DANSK FIRMA Etableret i 2014
HURTIG LEVERING 1-2 hverdage (lagervare)
GARANTI 3 års garanti
PRISMATCH Vi matcher laveste pris
Din pris:
895 795,-

iPhone 8

Vælg farve
Sølv
Guld
Space Grey
Red
Vælg stand
Læs mere
Brugbar
Brugt
Rigtig god
Som ny
Vælg hukommelse
64 GB
128 GB
256 GB
Panser
+199 kr
Ja tak
Nej tak
Apple EarPods
+199 kr
Ja tak
Nej tak
På lager i 3 butikker

Andre købte også

iPhone 7/8/SE 2 Folio case (stone)
199,00 kr
iPhone 8 blev, traditionen tro, lanceret i efteråret 2017. Modellen blev sammen med sin storebror, iPhone 8 Plus, lanceret i umiddelbart samme dimensioner som forgængeren, iPhone 7 (og 7 Plus). Retina "True Tone" skærmen har fortsat et diagonalmål på 4,7" og telefonen vejer nu 148 gram. iPhone 8 er, ligesom iPhone 7, IP67-klassificeret, hvilket vil sige at den er "Stænk- vand- og støvafvisende". Apple har sat en A11 Bionic chip i, som yder væsentligt hurtigere en forgængerne! Modellen har et 12 megapixels kamera med safirkrystal-glas foran linsen. Videooptagelse foregår i 4K og med mulighed for slowmotionoptagelser. iPhone 8 har deruover touch-id (fingeraftrykslæser) i knappen og understøtter Apple Pay. Batteriet kan oplades 50% på 30 minutter og holder op til 14 timer ved almindeligt brug.

Alle enheder på Phonetrade.dk er Pre-owned og leveres i Phonetrade-æske med nyt eller brugt opladerkabel

Sim-nål
Opladerkabel
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Vi yder 14 dages returret og hvis du ønsker at gøre brug af denne, så skal du inden 14 dage fra modtagelse af din vare, gøre opmærksom herpå ved, at udfylde en standardfortrydelsesformular og sende den til info@phonetrade.dk.

 

Vi vil herefter sende dig et pakkelabel, så du kan sende varen retur til os, men du afholder selv de omkostninger, der opstår herved og der vil derfor blive fratrukket 55 kr. fra din tilbagebetaling.

 

OBS: Vi vil ved modtagelse af varen kontrollere dens tilstand og konstateres det, at den har været taget i brug og har brugstegn som følge heraf og at dermed er sket en værdiforringelse, så vil denne forringelse sammen med et administrationsgebyr på 300 kr. blive fratrukket din tilbagebetaling.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Du kan betale med betalingskort eller via afbetaling gennem Viabill. Hvis du vælger betaling via betalingskort, så reserveres købsbeløbet på din konto med det samme, men hæves først, når din ordre afsendes. Hvis du efterfølgende annullere din ordre, så kan beløbet forblive reserveret i op til 30 dage og vi har ikke mulighed for at frigive det.
 

Vi afsender som regel din ordre inden for 1-5 hverdage, men visse produkter kan have længere leveringstid.
 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Billig iPhone 8Apple iPhone 8 kom ikke med mange nye funktioner eller egenskaber, selvom det var en helt ny model. Det var dog ikke nogen dårlig telefon, og den blev en populær erstatning for den foregående generation. Den kommer dog med nok nye funktioner til at være en interessant opgradering fra iPhone 7.

Hvis du har tænkt dig at købe en brugt iPhone 8, er det oplagt at gøre det hos os på Phonetrade. Vi tilbyder brugte iPhones i rigtig god stand, så du behøver ikke bekymre dig om at modtage en defekt telefon, der ikke fungerer optimalt. Alle vores brugte iPhones er nemlig refurbished, hvilket betyder, at alle enheder er gennemtestet og -tjekket af nogle af landets allerdygtigste mobilteknikere.

Historie

Reaktionerne var blandede, da den 11. generation af Apples iPhones blev frigivet på markedet i september 2017. iPhone 8 kom med flere positive nye funktioner, men samtidig modtog den kritik, da designet var relativt uændret, og der var lidt for mange ligheder med den tiende generation.

Noget, der gjorde kritikken værre, var udgivelsen af iPhone X-modellen, som mange betragtede som værende bedre end iPhone 8. Den blev udgivet kort efter iPhone 8 og havde flere opgraderinger. Det betyder imidlertid ikke, at iphone 8 var dårlig - tværtimod. Da den blev udgivet, vurderede de fleste anmeldere, at det var en ny værdig tilføjelse til markedet, og at den var klart bedre end 7’eren, ikke mindst takket være iPhone 8-processoren.Specifikationer og modeller

Køber du en brugt iPhone 8 og er bekendt med tidligere modeller, bemærker du hurtigt, at designet er næsten identisk i udseende. Du har stadig ikke det traditionelle hovedtelefonstik (jackstik), der forsvandt med den foregående generation, ‘Hjem’-knappen er nu trykbaseret, og kabinettet gør Apple iPhone 8 vandafvisende. 

Modellen er dog lidt større, hvilket er positivt for dig, der ser mange videoer og film. Kabinettet, som er glasbaseret, er også det hidtil mest holdbare, og det vil være sværere end nogensinde at ødelægge mobilen, hvis du taber den. Men det er dumt at tage chancer, så du bør købe et cover, hvis du vil være ekstra sikker.

Apples iPhone 8 farver kommer i Guld, Sølv, Rød og Space Grey. Sidstnævnte er en af de mere populære farver og er derfor også meget almindelig, når man køber en brugt iPhone 8. En specialudgave er også tilgængelig i rød, men det kan være svært at finde en brugt rød iPhone 8.iPhone 8 specifikationer:

• Processor: Apple A11 Bionic

• Display: 4.7 "750 x 1334

• Kamera: 12 MP & 7 MP frontkamera

• RAM: 2 GB

• iPhone 8 størrelse: 13.84x6.73x0.73 cm

• Vægt: 148 gram

• Farver: Guld, Sølv, Space Grey, Rød

En ting, der bør nævnes, er den nye processors kraftige ydeevne. Da iPhone 8 blev udgivet, var det uden tvivl den mest magtfulde for sin tid. Det betyder, at du får en bedre og hurtigere oplevelse, uanset om du benytter en app, spiller et spil eller surfer på nettet. Ifølge tests udført ved telefonens udgivelse var den en af de mest kraftfulde på markedet, så du behøver ikke bekymre dig om ydeevne.

Opladning er også meget hurtigere, og du kan nu oplade din mobiltelefon til 50% på bare 30 minutter. Du har også mulighed for trådløs opladning af en brugt iPhone 8, hvilket er blevet en fast egenskab blandt de nyere generationer. Dette er særligt brugbart, da batteriets levetid på Apple iPhone 8 ikke er bedst, da den har et endnu mindre batteri end dens forgænger. Men grundet den hurtigere opladning behøver du ikke at bekymre dig om dette.

Operativsystem

Apple iPhone 8 leveres med operativsystemet iOS 11, som på det tidspunkt var det seneste. Du kan dog nemt opdatere den til det nyeste, iOS 12. iOS 11 kommer med mange nye funktioner og egenskaber i forhold til tidligere versioner. Du får blandt andet en meget bedre støtte til VR-spil og andet sjovt. Takket være AR-teknologien i mobilen kan du også gøre andre ting, der bruger teknologien udover i spil. Du kan endog benytte teknologien til at planlægge, hvordan du kan dekorere dit eget hjem!

IOS 11 er generelt meget populært, ikke mindst fordi det er simpelt og hurtigt at bruge og virker utrolig godt med den kraftige processor.

iPhone 8 kamera

iPhone 8 kameraet er rigtig godt og har meget at byde på. Samtidig skal det nævnes, at kameraet er identisk med det i den foregående generation. Men det gør det ikke dårligt, da du stadig får 12 MP til hovedkameraet og 7MP til selfie-kameraet. Takket være den nye software kan du nemt tage levende og farverige billeder.

Kameraets indre er imidlertid ikke helt identisk med 7’eren. Du får mere realistiske og naturlige billeder. Det er utroligt godt til daglig brug såvel som amatørfotografer, som er mere seriøse med fotografering.

Ydeevnen i svagt lys er også meget bedre. Afhængigt af, hvor lidt lys du har, kan du have nogle problemer med støj, men ellers får du smukke og realistiske billeder, der er værd at vise dine venner eller dele på sociale medier.

Overvej en brugt iPhone 8

Du behøver ikke søge rundt omkring på internettet for gode iPhone 8 tilbud. Hos os får en super billig iPhone 8 pris, fordi det er en lidt ældre model. Samtidig bør man absolut ikke undervurdere telefonen, når alt kommer til alt. Denne model anbefales ikke mindst for alle, der ønsker en lidt billigere budgettelefon. Sammenlignet med andre budgetmærker på markedet får du en væsentligt bedre ydeevne og flere funktioner.

Køb iPhone 8 ikke mindst, hvis du vil have en lav pris, et godt kamera og en stærk processor, der giver en hurtig og problemfrit oplevelse, uanset hvad du gør med din mobil. Den er velegnet til både almindelige brugere og dem, der er lidt mere seriøse hvad angår deres mobilbrug.

Hos Phonetrade finder du altid en billig iPhone 8 brugt i fremragende stand. Vi tilbyder fantastiske priser på gode modeller og kan hjælpe dig med at finde den model, der passer til dig. Hvis du føler ikke føler, at en brugt iPhone 8 passer rigtig godt til dig, kan du i stedet overveje en iPhone X. Søger du en billigere og lettere model, bør du overveje en iPhone 7. Hos os finder du den billigste iPhone 8, men hvis du vil have en model, der bare er lidt bedre, kan du i stedet se på iPhone 8 Plus-modellen, der kommer med større skærm og lidt bedre ydeevne.

iPhone 8 uden abonnement

Hos Phonetrade får du Danmarks nok billigste iPhone 8 uden abonnement, så du selv kan bestemme, hvilket abonnement du ønsker. Du slipper for bindinger og andre handelsbetingelser med småt. Du får fuldkommen frihed til at vælge den data, som matcher dit behov. Du er med andre ord sikret en rigtig billig iPhone 8 uden abonnement, når du handler hos os.

Hvis du søger en billig iPhone 8, men ønsker at dele betalingen op i mindre bidder, har du hos Phonetrade muligheden for at købe en brugt iPhone 8 på afbetaling ved blot at vælge ViaBill som din betalingsform. Det er ganske nemt at registrere dig hos ViaBill, og med få klik kan du skræddersy din betalingsaftale og få en brugt iPhone 8 på afbetaling. 

<