DANSK FIRMA Etableret i 2014
HURTIG LEVERING 1-2 hverdage (lagervare)
GARANTI 3 års garanti
PRISMATCH Vi matcher laveste pris
Din pris:
2.595,-

iPhone 11 Pro

Vælg farve
Space Grey
Sølv
Midnatsgrøn
Guld
Vælg stand
Læs mere
Brugbar
Brugt
Rigtig god
Som ny
Vælg hukommelse
64 GB
256 GB
512 GB
Panser
+99 kr
Ja tak
Nej tak
Apple EarPods
+199 kr
Ja tak
Nej tak

Afsendes indenfor 6-10 hverdage

På lager i 0 butikker

Andre købte også

Hoco - opladerkasse
149,00 kr
-

Alle enheder på Phonetrade.dk er Pre-owned og leveres i Phonetrade-æske med nyt eller brugt opladerkabel

Sim-nål
Opladerkabel
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Vi yder 14 dages returret og hvis du ønsker at gøre brug af denne, så skal du inden 14 dage fra modtagelse af din vare, gøre opmærksom herpå ved, at udfylde en standardfortrydelsesformular og sende den til info@phonetrade.dk.

 

Vi vil herefter sende dig et pakkelabel, så du kan sende varen retur til os, men du afholder selv de omkostninger, der opstår herved og der vil derfor blive fratrukket 55 kr. fra din tilbagebetaling.

 

OBS: Vi vil ved modtagelse af varen kontrollere dens tilstand og konstateres det, at den har været taget i brug og har brugstegn som følge heraf og at dermed er sket en værdiforringelse, så vil denne forringelse sammen med et administrationsgebyr på 300 kr. blive fratrukket din tilbagebetaling.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Du kan betale med betalingskort eller via afbetaling gennem Viabill. Hvis du vælger betaling via betalingskort, så reserveres købsbeløbet på din konto med det samme, men hæves først, når din ordre afsendes. Hvis du efterfølgende annullere din ordre, så kan beløbet forblive reserveret i op til 30 dage og vi har ikke mulighed for at frigive det.
 

Vi afsender som regel din ordre inden for 1-5 hverdage, men visse produkter kan have længere leveringstid.
 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Billig iPhone 11 ProiPhone 11 Pro blev lanceret i 2019 og er, sammen med iPhone 11 og 11 Pro Max, en del af Apples seneste iPhone-generation. Alle tre modeller er værd at undersøge nærmere, hvis du ønsker det bedste og nyeste inden for smartphones.

Apples iPhone 11 Pro udkommer som en opgraderet udgave af den forrige generations iPhone XS og er den første iPhone nogensinde, der er stærk nok til Pro-titlen. Det inkluderer en række mærkbare forbedringer, hvor særligt kameraet har sat helt nye standarder for, hvad man kan klemme ind i en smartphone.

På Phonetrade har du mulighed for at købe en rigtig billig iPhone 11 Pro brugt, så du kan få det bedste på markedet - bare billigere. Vælger du at købe en brugt iPhone 11 Pro hos os, er du garanteret en fuldt funktionel telefon, og du er samtidig garanteret 2 års reklamationsret, uanset hvilken stand du vælger.Specifikationer og modellerDesignmæssigt bevarer iPhone 11 Pro designet fra forgængeren, iPhone XS. De har samme mål, ramme, og de har begge en udskæring til frontkameraet øverst i skærmen. Den mest markante visuelle forandring er det overvældende tredobbelte kamera på telefonens bagside, der har været til stor debat, men som den sublime kamerakvalitet uden tvivl kompenserer for.

Det er kort sagt ikke udenpå, men indeni, de markante forskelle og forbedringer skal findes. Den nye A13 Bionic-chip sikrer en langt bedre performance end forgængeren, og særligt iPhone 11 Pro kameraet har fået tilføjet en række lækre funktioner.

Hos Phonetrade kan du vælge mellem en brugt iPhone 11 Pro med enten 64 GB, 256 GB eller 512 GB lagerplads. Tilmed fås telefonen i enten Guld, Space Grey, Sølv eller stilrene Midnatsgrøn.iPhone 11 Pro specs· Processor: Apple A13 Bionic

· Skærm: 5,8" Super Retina XDR 2436 x 1125

· Kamera: Tredobbelt 12 MP: vidvinkel, ultravidvinkel og tele

· Ram: 4 GB

· Dimensioner: 14,4 x 7,14 x 0,81 cm

· Vægt: 188 gram

· Farve: Guld, Space Grey, Sølv, MidnatsgrønOperativsystemiPhone 11 Pro kører med iOS 13 som standard operativsystem, som er det seneste operativsystem til iPhone udgivet i forbindelse med lanceringen af telefonen, og som er blevet taget godt imod. Du har nu mulighed for at ændre brugerfladen fra at være lys til mørk. Du kan også fastsætte et tidspunkt for, hvornår telefonen automatisk skal skifte til Dark Mode, så du for eksempel kan vågne op til en mindre lys brugerflade.

iOS 13 gør også din iPhone 11 Pro hurtigere og giver en øget sikkerhed. Du får ligeledes ‘glidende’ tastatur, bedre video- og billedredigering, hurtigere download af apps og flere fede features.iPhone 11 Pro kameraVælger du at købe en billig iPhone 11 Pro brugt hos Phonetrade, er du garanteret det nok mest sublime kamera på smartphone-markedet, så du kan knipse uovertrufne naturbilleder og knivskarpe portrætbilleder.

iPhone 11 Pro kameraet er det første mobilkamera med intet mindre end et tredobbelt kamera med både et vidvinkel-, ultravidvinkel- og telekamera på 12 megapixel. Kameraet kommer ligeledes med en række nye funktioner, så du nu kan tage alt lige fra ‘slofies’, som er slowmotion-selfies taget med frontkameraet, til billeder med ultravidvinkel og 4x optisk zoom.

Uanset om du arbejder med billeder og video, eller du blot er hobbyfotograf, er det værd at overveje en brugt iPhone 11 Pro.iPhone 11 Pro vs iPhone 11 Pro MaxDer er ganske få mærkbare forskelle på iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max. Sidstnævnte har en markant større skærm på intet mindre end 6,5 tommer. 11 Pro Max har ligeledes en bedre batterilevetid på trods af, at iPhone 11 Pro også har høstet roser for et opgraderet batteri.

Står du og er i tvivl, om du skal vælge en brugt iPhone 11 Pro eller 11 Pro Max hos Phonetrade, bør tungen på vægtskålen være dit forbrug af video- og streamingtjenester på din telefon. Bruger du ofte din telefon til streaming, bør du også overveje den større iPhone 11 Pro Max.Brugt iPhone 11 Pro uden abonnementHos os kan du købe en iPhone 11 Pro uden abonnement, så du slipper for at binde dig til et bestemt mobilabonnement med diverse forpligtelser. Vi mener nemlig, du skal have frihed til helt selv at vælge udbyder.

Ovenikøbet kan du købe din iPhone 11 Pro Max på afbetaling, så du kan opdele betalingen efter behov. Du skal blot vælge ViaBill som betalingsmetode og oprette en betalingsaftale, der passer dig og dit budget.