Hos Phonetrade binder du dig ikke til et langt og dyrt abonnement. Vi synes at du selv skal bestemme, hvilket mobilselskab du ønsker.
Derfor kan du bruge et hvilket som helst sim-kort i alle vores telefoner.

Brugte iPhones i både ny og brugt stand



Mange danskere har brugte iPhones liggende i skuffen og tænker ikke over hvilket ressourcespild det er. "Køb og smid væk"-kulturen er blevet en folkesygdom i Danmark, og hver dag smides bunkevis af funktionsdygtig elektronik væk uden grund. Hos Phonetrade tager vi afstand fra denne udvikling og forsøger at trække i den modsatte retning. Derfor opkøber vi alle enheder – uanset stand. Visse iPhones kasseres og andre kan istandsættes og sælges med mindre brugsspor. De fleste brugte iPhones er fuldt funktionelle på trods af de skønhedsfejl de måtte have. Alle iPhones vi sælger er Pre-owned, hvilket vil sige at de har været ejet tidligere. Den kosmetiske stand på produktet afhænger af om det er en "rigtig god" eller en "helt ny" enhed du har valgt at købe. Du kan læse vores standguide her.



Skån både miljøet og din pengepung med en Pre-owned iPhone



Der er flere positive perspektiver i at købe en brugt iPhone. Uanset om en iPhones destrueres på miljøvenlig vis, så vil det aldrig være uskadelig for miljøet. Den mest bæredygtige måde at genanvende en brugt iPhone på er ved at give den et nyt liv hos en ny ejer. Hvis du ikke selv ønsker at stå for at tage billeder, sætte den til salg, korrespondere med interesserede købere og til sidst at mødes med en køber – så kan Phonetrade gøre det for dig.



Hvis du omvendt ønsker at købe en brugt iPhone, så får du en tryghed og en garanti hos Phonetrade.dk som du ikke får ved en privat handel. Hvordan sikrer du dig at en brugt iPhone ikke er stjålet? Hvad gør du hvis enheden ikke virker dagen efter? I en privat handel er du ikke sikret imod disse scenarier – men det er du hos Phonetrade. Vi tjekker op på alle imei numre på de enheder vi opkøber og skulle der foreligge en tyverianmeldelse på produktet, så afvises det og sælgeren meldes til politiet. Vi tager ansvar for alt hvad vi opkøber så du er i sikre hænder som kunde. 


24 mdr reklamationsret
Hos Phonetrade.dk får du altid fuld reklamationsret på alle produkter. Du har dermed samme sikkerhed som hvis du handlede hos Apple.
Top kvalitet
Alle enheder testes på 30 punkter inden videresalg, så du er sikret den absolut bedste kvalitet
Altid gratis fragt
Alle ordrer leveres gratis og forsikret med Bring. Vi betaler både emballage, fragt og ekspedition så dit køb kommer hurtigt og sikkert frem til dig.
Vi lever og ånder for tilfredse kunder