Da telefonen blev udgivet, kom den præinstalleret med iOS 9; den nyeste version på tidspunktet. Vi anbefaler at installere den nyeste version af operativsystemet, hvis du køber et brugt iPhone SE, som den stadig understøtter.

Den lille skærm gør telefonen kompakt og nem at bruge, men nogle apps har elementer, der kan fungere bedre på en større skærm. Dem, der kan lide spil eller anden multimedieunderholdning, bør derfor overveje en større iPhone for at få mest muligt ud af deres interesser.

Hvorfor købe en brugt iPhone SE?

Der er mange der stadig mener, at iPhone 5, iPhone 5C og iPhone 5S er nogle af de bedste mobiltelefoner nogensinde. Hvis man lytter til dem, men føler, at hardwaren i disse ældre telefoner ikke længere er tilstrækkelig, så er en brugt iPhone SE det oplagte valg.

Prisen på telefonen er gået en del ned, efter dem er blevet fjernet fra sortimentet, hvilket betyder, at du nu kan finde en rigtig billig iPhone SE brugt. Men mens den stadig var aktuel i Apples sortiment, var iPhone SE den iPhone, der gav absolut den bedste værdi, da prisen var lavere end de større telefoner, men med samme stærke ydeevne. I mellemtiden er der ingen nyere Apple-telefon i denne lille formfaktor. Det kan være en ulempe for dem, der har mindre hænder og oplever store telefoner som ubehagelige eller upraktiske og blot vil have en mindre enhed, der kan bæres i en jakkelomme.

Leder du efter en billig iPhone SE, som er så god som ny, så skal du overveje at købe en brugt iPhone SE, eller pre-owned, som vi også betegner det. Ved at købe din brugte iPhone SE hos Phonetrade, kan du få en billig iPhone SE, der har gennemgået alle de kontroller, vi som standard udfører på alle telefoner, vi sælger. Der garanteres samtidig, at den ikke har betydelig skade eller ikke fungerer korrekt. Vores 14-dages returpolitik betyder, at du sikkert kan teste, hvilken model der passer til dig. Der ydes ligeledes 2 års reklamationsret, hvilket giver dig en stor sikkerhed i modsætning til at købe den af en privatperson.Hvis du leder efter en billig iPhone SE, der er ‘som ny’, kan vi også tilbyde dette, som ellers kan være svært eller umuligt at finde i dag, da modellen er taget ud af produktion. Det er en telefon, der forbliver populær i lang tid, så køb trygt en billig iPhone SE her hos Phonetrade allerede i dag.

Køb iPhone SE uden abonnement

Hos Phonetrade kan du købe en brugt iPhone SE uden abonnement. Vi synes nemlig, du fortjener friheden til selv at vælge lige netop det mobilabonnement, der passer til dit behov. Du behøver ikke søge internettet tyndt efter iPhone SE tilbud med en masse linjer med småt, hvor du binder dig til diverse aftaler. For hos os kan du nemlig finde Danmarks nok billigste iPhone SE pris helt uden forpligtelser. Når du modtager din brugte iPhone SE, har vores kyndige teknikere sikret, at den er ulåst, fuldstændig renset, og at den er fuldt funktionel.

Du har også mulighed for selv at styre din brugte iPhone SE pris og opdele betalingen i bidder. Vi tilbyder nemlig, at du kan købe iPhone SE på afbetaling gennem ViaBill ved blot at vælge ViaBill som din betalingsmetode. Herefter kan du nemt og fleksibelt oprette din betalingsordning og tilpasse den, som det passer dig.