Din pris:
1.495,-

iPhone 6

Vælg farve
Guld
Sølv
Space Grey
Vælg stand
Læs mere
Rigtig god
Som ny
Vælg hukommelse
16 GB
32 GB
64 GB
128 GB
Panser
+149 kr
Ja tak
Nej tak
Apple EarPods
+149 kr
Ja tak
Nej tak

Afsendes indenfor 1-5 hverdage

På lager i 0 butikker

Alle enheder på Phonetrade.dk er Pre-owned og leveres i Phonetrade-æske med:


Sim-nål
Lightning til USB-kabel
5 W USB-strømforsyning
iPhone 6 er udstyret med en 4,7" retina-skærm, 8 megapixels kamera, True Tone-blitz, HD videokamera, A-8 og 1.4 GHz dual-core Cyclone processor samt Touch-ID fingeraftrykslæser.

MFI-godkendt ladekabel og vægstik medfølger.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Vi yder 14 dages returret og hvis du ønsker at gøre brug af denne, så skal du inden 14 dage fra modtagelse af din vare, gøre opmærksom herpå ved, at udfylde en standardfortrydelsesformular og sende den til info@phonetrade.dk.

 

Vi vil herefter sende dig et pakkelabel, så du kan sende varen retur til os, men du afholder selv de omkostninger, der opstår herved og der vil derfor blive fratrukket 55 kr. fra din tilbagebetaling.

 

OBS: Vi vil ved modtagelse af varen kontrollere dens tilstand og konstateres det, at den har været taget i brug og har brugstegn som følge heraf og at dermed er sket en værdiforringelse, så vil denne forringelse sammen med et administrationsgebyr på 300 kr. blive fratrukket din tilbagebetaling.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Du kan betale med betalingskort eller via afbetaling gennem Viabill. Hvis du vælger betaling via betalingskort, så reserveres købsbeløbet på din konto med det samme, men hæves først, når din ordre afsendes. Hvis du efterfølgende annullere din ordre, så kan beløbet forblive reserveret i op til 30 dage og vi har ikke mulighed for at frigive det.
 

Vi afsender som regel din ordre inden for 1-5 hverdage, men visse produkter kan have længere leveringstid.
 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Vi lever og ånder for tilfredse kunder

iPhone 6 solgte 1 mio. flere eksemplarer end sin forgængeriPhone 6 var den ottende generation af iPhones og udkom i september 2014, hvor den solgte over 10 mio eksemplarer på sin første salgsdag, hvilket var 1 mio mere end sin forgænger iPhone 5S. Vi var hos Phonetrade.dk de første til at sætte telefonen til salg i Danmark, og iPhone 6 blev revet væk på under en time. Du kan i videoklippet her se hvordan vi sidder i kø hele natten og venter på det store øjeblik. iPhone 6 var med andre ord en af de største begivenheder i mobilbranchens historie. Hele tilløbsstykket og lanceringsdagen flyttede alle standarder for spænding og glæde hos Apple fans verden over. Apple har en tendes til at slå salgsrekorder når de lancerer en ny iPhone med iPhone 6 var i særklasse en rekordbasker da den blev lanceret i Apple Stores verden over.iPhone 6 satte nye standarderiPhone 6 satte uden tvivl sit præg på telefonmarkedet. Den velkendte skærmstørrelse på 4,7 tommer blev første gang set hos iPhone 6. De runde former og både kamera og processor overraskede alle. Utvivlsomt den mest populære telefon efter lanceringen og populariteten kunne vi virkelig mærke hos Phonetrade. IPhone 6 kom for at blive og fejede alle konkurrenter af banen på ultrakort tid. De forskrifter man bygger telefoner udfra i dag, har også ofte afsæt i de tendenser vi så hos iPhone 6 i 2014.iPhone 6 fik sig en storebrorSom mange nok ved, så lancerede Apple for første gang to telefoner på samme tid. iPhone 6 fik sig nemlig en større tvillingebror: iPhone 6 Plus, som vi naturligvis også fører her på siden. Her får du hele 5,5" skærm så du er klædt på til at se film i bilen eller i flyveren. Med den store skærm blev Apple nu en reel konkurrent til Samsungs modeller med de store populære skærme. Mange havde ventet en større iPhone denne gang og nu er den endelig kommet. Især iPhone 6 Plus med 128GB blev flået af hylderne da modellen udkom. Man havde denne gang valgt at stryge varianten med 32GB og istedet tilføje den helt store diskstørrelse til iPhone 6 Plus.

Indtil 2 år efter lanceringen af iPhone 6, købte og solgte vi i Phonetrade over 12.000 eksemplarer af iPhone 6. En ufatteligt efterspurgt telefon som til prisen er helt igennem fantastisk. Du får virkelig noget for pengene og samtidig får du en telefon med perspektiv i - den holder teknologisk rigtigt godt. Også selve iPhone 6 reparation kan fås til en fornuftig pris efterhånden og endda mens du venter. Det er ikke som førhen hvor reservedele skulle bestilles hjem og en reparation tog 14 dage.Hvad er der særligt ved iPhone 6?For at ridse de vigtigste features op så er iPhone 6 født med en 1.4 ghz dual core processor, en 4,7 tommer skærm med en opløsning på 750 x 1334 pixels og en ~326 ppi density. Glasset er Ion-forstærket med en oleophobisk coating på. Telefonen blev født med iOS8 og kan stadig opdateres til iOS 11.2. Den leveres med enten 16, 32, 64 eller 128GB og 1GB DDR3 RAM indbygget.

iPhone 6 har et 8MP kamera med et blænde på f/2.2, autofokus og en dual-tone og dual-LED flash. Kameraet har touch fokus så du selv kan klikke hvor du vil fokusere. Du kan derudover optage video i 1080p@60fps.Dit såkaldte selfie-kamera (front kamera) leveres med 1.2MP og en opløsning på 720p@30fps, med ansigtsgenkendelse. Du har derudover FaceTime over både Wi-Fi og dit cellulere netværk.

Ift lyden så har du et 3,5mm jackstik med 16-bit/44.1kHz. Aktiv støjreducering og en dedikeret mikrofon også. I højtaleren har du 66dB og dine opkald går igennem på 72dB, så de burde være til at høre så du ikke mister et vigtigt opkald.

Du har naturligvis Bluetooth på din iPhone 6 (4.0, A2DP, LE). Du har GPS (A-GPS, GLONASS) og du har Apple Pay. USB udgangen fra lightning til USB er 2.0.

Med hensyn til batteriet, så er iPhone 6 godt med inde på banen. De mest anerkendte tests viser at du har en standby tid på op til 250 timer på 3G nettet. Du har derudover hele 14 timers batteritid ved opkald og op til 50 timers batteritid ved musikafspilning.