DANSK FIRMA Etableret i 2014
HURTIG LEVERING 1-2 hverdage (lagervare)
GARANTI 3 års garanti
PRISMATCH Vi matcher laveste pris

iPad 2

Vælg farve
Sort
Hvid
Vælg stand
Læs mere
Brugbar
Brugt
Rigtig god
Som ny
Vælg hukommelse
16 GB
32 GB
64 GB
Vælg netværk
4G
WIFI
Panser
+249 kr
Ja tak
Nej tak
På lager i 3 butikker
iPad 2 er udstyret med 9,7" Multi-Touch-skærm og er som navnet hentyder til den anden i rækken af Apple populære tablets, hvilket betyder, at den er tyndere, lettere og endnu hurtigere end originalen og har kameraer på både for- og bagside.

MFI-godkendt ladekabel og vægstik medfølger.

Alle enheder på Phonetrade.dk er Pre-owned og leveres i Phonetrade-æske med nyt eller brugt opladerkabel

Sim-nål
Opladerkabel
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Vi yder 14 dages returret og hvis du ønsker at gøre brug af denne, så skal du inden 14 dage fra modtagelse af din vare, gøre opmærksom herpå ved, at udfylde en standardfortrydelsesformular og sende den til info@phonetrade.dk.

 

Vi vil herefter sende dig et pakkelabel, så du kan sende varen retur til os, men du afholder selv de omkostninger, der opstår herved og der vil derfor blive fratrukket 55 kr. fra din tilbagebetaling.

 

OBS: Vi vil ved modtagelse af varen kontrollere dens tilstand og konstateres det, at den har været taget i brug og har brugstegn som følge heraf og at dermed er sket en værdiforringelse, så vil denne forringelse sammen med et administrationsgebyr på 300 kr. blive fratrukket din tilbagebetaling.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Du kan betale med betalingskort eller via afbetaling gennem Viabill. Hvis du vælger betaling via betalingskort, så reserveres købsbeløbet på din konto med det samme, men hæves først, når din ordre afsendes. Hvis du efterfølgende annullere din ordre, så kan beløbet forblive reserveret i op til 30 dage og vi har ikke mulighed for at frigive det.
 

Vi afsender som regel din ordre inden for 1-5 hverdage, men visse produkter kan have længere leveringstid.
 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Danmarks billigste iPad 2iPad 2 er den anden i rækken af Apples populære tablets og blev udgivet i 2011. Den er tyndere, lettere og endnu hurtigere end originalen. Hos os kan du købe en Apple iPad 2 brugt, så du slipper for at skulle have den helt store pengepung frem. En brugt iPad 2 er perfekt, hvis du ikke har behov for at have det nyeste elektronik på markedet, men stadig ønsker et kvalitetsprodukt.

Hos os får du den billigste iPad 2 på markedet - uanset hvilken stand og farve du ønsker. Du kan vælge mellem tre strande: Som Ny, Rigtig God eller Brugt. Vores dygtige teknikere har sikret, at enheden lever op til den valgte stand. Derfor behøver du ikke være bange for kvalitet og funktionaliteten, når du køber en brugt iPad 2 hos os. Vi yder tilmed prismatch og matcher enhver billigere pris for samme produkt hos andre forhandlere.Apple iPad 2 specs• Processor: Apple A5

• Skærm: 9,7" & 768 x 1024 pixels

• Kamera: 0,7 megapixel og 0,3 MP frontkamera

• Dimensioner: 24,12 x 18,57 x 8.8 cm

• Vægt: 601 gram

• Farver: Sort, Hvid

Når du køber en brugt iPad 2, er der et begrænset udvalg af farver, da den kun er produceret i Sort og Hvid. Desuden kan du vælge mellem 16GB, 32 GB og 64GB lagerplads, alt efter hvor mange sange, apps, billeder og video der skal lagres på den.Køb en brugt iPad 2 hos PhonetradeEr du på udkig efter en Apple iPad 2, men samtidig har prisen for øje, er du kommet til det helt rigtige sted! Her kan du nemlig købe en brugt iPad 2 billigt, uden at være bange for, at enheden ikke er funktionel eller har andre fejl, der ike lever op til dine forventninger. Hos Phonetrade sikrer vores dygtige teknikere nemlig altid, at alle enheder er fuldt funktionelle, og at de lever op til den valgte stand. Du får samtidig 14 dages fuld returret samt 2 års reklamationsret, så du helt trygt kan købe en brugt iPad 2 hos os.