DANSK FIRMA Etableret i 2014
HURTIG LEVERING 1-2 hverdage (lagervare)
GARANTI 3 års garanti
PRISMATCH Vi matcher laveste pris
Din pris:
795 695,-

iPhone 7

Vælg farve
Sort
Rosa Guld
Guld
Sølv
Red
Vælg stand
Læs mere
Brugbar
Brugt
Rigtig god
Som ny
Vælg hukommelse
32 GB
128 GB
256 GB
Panser
+199 kr
Ja tak
Nej tak
Apple EarPods
+199 kr
Ja tak
Nej tak

Afsendes indenfor 3-7 hverdage

På lager i 1 butik

Andre købte også

Hoco - iPhone 7/8/SE2 silikone cover
149,00 kr
iPhone 7 er udstyret med A10 Fusion chippen, som er 2x hurtigere end iPhone 6S hvilket gør iPhone 7 til den mest kraftfulde iPhone til dato. Trods dens nye chip er den også meget strøm effektiv. iPhone 7 er blevet udstyret med et 12MP kamera som har både True Tone Flash og billedstabilisering. Disse to funktioner er med til at give dig det levende, farvestrålende og ikke mindst skarpt billede. Derudover har iPhone 7 et 7MP front kamera som levere selfie's i verdensklasse.

Som noget nyt har Apple haft fokus på højtaleren hvilket betyder et nyt stereo-højtaler system, som spiller 2x højere end iPhone 6S.

Til sidst er iPhone 7 IP67 certificeret, hvilket betyder, at den er vand og støvafvisende.


Alle enheder på Phonetrade.dk er Pre-owned og leveres i Phonetrade-æske med nyt eller brugt opladerkabel

Sim-nål
Opladerkabel
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Vi yder 14 dages returret og hvis du ønsker at gøre brug af denne, så skal du inden 14 dage fra modtagelse af din vare, gøre opmærksom herpå ved, at udfylde en standardfortrydelsesformular og sende den til info@phonetrade.dk.

 

Vi vil herefter sende dig et pakkelabel, så du kan sende varen retur til os, men du afholder selv de omkostninger, der opstår herved og der vil derfor blive fratrukket 55 kr. fra din tilbagebetaling.

 

OBS: Vi vil ved modtagelse af varen kontrollere dens tilstand og konstateres det, at den har været taget i brug og har brugstegn som følge heraf og at dermed er sket en værdiforringelse, så vil denne forringelse sammen med et administrationsgebyr på 300 kr. blive fratrukket din tilbagebetaling.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Du kan betale med betalingskort eller via afbetaling gennem Viabill. Hvis du vælger betaling via betalingskort, så reserveres købsbeløbet på din konto med det samme, men hæves først, når din ordre afsendes. Hvis du efterfølgende annullere din ordre, så kan beløbet forblive reserveret i op til 30 dage og vi har ikke mulighed for at frigive det.
 

Vi afsender som regel din ordre inden for 1-5 hverdage, men visse produkter kan have længere leveringstid.
 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Brugt iPhone 7Apple iPhone 7 introducerede en lang række nye funktioner og elementer, som over tid blev standard for Apples telefoner. Ikke mindst fordi det var første model uden høretelefonstik (jackstik). Med telefonens relativt lave pris er det den nye standard for alle, har tænkt sig at købe et Apple-produkt.

Hos Phonetrade kan du købe en billig iPhone 7 i en række forskellige farver og med enten 32 GB, 128 GB eller 256 GB lagerplads. Vi har altid høje krav til telefonernes stand og ydeevne, så hvis du køber en brugt iPhone 7 hos os, er du garanteret, at den ikke er i dårlig stand eller har defekter.

Historie

Apple iPhone 7 er den tiende generation af iPhone. Modellen blev introduceret for verden den 7. september 2016 og udgivet d. 16. samme måned. Sammenlignet med den niende generation syntes forskellene dog relativt små, og mange var skeptiske i begyndelsen. Men det tog ikke lang tid, før brugerne begyndte at indse, at dette var den nyeste minimumsstandard for fremtidige iPhones.

Noget, der forårsagede denne skepsis, var ikke mindst, at Apple valgte at fjerne det traditionelle hovedtelefonstik, hvilket kom bag på mange. På længere sigt blev modellen dog meget populær trods den umiddelbare kritik.

Specifikationer og modeller

Sammenlignet med iPhone 6S blev der ikke foretaget mange store teknologiske fremskridt. Dette betød dog ikke, at de to modeller er uden forskelle. I udseende havde Apple iPhone 7 meget til fælles med dens forgænger. Hvad der var nyt var imidlertid en ny forbedret iPhone 7 skærm, der var både lettere og med skarpere farve. Desuden er iPhone 7 vandtæt og udkom med forbedrede højttalere. Andre forskelle var ‘Hjem-knappen, som nu krævede pres i stedet for fysisk at klikke på den samt det skrottede hovedtelefonstik. Da modellen blev udgivet, kom den også med en model med hele 256 GB lagerplads, hvilket dog er sværere at finde i dag, hvis man ikke vælger at købe en brugt iPhone 7.

iPhone 7 specifikationer:

• Processor: Apple A10 Fusion

• Display: 4.7" 750 x 1334

• Kamera: 12 megapixel & 7 MP frontkamera

• RAM: 2 GB

• Dimensioner: 13.83x6.71x0.71 cm

• Vægt: 138 gram

• Farve: Guld, Rosa Guld, Sort, Sølv & Rød

Det vandtætte iPhone 7-design var noget, der tiltrak mange. Tests har imidlertid vist, at udsættelse for større mængder vand stadig kan forstyrre højttalerne. Men telefonen går ikke i stykker, hvis du ved et uheld spilder vand på den, eller hvis du taber den i badet, takket være kabinettet, der gør iPhone 7 vandtæt. Det afskaffede hovedtelefonstik kan løses ved brug af AirPods eller via en Lightning-adapter.

Telefonens design er meget lig den tidligere model, som allerede var meget populær. Men du kan få en brugt iPhone 7 rød, der var specielt designet til en velgørenhedskampagne.

Operativsystem

Oprindeligt kom modellen med iOS 10 installeret. Plus-modellen kom med sin egen eksklusive 10.1, som indeholdt en portrættilstand til kameraet. Men i dag kan du opdatere modellens operativsystem helt op til det nyeste iOS 12, så rent funktionelt vil du ikke sakke bagud, selvom du har valgt at købe en brugt iPhone 7.

iPhone 7 kamera

Du vil straks bemærke en betydelig forbedring fra tidligere modeller, når du benytter kameraet. Som med de fleste smartphones har du to kameraer. Det primære bagsidekamera er på 12 megapixel, og det sekundære kamera på forsiden, et såkaldt selfie-kamera, er på 7 MP.

Noget, der er værd at påpege, er kameraets evne til at tage billeder selv under dårlig belysning. Så særligt i miljøer, hvor du ikke har det perfekte naturlige lys til fotografering, ser du en mærkbar forbedret billedkvalitet, hvilket var en klart positiv overraskelse. Ikke mindst siden tidligere modeller er blevet kritiseret for netop dette. Farvetonen er også meget bedre i forhold til tidligere modeller, så billederne ser mere levende ud. De er naturligvis ikke på samme niveau som de senere modeller, men med en billig iPhone 7 pris er det bestemt et godt køb for dig, der bruger kameraet ofte og vil kunne tage skarpe billeder, når du har lyst.

Overvej en brugt iPhone 7

Men hvorfor købe en Apple iPhone 7 brugt? iPhone 7 er den model, der anbefales, hvis du ikke er sikker på, om Apple er det rigtige valg for dig. De tidligere modeller er ikke værdiløse, men de mangler mange af de funktioner, de fleste efterspørger. Noget, der ofte påpeges som en styrke, er iPhone 7 kameraet, hvilket er markant bedre end de tidligere modeller, men kun en smule ringere end hos de efterfølgende modeller. Et andet stort plus er, at du har mulighed for at opdatere til det nyeste operativsystem, iOS 12. Nogle vil mene, at tabet af det traditionelle hovedtelefonstik er en stor ulempe. Det er ingen bekymring for dem, der har til hensigt at bruge AirPods, men for dem, der foretrækker traditionelt kabel, kan det være en bekymring. Det er også derfor, at iPhone 6S stadig er populær hos dem, der ønsker en tidligere model med jackstik, som du selvfølgelig også kan finde hos os.

iPhone 7 prisen vil variere afhængigt af, hvilken slags du har tænkt dig at købe. Du kan i dag finde en brugt iPhone 7 til billige priser, da den er et par modeller gammel. Det er derfor et utroligt godt køb for alle, der har til hensigt at købe en billig mobil, måske som erstatning for en ødelagt telefon.

Du kan altid føle dig sikker, når du køber en brugt iPhone 7 hos Phonetrade. Vores teknikere gennemtjekker og -tester samtlige enheder for at sikre, at de er fuldt funktionelle og ikke har nogle defekter. Der er således ikke grund til at søge internettet tyndt efter iPhone 7 tilbud, for hos os er du sikret en skarp pris, og du får altid 2 års reklamationsret med i købet. Så selvom du køber en brugt iPhone 7, skal du ikke bekymre dig om, at den går i stykker kort efter dit køb. Du kan også finde andre gode modeller med os, både ældre og nye. Så hvis du føler dig usikker, så hjælper vi dig med at finde den rigtige model til dig og dine behov.

Billig iPhone 7 uden abonnement

Hos Phonetrade kan du købe en brugt og billig iPhone 7 uden abonnement. Så får du mulighed for selv at vælge netop det mobilabonnement, du ønsker. Du behøver ikke ty til iPhone 7 tilbud med en masse linjer med småt, hvor du binder dig til diverse aftaler. Hos os kan du i stedet finde Danmarks nok billigste iPhone 7 pris helt uden forpligtelser.

Du kan også selv styre din brugte iPhone 7 pris og opdele betalingen i bidder. Vi tilbyder nemlig, at du kan købe iPhone 7 på afbetaling gennem ViaBill. Du skal blot vælge ViaBill som din betalingsmetode, hvorefter du nemt og fleksibelt opretter din betalingsordning og tilpasser den efter dit behov.