Din pris:
495,-

iPhone 5C

Vælg farve
Hvid
Gul
Blå
Grøn
Pink
Vælg stand
Læs mere
Brugt
Rigtig god
Som ny
Vælg hukommelse
8 GB
16 GB
32 GB
Panser
+99 kr
Ja tak
Nej tak
Apple EarPods
+149 kr
Ja tak
Nej tak

Afsendes indenfor 1-5 hverdage

På lager i 0 butikker

Alle enheder på Phonetrade.dk er Pre-owned og leveres i Phonetrade-æske med:


Sim-nål
Lightning til USB-kabel
5 W USB-strømforsyning
iPhone 5C er den farverige model som udkom i 2013 samtidig med iPhone 5S. Telefonen har en 1.3 GHz dual-core Swift processor og en 4" skærm. Kameraet har 8 megapixels og batteriet har en standbytid på op til 10 dage. Alt i alt en meget alsidig telefon til en yderst god pris!

iPhone 5C understøtter desuden langt de fleste frekvenser 4G frekvenser og er udstyret med Apples kraftige A6-chip som yder 32 bit.

MFI-godkendt ladekabel og vægstik medfølger.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Vi yder 14 dages returret og hvis du ønsker at gøre brug af denne, så skal du inden 14 dage fra modtagelse af din vare, gøre opmærksom herpå ved, at udfylde en standardfortrydelsesformular og sende den til info@phonetrade.dk.

 

Vi vil herefter sende dig et pakkelabel, så du kan sende varen retur til os, men du afholder selv de omkostninger, der opstår herved og der vil derfor blive fratrukket 55 kr. fra din tilbagebetaling.

 

OBS: Vi vil ved modtagelse af varen kontrollere dens tilstand og konstateres det, at den har været taget i brug og har brugstegn som følge heraf og at dermed er sket en værdiforringelse, så vil denne forringelse sammen med et administrationsgebyr på 300 kr. blive fratrukket din tilbagebetaling.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Du kan betale med betalingskort eller via afbetaling gennem Viabill. Hvis du vælger betaling via betalingskort, så reserveres købsbeløbet på din konto med det samme, men hæves først, når din ordre afsendes. Hvis du efterfølgende annullere din ordre, så kan beløbet forblive reserveret i op til 30 dage og vi har ikke mulighed for at frigive det.
 

Vi afsender som regel din ordre inden for 1-5 hverdage, men visse produkter kan have længere leveringstid.
 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Vi lever og ånder for tilfredse kunder

Brugt iPhone 5CiPhone 5C er sammen med sin storebror, iPhone 5S, en del af den syvende generation af iPhone. Modellen var rettet mod dem, der ledte efter en Apple-telefon i det lavere prisleje og kendetegnes ved at have en slidstærk, holdbar og farverig plastskal forstærket med en stålramme.

Hos Phonetrade finder du en billig iPhone 5C uden abonnement i forskellige farver og med forskellig mængde lagerplads. Vi tilbyder en brugt iPhone 5C, der er refurbished og i enten ’rigtig god’ stand eller ’som ny’. iPhone 5C refurbished betyder, at telefonen er pre-owned (førejet) og derefter istandsat af vores dygtige mobilteknikere.

Historie

iPhone 5C blev lanceret sammen med iPhone 5S i september 2013 og erstattede Apples 2012-model, iPhone 5. Med lanceringen af 5C ændrede Apple sin sædvanlige produktionsfilosofi. Tidligere blev det besluttet at holde gamle modeller i produktion til en nedsat pris, når en ny generation blev lanceret.

Men iPhone 5C kom direkte til at erstatte den gamle iPhone 5, der blev taget ud af produktionen efter blot et år. Årsagen til dette er, at de to modeller er ens hvad angår hardware. Forskellen på de to modeller er, at der i stedet for aluminiumskal blev benyttet en stålforstærket skal i polycarbonatplast til at belægge iPhone 5C med. Dette bidrog til at reducere produktionsomkostningerne, samtidig med at der blev skabt en robust og holdbar telefon, der ikke var så følsom over for ridser og kosmetiske skader som andre modeller.

Apple valgte også at lancere flere forskellige iPhone 5C farver i stedet for kun sort og hvid, som var de eneste farver, iPhone 5 kunne fås i. IPhone 5C kan derimod fås i både blå, pink, grøn, gul og hvid. Ved alle modeller er forsiden sort, mens bagsiden af telefonen er i den valgte farve. De mange iPhone 5C farver gør modellen attraktiv for dig, der ønsker en farverig og personlig iPhone uden at skulle pynte telefonen yderligere med et cover.

Ulempen er, at det ikke giver samme luksuriøse følelse som tidligere modeller med skaller i aluminium eller stål. Skallen gør også iPhone 5C lidt tykkere og marginalt tungere end den slanke iPhone 5. Det er dog værd at bemærke, at denne skal faktisk er mere robust end sine forgængere og giver ikke indtryk af at være billig eller plastisk.

iPhone 5C endte med at blive fremstillet frem til september 2015 i forbindelse med lanceringen af iPhone 6S. Den efterhånden høje alder gør, at du i dag kan købe en billig iPhone 5C.

Modeller og specifikationer

I første omgang blev iPhone 5C frigivet i to forskellige modeller med henholdsvis 16GB og 32GB lagerplads. Senere blev der også frigivet en mini-version med 8GB lagerplads i forbindelse med lanceringen af iPhone 6. Ud over lagerpladsen har de forskellige versioner samme ydelse. Det er ikke muligt at udvide hukommelsen på iPhone 5C hukommelse med eksterne hukommelseskort, så det er vigtigt at vælge den model, der har tilstrækkelig plads til dit behov lige fra starten. 8GB-versionen har kun omtrent 5GB tilgængelig, efter at operativsystemet er installeret, hvilket kan opfattes som lige i underkanten, hvis du ønsker at gemme masser musik, film eller billeder på telefonen.

iPhone 5C specifikationer:

Processor: Dual Core A6 32-bit 1,3 GHz

Skærm: 4 "LED 1.136 × 640

Kamera: 8 megapixel

Ram: 1 GB

Dimensioner: 12.44 × 5.92 × 0.89 cm

Vægt: 132 gram

Farver: Blå, Pink, Grøn, Gul eller Hvid

Operativsystem

iPhone 5C har et 32-bit-system og blev oprindeligt lanceret med Apples iOS 7-operativsystem installeret. Senest understøttede operativsystem til iPhone 5C iOS 10.3.3 udgivet i 2017. Senere versioner af iOS understøtter ikke iPhone 5C og ældre enheder, da de kræver 64-bit-system, som blandt andet kan findes i iPhone 5C's storebror, iPhone 5S, samt andre nyere modeller.

Ved at opdatere din brugte iPhone 5C til den seneste understøttede iOS-version får du et moderne operativsystem, der stadig formår at køre de apps, du har brug for på din telefon.

Kamera

iPhone 5C er udstyret med to kameraer. På bagsiden finder du et 8 MP kamera og på forsiden et selfiekamera med 1,2 MP. Med frontkameraet kan du også optage video i 1080p HD-opløsning. Selvom nyere modeller tilbyder højere megapixelkameraer, har iPhone 5C et yderst godt kamera, der kan tage fantastiske billeder under lyse lysforhold.

I virkelig stærkt lys blev kameraet kritiseret for at give billederne en purpurfarve, hvilket er noget, som mange mobilkameraer fra denne tid havde problemer med. Men det mærkes næppe, hvis du ikke fotograferer i rigtig stærk baggrundsbelysning.

Hvorfor købe en brugt iPhone 5C?

Prisen på en brugt iPhone 5C er ret stabil på det sekundære marked, hvilket betyder, at du kan føle dig sikker på, at din telefon ikke taber betydeligt i værdi i den nærmeste fremtid. Derfor kan du få en rigtig billig iPhone 5C, der samtidig giver dig økonomisk tryghed.

På trods af samme resultater med succesmodellen iPhone 5 opnåede iPhone 5C salg ikke den samme success, og derfor kan man nemt finde denne model i god stand den dag i dag. Du behøver derfor ikke lede efter iPhone 5C tilbud, for hos Phonetrade sørger vi for, at du altid er sikret en super god iPhone 5C pris.

Robustheden og de mange flotte iPhone 5C farver gør det til et oplagt valg for dig, der ønsker en enkelt iPhone med sprudlende farver og ikke har behov for den nyeste model med den bedste ydeevne. At telefonen er lidt større og tungere end iPhone 5 kan være en fordel for dig med lidt større hænder. Samtidig er det værd at bemærke, at iPhone 5C stadig er betydeligt mindre end mange nyere modeller, der typisk er udstyret med betydeligt større skærme.

På Phonetrade finder du derfor en billig brugt iPhone 5C i forskellige versioner til den bedste pris. Vi leverer alle vores brugte iPhones i enten ’god stand’ eller ’som ny’ – alt efter dit behov og valg. Vi sender din nye iPhone 5C i vores egen Phonetrade-emballage.