Sælg din enhed(er)

1. Hvor mange enheder ønsker du at sælge?
1 enhed
2 enheder
3 enheder
4 enheder

Sælg til os

Få penge for din brugte iPhone eller tablet. Det er nemt og sikkert. Vi renser og nulstiller enhederne, så du ikke skal bekymre dig om dine data ender i de forkerte hænder. Du kan vælge at få pengene overført til din konto eller få 200 kr. oven i prisen, hvis du vælger et værdibevis til nyt køb eller reparation hos Phonetrade. Sælg din enhed online eller kom ned i butikken, hvor vi nemt kan vurdere standen på dit produkt og give dig et uforpligtende tilbud.

Sælg din iPhone eller iPad online

Vælg de oplysninger der passer på din enhed og få prisen med det samme!

Udfyld salgsformular

Send din enhed

Vi undersøger og betaler via bankoverførsel

Sælg din iPhone eller iPad i vores butik

  • Du skal huske at have din enhed fuld opladet når du afleverer den hos os
  • Du skal medbringe ID
  • Vi sletter og nulstiller alle dine data og de bliver behandlet fortroligt hos os
  • Du skal altid huske at medbringe originalt ekstraudstyr, såsom oplader

Sælg din iPhone hos Phonetrade og få penge på kontoen

Har du penge liggende i skuffen? Din gamle iPhone er penge værd uanset stand hvis du sælger den til Phonetrade. Opret den her på siden og få en tilbudspris med det samme. Vores prisberegner hjælper dig med at fastslå standen på din iPhone, så du får den helt rigtige pris. Phonetrade har nok Danmarks bedste priser, når du sælger din iPhone.

Derfor er du som kunde sikret at få en rigtig god pris som du ikke finder andre steder. Undgå besværet og risikoen ved en privathandel og indgå handlen med en professionel virksomhed med mange års erfaring. Phonetrade er Danmarks første og største forhandler af Brugte iPhones og Danmarks absolut stærkeste virksomhed i opkøb af brugte og defekte iPhones. Mange tusinde enheder er gennem de sidste år blevet opkøbt fra private kunder, gennem Phonetrade.dk.
Grunden skal findes i at det er så nemt at sælge sin iPhone med vores flow og at betalingen overføres så hurtigt. Kun 3 hverdage tager det, før pengene står på din konto.

Phonetrade køber din iPhone og giver 200 kr. i bonus

Når du sælger din iPhone til Phonetrade, så har du mulighed for at få pengene kontant udbetalt, eller at få et værdibevis. Såfremt du vælger at få et værdibevis, vil du får 200 kr. oveni prisen på din iPhone. Dermed kan du købe en ny iPhone hos Phonetrade, du kan få lavet en reparation i vores butikker, eller du kan købe tilbehør. Det er helt op til dig. Udleveringen af dit værdibevis fungerer på fuldkommen samme måde som kontant udbetaling. Vi modtager og undersøger din iPhone, hvorefter vi sender dig værdibeviset pr. mail. Herefter kan du frit bruge dit værdibevis på vores webshop eller i vores butikker.

Tænk på miljøet og på din pengepung

Elektronikspild i Danmark er et stort problem og vi bør derfor begrænse vores forbrug af ressourcekrævende apperater. I hvert fald bør vi reducere udskiftningen som medfører et stort ressourcetab når elektronik kasseres. Dette kan nedbringes ved at du fx vælger at sælge din iPhone til Phonetrade. Vi genanvender ALLE dele i din gamle iPhone og giver den nyt liv hos en ny og glad bruger. Sælg din iPhone til Phonetrade og vær med til at passe på den verden vores børn skal leve i. I Danmark skrotter vi over 100.000 tons elektronik hvert år. Størstedelen af materialer og komponenter kan sagtens genanvendes og meget af det er direkte funktionelt stadigvæk. Så kør vores flow igennem og se hvad du kan sælge netop din iPhone for.

Hvis du er i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at skrive en mail til os på info@phonetrade.dk eller ringe på 50 10 10 90.