Din pris:
395,-

iPhone 6

Vælg farve
Guld
Sølv
Space Grey
Vælg stand
Læs mere
Brugbar
Brugt
Rigtig god
Som ny
Vælg hukommelse
16 GB
32 GB
64 GB
128 GB
Panser
+199 kr
Ja tak
Nej tak
Apple EarPods
+149 kr
Ja tak
Nej tak

Afsendes indenfor 1-5 hverdage

På lager i 1 butik

Andre købte også

Hoco - Hovedtelefoner
599,00 kr
iPhone 6 er udstyret med en 4,7" retina-skærm, 8 megapixels kamera, True Tone-blitz, HD videokamera, A-8 og 1.4 GHz dual-core Cyclone processor samt Touch-ID fingeraftrykslæser.

MFI-godkendt ladekabel medfølger.

Alle enheder på Phonetrade.dk er Pre-owned og leveres i Phonetrade-æske med:

Sim-nål
Lightning til USB-kabel
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Vi yder 14 dages returret og hvis du ønsker at gøre brug af denne, så skal du inden 14 dage fra modtagelse af din vare, gøre opmærksom herpå ved, at udfylde en standardfortrydelsesformular og sende den til info@phonetrade.dk.

 

Vi vil herefter sende dig et pakkelabel, så du kan sende varen retur til os, men du afholder selv de omkostninger, der opstår herved og der vil derfor blive fratrukket 55 kr. fra din tilbagebetaling.

 

OBS: Vi vil ved modtagelse af varen kontrollere dens tilstand og konstateres det, at den har været taget i brug og har brugstegn som følge heraf og at dermed er sket en værdiforringelse, så vil denne forringelse sammen med et administrationsgebyr på 300 kr. blive fratrukket din tilbagebetaling.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Du kan betale med betalingskort eller via afbetaling gennem Viabill. Hvis du vælger betaling via betalingskort, så reserveres købsbeløbet på din konto med det samme, men hæves først, når din ordre afsendes. Hvis du efterfølgende annullere din ordre, så kan beløbet forblive reserveret i op til 30 dage og vi har ikke mulighed for at frigive det.
 

Vi afsender som regel din ordre inden for 1-5 hverdage, men visse produkter kan have længere leveringstid.
 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Billig iPhone 6iPhone 6 udgør sammen med den større variant, iPhone 6 Plus, den 8. generation af iPhones. Med disse telefoner begyndte Apple sin rejse mod iPhones med større skærmstørrelser. Derfor er en brugt iPhone 6 et glimrende valg for dig, der ønsker at købe en rigtig god telefon med en stor skærm.

Vi tilbyder en billig iPhone 6 i alle farvevarianter og hukommelsesstørrelser. Når du handler hos Phonetrade, modtager du en brugt iPhone 6, men vores dygtige teknikere sikrer, at det ikke kan mærkes - kun på prisen. Du modtager således en brugt iPhone 6, der er fuldt funktionel og enten i 'rigtig god’ stand eller 'som ny'.

Historie

iPhone 6 blev lanceret i september 2014. Selv før detaljerne om den nye model var offentliggjort, gik rygterne på, at den nye iPhone 6 ville være udstyret med en større skærm. Denne nye retning havde Apple allerede påbegyndt ved de forskellige telefoner i iPhone 5-familien, hvor skærmstørrelsen steg til 4 tommer.

Med sloganet "Bigger than bigger" blev det klart, at dette var præcis, hvad Apple fokuserede på med deres nye telefoner. Forskellen på iPhone 6 og 6 Plus er skærmstørrelsen. iPhone 6 blev således udstyret med en 4,7" skærm, mens den større model, iPhone 6 Plus, fik en 5,5" skærm. Som følge heraf påbegyndte Apple for alvor tendensen mod stadig større telefoner - eller "phablets", som de også kaldes.

Men øget skærmstørrelse var langt fra det eneste, telefonen kunne prale med. iPhone 6 har også betydeligt bedre batterilevetid og skarpere kamera end den tidligere topmodel, iPhone 5S. Man kan i bund og grund sige, at alle efterfølgende iPhone-modeller er yderligere udviklinger og opgraderinger af iPhone 6 og iPhone 6 Plus.

iPhone 6 blev udfaset i 2015 og 2016 og erstattet af iPhone 6S.

Modeller og specifikationer

Telefonen blev udgivet med fire forskellige mængder lagerplads, og du kan vælge mellem en brugt iPhone 6 med 16GB, 32GB, 64GB eller 128GB lagerplads. Det betyder, at der er lagerplads, der dækker alle behov. Selv de, der ønsker et stort bibliotek med film eller musik i lommen, behøver ikke at føle sig begrænset med en brugt iPhone 6.

iPhone 6 specifikationer:

Processor: Quad Core 64 bit 1,4 GHz

Skærm: 4,7" LED 1334 × 750

Kamera: 8 megapixel & 1,2 MP frontkamera

Ram: 1 GB

Mål: 13,81 × 6,7 × 0,69 cm

Vægt: 112 gram

Farve: Grå, Guld eller Sort.

iPhone 6 siges at være omkring 25% hurtigere end iPhone 5S og har også den fordel, at den bliver betydeligt mindre varmt ved stor belastning og har bedre batterilevetid.

Design

Apple er altid markedsleder, når det gælder design, og på den front lever iPhone 6 op til forventningerne. Udfordringen for Apple, da de introducerede den nye iPhone 6-generation, var at oversætte det klassiske iPhone-design til et større format.

I det store hele valgte Apple at bibeholde så meget som muligt af det design, brugerne var vant til fra tidligere generationer. Aluminiumskabinettet med afrundede kanter er lavet for at give et godt greb og gøre den store telefon behagelig at holde.

På trods af den øgede skærmstørrelse og en marginalt højere vægt minder iPhone 6 meget om iPhone 5-generationen i sit design, hvilket anses som en styrke, da den ofte omtales som den mest velindrettede iPhone nogensinde. Ligesom iPhone 5S kan også iPhone 6 fås i farverne guld, sølv og grå.

En lille særegenhed, som iPhone 6-generationen har til fælles, er en kameralinse, der stikker ud fra bagsiden af telefonen. Dette bidrog til, at mange ser det som en nødvendighed at udstyre telefonen med et mobilcover for at holde linsen beskyttet og at kunne lægge telefonen på en plan overflade.

Den meget høje og stilrene designkvalitet er en vigtig faktor for at vælge Apple over andre mobiltelefonproducenter. iPhone 6 og iPhone 6 Plus er Apples første telefoner i en ny formfaktor, men på trods af det lykkedes det at undgå problemer og stadig levere en telefon med et design, der holder den dag i dag.

Operativsystem

iPhone 6 udkom med iOS 8.0, og den kraftfulde Quad-Core-processor giver dig mulighed for nemt at opgradere operativsystemet og køre den nyeste version af iOS for at udnytte alle de nye funktioner og apps, der er blevet lanceret, siden iPhone 6 først så dagens lys.

Så længe, de nye iPhone-modeller bruger en 64-bit processor, behøver du ikke bekymre dig om, at din brugte iPhone 6 ikke længere understøttes af den nyeste version af iOS. Det giver sikkerhed, fordi du har adgang til de nyeste funktioner i telefonen, og endnu vigtigere at sikkerhedsproblemer og fejl ved tidligere versioner er blevet afhjulpet.

Kamera

Med hensyn til megapixel er iPhone 6 kameraet identisk med sin forgænger med et 8 MP bagsidekamera og et 1,2 MP fremadvendt kamera. Men iPhone 6 kameraet er udstyret med mange opgraderinger. For første gang i historien kan en iPhone optage video i 1080p med 60 billeder i sekundet. I 720p kan du også optage slow motion-klip ved 120 eller 240 billeder i sekundet. Derudover tilbyder iPhone 6 kameraet også support til panorama-, HDR- og timelapse-fotografering.

Alt dette gør den billige iPhone 6 til en fremragende mulighed for alle, der eksperimenterer med smartphone-optagelser til Instagram, eller dem, der ønsker et formidabelt kamera til at optage video til eksempelvis YouTube.

En vigtig detalje er, at det forbedrede iPhone 6 kamera er årsagen til, at kameraobjektivet stikker ud på telefonens bagside. Det betyder, at den ikke kan ligge fladt på f.eks. et bord uden et cover, hvorfor det er også vigtigt at være forsigtig med ikke at ridse linsen ved at lægge den mod en ujævn overflade.

Hvorfor købe en brugt iPhone 6?

iPhone 6 er en kraftfuld og moderne telefon, der stadig indeholder det meste af, hvad nyere og dyrere telefoner kan tilbyde. Modellen produceres ikke længere, hvilket betyder faldende iPhone 6 priser. Derfor kan du få en rigtig billig iPhone 6, hvor prisen i forhold til ydeevne gør den til en af de mere attraktive modeller for dig, der ønsker at købe en brugt iPhone.

Den hurtige processor og det forbedrede kamera gør det til et stort teknologisk fremskridt fra forgængeren, iPhone 5S. Hvis du vil have en større skærmstørrelse i phablet-format, kan du i stedet tjekke den større iPhone 6 Plus ud, der har lignende ydeevne. Hvis du ikke har brug for det opgraderede kamera og kan stille tilfreds med en lidt langsommere processor og en mindre skærm, kan du spare penge og i stedet købe iPhone 5S. Men en brugt iPhone 6 er et godt valg og fungerer også godt som en gave og første mobiltelefon til et barn.

På Phonetrade har vi brugt iPhone 6 i ny eller rigtig god stand til en skarp pris. Vi leverer din telefon i den ønskede farve, og du kan også vælge den mængde lagerplads, du ønsker. Alle vores telefoner leveres i vores egen Phonetrade-emballage, og du får altid 14 dages fuld returret.

Køb en billig iPhone 6 uden abonnement

Når du handler hos Phonetrade, får du en brugt iPhone 6 uden abonnement. Du slipper for diverse bindingsaftaler og kan i stedet helt selv bestemme, hvilket mobilabonnement du ønsker.

Hvis du mangler en brugt iPhone 6, men foretrækker at dele betalingen op i små bidder, så tilbyder vi hos Phonetrade muligheden for at købe en brugt iPhone 6 på afbetaling gennem ViaBill. ViaBill tilbyder en fleksibel og simpel betalingsmetode, så du kan købe en billig iPhone 6 brugt uden at betale den fulde pris med det samme. ViaBill er en sikker betalingsløsning, og med få klik kan du skræddersy din betalingsaftale og få din brugte iPhone 6 på afbetaling.