Din pris:
495,-

iPhone 5S

Vælg farve
Guld
Space Grey
Sølv
Vælg stand
Læs mere
Brugt
Rigtig god
Som ny
Vælg hukommelse
16 GB
32 GB
64 GB
Panser
+99 kr
Ja tak
Nej tak
Apple EarPods
+149 kr
Ja tak
Nej tak

Afsendes indenfor 1-5 hverdage

På lager i 1 butik

Andre købte også

Hoco - EarPods (hvid)
499,00 kr
iPhone 5S er udstyret med en 4" retina-skærm, 8 megapixels kamera, True Tone-blitz, HD videokamera, A-7 processor samt et væld af andre fantastiske features, som alle er samlet i et ufattelig let og slankt design med Touch-ID fingeraftrykslæser.

MFI-godkendt ladekabel og vægstik medfølger.

Alle enheder på Phonetrade.dk er Pre-owned og leveres i Phonetrade-æske med:

Sim-nål
Lightning til USB-kabel
5 W USB-strømforsyning
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Vi yder 14 dages returret og hvis du ønsker at gøre brug af denne, så skal du inden 14 dage fra modtagelse af din vare, gøre opmærksom herpå ved, at udfylde en standardfortrydelsesformular og sende den til info@phonetrade.dk.

 

Vi vil herefter sende dig et pakkelabel, så du kan sende varen retur til os, men du afholder selv de omkostninger, der opstår herved og der vil derfor blive fratrukket 55 kr. fra din tilbagebetaling.

 

OBS: Vi vil ved modtagelse af varen kontrollere dens tilstand og konstateres det, at den har været taget i brug og har brugstegn som følge heraf og at dermed er sket en værdiforringelse, så vil denne forringelse sammen med et administrationsgebyr på 300 kr. blive fratrukket din tilbagebetaling.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Du kan betale med betalingskort eller via afbetaling gennem Viabill. Hvis du vælger betaling via betalingskort, så reserveres købsbeløbet på din konto med det samme, men hæves først, når din ordre afsendes. Hvis du efterfølgende annullere din ordre, så kan beløbet forblive reserveret i op til 30 dage og vi har ikke mulighed for at frigive det.
 

Vi afsender som regel din ordre inden for 1-5 hverdage, men visse produkter kan have længere leveringstid.
 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Brugt iPhone 5SiPhone 5S er Apples topmodel fra 2013. Det er en moderne telefon, der har god kompatibilitet, og som stadig er nyttig i dag. At den har været sin tids topmodel har skabt et godt grundlag for brugtmarkedet. Mange har opgraderet til nyere modeller, og ved at købe en brugt iPhone 5S hos Phonetrade kan du finde en meget billig iPhone 5S, der er refurbished og i enten ’rigtig god’ eller ’som ny’ stand – alt efter dit behov. Du slipper for at bekymringerne, der kan komme med at købe en ældre telefon på auktionssider online.

Historie

iPhone 5S blev lanceret i september 2013 sammen med iPhone 5C. 5C’eren er en budgetmodel med samme ydeevne som iPhone 5S, men med et billigere kabinet end iPhone 5. Mens iPhone 5S har et lignende design som iPhone 5, har den til gengæld en markant opgraderet ydeevne.

Apple solgte over 9 millioner enheder i de første tre dage, den nu billige iPhone 5S var tilgængelig, og den var en stor succes i hele sin levetid. Efter lanceringen af de nye modeller, iPhone 6 og iPhone 6 Plus, tog iPhone 5S et skridt ned og blev i stedet en budgetmodel.

iPhone 5S stoppede med at blive fremstillet i 2016, da den blev erstattet af iPhone SE, som har et lignende design, men opgraderet hardware. Siden er efterspørgslen efter denne meget populære model dog fastholdt, og selv i dag er det en populær telefon.

Modeller og specifikationer

iPhone 5S var en af verdens første mobiltelefoner med en 64-bit processor. Dette var et betydeligt teknologisk fremskridt i hastighed sammenlignet med sine forgængere. I de fleste applikationer er iPhone 5S næsten dobbelt så hurtig som sin lillebror, iPhone 5. Gabet mellem denne model og dens forgænger er kun blevet større, eftersom nye applikationer er blevet bedre til at udnytte kraften i den stærke processor.

Telefonen er tilgængelig med enten 32GB eller 64GB lagerplads.

iPhone 5S specifikationer:

Processor: Dual Core A7 64 bit 1,3 GHz

Skærm: 4 "LED 1.136 × 640

Kamera: 8 megapixel

Ram: 1 GB

Dimensioner: 12.38 × 5.86 × 0.76 cm

Vægt: 112 gram

Farve: Grå, Guld eller Sølv

Andre funktioner, som iPhone 5 var først med, er en Touch-ID fingeraftrykslæser samt AirDrop, som er et system til deling af filer mellem forskellige Apple-enheder.

Med hensyn til design er iPhone 5S og dens forgænger meget ens. Den opretholder en lignende formfaktor så vel som det populære aluminiumskabinet. Skærmstørrelsen på en brugt iPhone 5S er rigtig god til dig, der ikke søger en stor skærm, men i stedet en størrelse, der passer perfekt i hånden og lommen. Du får desuden en iPhone 5S skærm, der er identisk med 5'erens skærmstørrelse. I modsætning til 5’erens simple farvevalg (hvid og sort), kan du få iPhone 5S farverne "Space Grey", "Gold" eller "Silver". I alle tilfælde er det bagsiden af telefonen, der er dekoreret med den pågældende farve. Det har medført, at telefonen skiller sig ud fra den allerede imponerende iPhone 5. Disse to modeller anses af mange til at være de bedst designede Apple-telefoner nogensinde. Den slanke formfaktor appellerer til mange, der ønsker en kraftig, men fleksibel telefon, der nemt passer ned i lommen eller en mindre håndtaske.Operativsystem

Takket være sin 64-bit processor er iPhone 5S den ældste Apple-telefon, der stadig understøttes af de nye versioner af iOS. Det betyder, at på trods af, at modellen oprindeligt kom med iOS 7 installeret, kan den nemt opgraderes med den nyeste version af operativsystemet. Det er en stor fordel for alle, der ønsker en telefon, der understøtter den nyeste teknologi og kan køre nye apps. Dette ser ud til at bidrage til, at en brugt iPhone 5S er en fuldt anvendelig telefon i lang tid, eftersom selv de nyeste iPhone-modeller også indeholder en 64-bit processor.

Kamera

iPhone 5S kameraet har 8 megapixel og et 1,2 megapixel fremadvendt selfiekamera. Du kan optage video i op til 1080p HD-opløsning. Det fremadvendte kamera blev dog opgraderet fra den tidligere model og er nu udstyret med en større blænde og dobbelt blitz, hvilket gør telefonen bedre ved fotografering i mørke.

Hvorfor købe en iPhone 5S brugt?

Da iPhone 5S var ny, anså mange eksperter den som en fremtidssikret telefon takket være sin 64-bit processor. Dette gælder stadig i dag, og en brugt iPhone 5S er et glimrende valg for alle, der ønsker at købe en ældre Apple-telefon, men ikke ønsker at føle sig begrænset med en telefon. der ikke er kompatibel med nyere software. Desuden tilbyder vi hos Phonetrade Danmarks nok billigste iPhone 5S, der med sin imponerende ydeevne stadig er konkurrencedygtig med nyere telefoner i budget- eller mellemklassen.

Hvis du ser på forholdet mellem brugt iPhone 5S priser og ydeevne, er det et af de bedste tilbud, du kan finde på det sekundære marked. Prisen adskiller sig ikke meget fra en brugt iPhone 5C og 5, men iPhone 5S har en overlegen ydeevne. Hvis du vil have en nyere model, skal du dog være forberedt på, at prisniveauet går meget op.

Phonetrade har et sortiment af denne klassiske telefon, der er perfekt til dig, der ønsker at købe en brugt iPhone 5S billig, men samtidig ønsker at kunne køre alle moderne applikationer og have en attraktiv telefon med tidløst design. Vi kan hjælpe dig med at finde en model i en stand, så den står som ny i en af de tre farver og med enten 32GB eller 64GB lagerplads.

Alle telefoner leveres i vores egen emballage og er perfekte som gaver. iPhone 5S priserne gør det til et glimrende valg for alle, der søger deres første Apple iPhone. Vælger du at købe en billig iPhone 5S brugt hos Phonetrade, garanterer vi en solid mobil til prisen, der samtidig er fuldt funktionel.


Køb brugt iPhone 5S på afbetaling

Står du og mangler en brugt iPhone 5S, men ønsker at betale senere eller dele din betaling op i mindre bidder? Så tilbyder vi hos Phonetrade muligheden for at købe en brugt iPhone 5S på afbetaling gennem ViaBill. Med ViaBill får du en nem og fleksibel betalingsmetode, så du kan få en billig iPhone 5S brugt uden at betale den fulde pris med det samme. ViaBill er en sikker betalingsløsning, og med ganske få steps kan du oprette din betalingsaftale og få din brugte iPhone 5S på afbetaling.