Samsung smartphones er toppen af moderne teknologi


Uanset om man er til Apple eller Samsung, så må man virkelig sige at Samsung sætter standarden for rigtig mange ting på smartphone-markedet. En Samsung smartphone kører som bekdendt med det Google-ejede styresystem, Android. Det har længe været den gængse opfattelse at Samsung funktionalitetsmæssigt længe har været langt foran Apple. Dog har designet på Samsung smartphones haltet bagefter. Efter at Samsung så udgav Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge, er denne opfattelse virkelig blevet gjort til skamme. To så estetiske designs er der ikke meget at kritisere for og teknologien giver som altid konkurrenterne baghjul på mange områder.Et orgie af gadgets


Som oftest er en Samsung Smartphone spækket til bristepunktet med tekniske specifikationer som overgår alt hvad verden endnu har set. Samsung er verdens 12. største virksomhed og har blandt andet opført Burj Califa i Dubai, som er verdens højeste bygning. Samsung har virkelig en pengetank som giver muligheder i udviklingsøjemed. Man kan derfor altid forvente noget banebrydende når Samsung lancerer en ny smartphone.

Man er derfor altid helt oppe på tæerne i hele branchen, hvergang der kommer rygter om en ny Samsung smartphone. Der er ingen tvivl om at Samsung er Apples største konkurrent og Samsung er også den største spiller på markedet for smartphones, globalt set. Især i Asien og i USA vinder Samsung smartphones frem for tiden - og det er noget der kan mærkes for de øvrige mærker. Også på det teknologiske felt viser Samsung er de er førende indenfor produktion og udvikling. De fleste batterier og LCD displays til iPhones kommer faktisk fra Samsung.