iPhone 6 reparation | 24 måneders garanti

iPhone 6 reparation

Alle priser er inkl. 25% dansk moms.
Der ydes 24 måneders garanti på alle reparationer, pånær batteriskift, hvor der ydes 6 måneders garanti
Reparation Pris Medlemspris Tid
Frontskærm udskiftning - Original OEM 699 kr 629 kr 30 min
Frontskærm udskiftning - Grade A 499 kr 449 kr 30 min
Batteri udskiftning 399 kr 359 kr 30 min
Dock connector udskiftning (ladestik) 399 kr 359 kr 30 min
Lydløs knap udskiftning 399 kr 359 kr 30 min
Ørehøjtaler udskiftning 399 kr 359 kr 30 min
Mikrofon udskiftning 399 kr 359 kr 30 min
Højtaler udskiftning (bundhøjtaler) 399 kr 359 kr 30 min
Kamera udskiftning (Front) 399 kr 359 kr 30 min
Kamera udskiftning (Bag) 399 kr 359 kr 30 min
Jack stik udskiftning (headset stik) 399 kr 359 kr 30 min
Tænd og sluk knap udskiftning 399 kr 359 kr 30 min
Volume knap udskiftning 399 kr 359 kr 30 min
Bagcover udskiftning (alle farver) 799 kr 719 kr 60 min
Home knap (Alle farver) 399 kr 359 kr 30 min

Hvad er OEM?

Vi bruger kun reservedele af den bedste kvalitet. Vi tilbyder på alle modeller OEM-reservedele (reservedele produceret af originale kompenenter, fx originale LCD skærme). På visse modeller tilbyder vi så yderligere en "grade-A" kvalitet, som er de bedste reservedele lige efter de originale.

iPhone 6 reparation med 2 års garanti

Har du brug for en iPhone 6 reparation? I Phonetrade har vi god erfaring med reparation af iPhones. Derfor kan du her få repareret din iPhone mens du venter, til en god pris. Vi tilbyder iPhone reparation på alle nyere modeller. Du finder oversigten over de modeller vi reparerer ved at klikke her. Alle reparationer laves som drop-in reparation, dvs at ved f.eks en iPhone 6 reparation behøver du ikke at bestille tid. Du kigger bare forbi en af vores butikker som du finder ved at klikke her. Vores butikker ligger altid centralt placeret således at du nemt kan finde parkering eller god offentlig transport når du har brug for en iPhone 6 reparation. Vores butikker er desuden altid udstyret med et venteområde hvor du er mere end velkommen til at tage plads imens vi tager os kærligt af din iPhone 6.

Omfanget af din iPhone 6 reparation afhænger naturligvis af hvilken skade der er opstået. Ovenfor har vi listet de mest gængse skader på en iPhone 6. Til højre ser du varighed samt prisen. Bemærk at du sparer 10% på din iPhone 6 reparation, hvis du har købt din iPhone hos Phonetrade. Du skal blot forevise din kvittering eller have et ordre id eller telefonnummer som vi kan finde dig på i vores system.

Siden 2014 hvor iPhone 6 udkom har vi foretaget mange tusinde reparationer. Vi har lært at fejlsøge forud for en iPhone 6 reparation, således at vi kan sikre dig den bedste og hurtigste service. I det tilfælde at vi støder på andre fejl under reparation, så vil vi gøre dig opmærksom på dette og give dig et tilbud på yderligere reparation. Som regel når først en iPhone 6 reparation er påbegyndt, vil det være billigere at tilføje yderligere reservedele eller andet til reparationen. Teknikeren i butikken vil guide dig sikkert igennem hele forløbet og hvis du har yderligere spørgsmål undervejs, så står vores dygtige og flinke personale altid klar til at svare på spørgsmål. Alle vores teknikere har gennemgået en grundig uddannelse og oplæring under kyndige og garvede chefteknikere på vores hovedkontor i Hellerup. Derfor er du altid sikret markedets bedste kvalitet og service når du besøger en Phonetrade forretning for at få lavet en iPhone 6 reparation.
 

Fakta om iPhone 6

iPhone 6 blev lanceret i September 2014. Dette var faktisk den første iPhone der blev lanceret i den efterhånden velkendte skærmstørrelse: 4,7 tommer. For første gang fik en iPhone samtidig en storebror, nemlig iPhone 6 plus som har en skærm på 5,5 tommer. iPhone 6 slog alle salgsrekorder og det kan mærkes hos Phonetrade stadig, da vi laver mange iPhone 6 reparationer hver eneste dage. Hvis du er i tvivl om vi udfører netop den reparation som du har behov for, eller har du flere ting der skal laves, så ring til os på 50 10 10 90 - så hjælper vi dig gerne med råd og vejledning eller et godt samlet tilbud.

Har din virksomhed brug for en iPhone 6 reparation, så skriv en email til vores B2B ansvarlige Jesper Jakobsgaard på jj@phonetrade.dk - så kan din virksomhed få en serviceaftale med gode rabatter og fordele.