DANSK FIRMA Etableret i 2014
HURTIG LEVERING 1-2 hverdage (lagervare)
GARANTI 3 års garanti
PRISMATCH Vi matcher laveste pris

Phonetrade Erhverv

Har i også gamle medarbejdertelefoner,
der ligger og samler støv? Så klik her

Hvad er Phonetrade erhverv?

Med en erhvervsaftale hos os, kan du nemt og sikkert komme af med jeres gamle smartphones og tablets, samt købe nye til favorable priser.

Kontakt os

Hvordan gør du?

1
Opret salg

Du opretter dit salg via vores erhvervsportal, hvorefter du modtager et pakkelabel, som du benytter til, at sende enhederne til vores adresse.

2
Indlever enheder

Efter indlevering af enhederne til os, gennemgår vi dem og sikrer os, at alt er som det skal være, hvorefter vi fremsender et endeligt tilbud til jer.

3
Betaling overføres

Hvis i accepterer tilbuddet, så fremsendes en forudfyldt faktura til jer, som i blot skal godkende. Betalingen overføres til jeres konto inden for 8 hverdage fra tilbud og faktura er godkendt.

Egen erhvervsportal

I får jeres eget login til vores erhvervsportal, hvor i nemt og hurtigt kan oprette jeres salg og få et prisoverslag samt se status og afsluttede salg

Konkurrencedygtige opkøbspriser

Vi laver altid en individuel vurdering af hver enkelt telefon og kommer med en fair pris baseret på telefonens tilstand.

Sikker datahåndtering

Vi sørger for, at fjerne data fra jeres gamle enheder på sikker vis i overensstemmelse med GDPR-lovgivningen.

Personlig kontaktperson

I får tilknyttet jeres egen kontaktperson, som vil overse jeres engagement og stå til rådighed for råd og vejledning.

Udfyld skemaet så kontakter vi dig

Normal svartid er indenfor 24 timer

Mie Raabjerg Larsen
+45 51 511 511
Byt til nyt
Udover vores gunstige priser og store mængderabatter, så tilbyder vi også at tage jeres gamle telefoner og tablets i bytte. Dette gør det nemt og bekvemt for jeres virksomhed, at skifte jeres telefoner ud. Vi tager de gamle ind og gennemgår dem, hvorefter i får en samlet byttepris som i kan handle for hos os. Vi kan desuden tilbyde, at stå for hele servicedelen. Hvadenten enhederne er købt hos os eller andetsteds, så er der store besparelser at hente for jer med en fast serviceaftale.

Book et uforpligtende møde
Vi kommer meget gerne ud til jeres virksomhed, så I kan forklare os om jeres behov hvorefter vi kan udforme et konkret tilbud til jer. Hvis du udfylder felterne ovenfor, så vil vi ringe jer op snarest muligt og aftale et møde.