iPhone 8 reparation | 24 måneders garanti

iPhone 8 reparation

Alle priser er inkl. 25% dansk moms.
Der ydes 24 måneders garanti på alle reparationer, pånær batteriskift, hvor der ydes 6 måneders garanti
Reparation Pris Medlemspris Tid
Frontskærm udskiftning - Original (OEM) 1.499 kr 1.349 kr 60 min
Frontskærm udskiftning - Grade A 699 kr 629 kr 60 min
Bagcover udskiftning (inkl. ramme) 1.499 kr 1.349 kr 60 min
Bagcover udskiftning (kun glas) 999 kr 899 kr 120 min
Batteri udskiftning 449 kr 404 kr 60 min
Tænd og sluk knap udskiftning 449 kr 404 kr 60 min
Kamera udskiftning (bag) 449 kr 404 kr 60 min
Frontkamera udskiftning 449 kr 404 kr 60 min
Lydløs-knap udskiftning 449 kr 404 kr 60 min
Højtaler udskiftning 449 kr 404 kr 60 min
Ørehøjtaler udskiftning 449 kr 404 kr 60 min
Mikrofon udskiftning 449 kr 404 kr 60 min
Vibrator udskiftning 449 kr 404 kr 60 min
Dock udskiftning (ladestik) 449 kr 404 kr 60 min

Hvad er OEM?

Vi bruger kun reservedele af den bedste kvalitet. Vi tilbyder på alle modeller OEM-reservedele (reservedele produceret af originale kompenenter, fx originale LCD skærme). På visse modeller tilbyder vi så yderligere en "grade-A" kvalitet, som er de bedste reservedele lige efter de originale.

iPhone 8 reparation med fuld garanti i 2 år

Hvis din iPhone 8 mod forventning og forhåbning skulle gå i stykker, så er der flere ting du bør have med i dine overvejelser. Først og fremmest skal du finde ud af hvor du kan få lavet en iPhone 8 reparation henne, dernæst skal du finde ud af hvem der kan lave den. iPhone 8 er en teknisk kompliceret telefon og der er derfor en række ricisi ved at få den repareret. Du behøver ikke at være nervøs for at indlevere den til reparation, hvis det pågældende værksted har værktøjet, ekspertisen og erfaringen til en iPhone 8 reparation.

Hos Phonetrade har vi med mange tusinde reparationer og mange års erfaring opbygget en viden, et netværk af leverandører og en stab af ansatte som kan reparere din iPhone 8 uden problemer. Fordelene ved at vælge Phonetrade når din iPhone er gået i stykker er mange. For det første er vores værksted altid sikret mod statisk elektricitet, hvilket gør at din telefon ikke kortslutter. Dette udstyr udgør en betydelig udgift og bliver derfor desværre ofte sparet væk hos mindre, nystartede reparatører. Hos Phonetrade er kunden i centrum og vores materiel og personel er derfor i højsædet og bliver aldrig underlagt besparelser - derfor er du sikret den bedst mulige iPhone 8 reparation når du kommer til os.

Når du indleverer din telefon hos os, så har du vished for at de mest kyndige hænder i branchen tager sig godt af den. Vi mener at vores erfaring og ekspertise bør komme vores kunder til gode og derfor giver vi altid 2 års fuld garanti på alle almindelige reparationer.* Fordelen ved at komme til Phonetrade er desuden at vi altid kan håndtere din reparation mens du venter. Du kan blot tage plads i vores venteområde imens din iPhone 8 reparation udføres. Derudover behøver du ikke at bestille tid - du kigger bare forbi når det passer bedst for dig. Det mener vi er den mest naturlige og fleksible måde at drive et iPhone-værksted på, for vores kunder.

 

Gratis undersøgelse. Uanset hvad.

 

Det er vigtigt at understrege, at du aldrig betaler for en undersøgelse hos Phonetrade, uanset hvad din telefon fejler. Vi bliver ved lige indtil vi enten kan give dig et uforpligtende tilbud på en iPhone 8 reparation eller at vi kan konstatere at fejlen ikke står til udbedring. Undersøgelser behøves der heller ingen tidsbestilling til - du kigger derfor blot forbi en af vores buikker med din iPhone 8 og så tage vi straks et kig på den med henblik på at kunne stille en fyldestgørende diagnose. Herefter får du et uforpligtende tilbud på en reparation af vores tekniker. Såfremt du ønsker at benytte dig af tilbuddet, vil vores tekniker påbegynde reparationen uden yderlige ventetid.

 

Hvad hvis jeg har brugt for en iPhone 8 reparation, som ikke fremgår ovenfor?

 

Som udgangspunkt laver vi alle tænkelige reparationer på alle iPhonemodeller, som fremgår af vores udvalg. Der kan naturligvis være særtilfælde og i dette tilfælde er du altid velkommen til at ringe på 50 10 10 90 og få den nødvendige hjælp. Vi besvarer altid gerne spørgsmål i relation til reparationer eller andet.

Har din virksomhed brug for en iPhone 8 reparation, så skriv en email til vores B2B ansvarlige Jesper Jakobsgaard på jj@phonetrade.dk - så kan din virksomhed få en serviceaftale med gode rabatter og fordele.

*vi giver 6 måneders garanti på batteriskift og ingen garanti på væskeskadesager.