iPhone 7 reparation | 24 måneders garanti

iPhone 7 reparation

Alle priser er inkl. 25% dansk moms.
Der ydes 24 måneders garanti på alle reparationer, pånær batteriskift, hvor der ydes 6 måneders garanti
Reparation Pris Medlemspris Tid
Skærmskift - Original OEM 999 kr 899 kr 60 min
Bagcover udskiftning 999 kr 899 kr 60 min
Batteri udskiftning 449 kr 404 kr 30 min
Ørehøjtaler udskiftning 449 kr 404 kr 30 min
Frontkamera udskiftning 449 kr 404 kr 30 min
Bagkamera udskiftning 449 kr 404 kr 30 min
Højtaler udskiftning 449 kr 404 kr 30 min
Dock udskiftning 449 kr 404 kr 30 min
Vibrator udskiftning 449 kr 404 kr 30 min
Lydløsknap 449 kr 404 kr 30 min
Volumeknapper 449 kr 404 kr 30 min
Væskeskade, rensning (ingen garanti) 449 kr 404 kr 60 min
Skærmskift - Grade A 599 kr 539 kr 60 min

Hvad er OEM?

Vi bruger kun reservedele af den bedste kvalitet. Vi tilbyder på alle modeller OEM-reservedele (reservedele produceret af originale kompenenter, fx originale LCD skærme). På visse modeller tilbyder vi så yderligere en "grade-A" kvalitet, som er de bedste reservedele lige efter de originale.

iPhone 7 reparation med 2 års garanti

Hvis din iPhone 7 går i stykker, så skal du ikke gå på kompromis med valg af reparatør. Dermed ikke sagt at du ikke kan have prisen for øje. Din iPhone 7 reparation skal laves ordentligt, men det skal naturligvis være til at betale. Hos Phonetrade har vi mange års erfaring med iPhone reparation. Vi har udstyret, ekspertisen og ikke mindst de rigtige reservedele til det. Når du overlader din iPhone til Phonetrade, så er du sikret en hurtig, billig og højtkvalificeret iPhone 7 reparation. Vi tilbyder endda reparation mens du venter, hvilket betyder at vi altid laver din reparation inden for max 60 minutter. Sommetider endnu hurtigere - forhør dig gerne hos vores reparatører i butikken når du indleverer din iPhone. Derudover skal du aldrig bestille tid hos os - du kommer bare forbi en af vores butikker som du finder ved at klikke her. Når du lader Phonetrade om din iPhone 7 reparation, så sparer du endda 10%, såfremt telefonen er købt her hos os. Vi har hos Phonetrade det bedste værktøj, de bedste reparatører og ikke mindst de allerbedste reservedele til din reparation. Vi har mange tusinde reparationer bag os og vi giver dig en tryg oplevelse samt råd og vejledning hele vejen igennem din iPhone 7 reparation.


Gratis diagnose og en pris med det samme

Forud for din iPhone 7 reparation, laver vi hos Phonetrade altid en gratis undersøgelse af din iPhone. Dette gør vi for at undgå at du står med uforudsete udgifter. Vi giver dig et uforpligtende tilbud straks efter undersøgelsen og derefter er det dig der bestemmer om du ønsker at vi skal gå videre med din iPhone 7 reparation.


Om iPhone 7

Hvis du er iPhone fanatiker, så kan du ikke undgå at savle lidt over til iPhone 7. Det er en uovertruffen telefon med et væld af nye features og igen lanceres modellen med en nye farve i programmet - Jet Black (blank sort)!. Som iPhone 7 ejer skal man vænne sig til et par ting. For det første må man vænne sig til at home knappen ikke længere klikker som man har været vandt til. Den er blevet statisk og vibrerer kort når du klikker ned på den. Derudover skal man også rent faktisk undvære noget - nemlig dit jack stik (til høretelefoner). Fra og med iPhone 7 skal man nemlig bruge lightning-indgangen (ladeporten) til høretelefoner. Husk at du til iPhone 7 ikke kan bruge dine normale høretelefoner med jack stik. Du skal bruge et sæt høretelefoner med lightning-stik (ladekabel). Du kan tilvælge dem direkte her på produktet.

iPhone 7 var som altid banebrydende på mange måder. Både processer, batteri, kamera og tekniske specifikationer sætter standarden for hvordan telefoner produceres. Vi er enormt stolte over at kunne tilbyde Pre-owned iPhone 7 her hos Phonetrade til Danmarks bedste priser. Du kan også købe den større variant, iPhone 7 Plus, på 5,5 tommer ved at klikke her.