Din pris:
495,-

iPhone 5

Vælg farve
Sort
Hvid
Vælg stand
Læs mere
Brugt
Rigtig god
Som ny
Vælg hukommelse
16 GB
32 GB
64 GB
Panser
+99 kr
Ja tak
Nej tak
Apple EarPods
+149 kr
Ja tak
Nej tak

Afsendes indenfor 1-5 hverdage

På lager i 0 butikker

Alle enheder på Phonetrade.dk er Pre-owned og leveres i Phonetrade-æske med:


Sim-nål
Lightning til USB-kabel
5 W USB-strømforsyning
iPhone 5 er udstyret med en 4" retina-skærm, 8 megapixels kamera, LED-blitz, HD videokamera, A6-processor og et væld af andre fantastiske features, som alle er samlet i et let og slankt design.

MFI-godkendt ladekabel og vægstik medfølger.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Vi yder 14 dages returret og hvis du ønsker at gøre brug af denne, så skal du inden 14 dage fra modtagelse af din vare, gøre opmærksom herpå ved, at udfylde en standardfortrydelsesformular og sende den til info@phonetrade.dk.

 

Vi vil herefter sende dig et pakkelabel, så du kan sende varen retur til os, men du afholder selv de omkostninger, der opstår herved og der vil derfor blive fratrukket 55 kr. fra din tilbagebetaling.

 

OBS: Vi vil ved modtagelse af varen kontrollere dens tilstand og konstateres det, at den har været taget i brug og har brugstegn som følge heraf og at dermed er sket en værdiforringelse, så vil denne forringelse sammen med et administrationsgebyr på 300 kr. blive fratrukket din tilbagebetaling.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Du kan betale med betalingskort eller via afbetaling gennem Viabill. Hvis du vælger betaling via betalingskort, så reserveres købsbeløbet på din konto med det samme, men hæves først, når din ordre afsendes. Hvis du efterfølgende annullere din ordre, så kan beløbet forblive reserveret i op til 30 dage og vi har ikke mulighed for at frigive det.
 

Vi afsender som regel din ordre inden for 1-5 hverdage, men visse produkter kan have længere leveringstid.
 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Vi lever og ånder for tilfredse kunder

Brugt iPhone 5

iPhone 5 er en telefon stadig meget populær på det sekundære marked, selvom det er mange år siden, den ophørte med at blive fremstillet. Mange nyere modeller er lanceret siden iPhone 5, og den relativt korte periode som Apples topmodel har gjort det svært at finde denne populære telefon som brugt.

Vi har en række refurbished og billige iPhone 5, som kan fås med 16GB, 32GB eller 64GB lagerplads. På Phonetrade finder du kun enheder, der opfylder vores krav til tilstand, så du ikke behøver at bekymre dig om at få en brugt iPhone 5 med defekter.

Historie

Nyheden om iPhone 5 blev først udgivet i september 2012. Denne model var den 6. generation af iPhone og var den sidste iPhone-model, hvis design blev overvåget af Steve Jobs (sammen med Tim Cook). I september 2013 blev modellen erstattet af dens efterfølgere, iPhone 5S og iPhone 5C. Dette betød, at selvom iPhone 5 var en af Apples mest efterspurgte modeller nogensinde, blev den også den model med kortest liv nogensinde. På trods af det lykkedes det Apple at sælge over 70 millioner eksemplarer af iPhone 5 verden over. Allerede den første dag, telefonen blev gjort tilgængelig for reservation, blev der bestilt mere end 2 millioner eksemplarer.

Modtagelsen af iPhone 5 var overvejende positiv, og telefonen blev rost for dens stærke ydeevne og smarte design. Det har betydet, at det er en telefon, der har haft en lang levetid, og der er mange tilfredse brugere af iPhone 5 den dag i dag, selv om den efterhånden har nogle år på bagen. Modellens alder har desuden skabt lave iPhone 5 priser.

Specifikationer og modeller

iPhone 5 anses af mange for at være den iPhone-model, der tog det største teknologiske fremskridt i forhold til sine forgængere. Det var en af de tyndeste og letteste telefoner på markedet, men formåede stadig at levere en fantastisk billedopløsning med sin 4" Retina-skærm, som var større end forgængeren, iPhone 4S. Andre opgraderinger, som telefonen kunne prale af, var dobbelt så stor hukommels sammenlignet med 4'eren samt et opgraderet kamera med bedre evne til at tage billeder i svagt lys.

iPhone 5 specifikationer:

Processor: Dual Core A6 32 bit 1,3 GHz

Skærm: 4 "LED 1.136 × 640

Kamera: 8 megapixel

Ram: 1 GB

Dimensioner: 12.38 × 5.86 × 0.76 cm

Vægt: 112 gram

Farve: hvid eller sort

Den primære årsag til, hvorfor denne specielle iPhone-model stadig er så populær, er telefonens design kombineret med de billige iPhone 5 priser. Den robuste aluminiumskal er lettere end den rustfri stålskal, der bruges i iPhone 4 og iPhone 4s. iPhone 5C, som erstattede iPhone 5, har stort set samme specifikationer, men har i stedet en billigere skal i plast, hvilket betyder, at mange foretrækker iPhone 5 frem for budgetmodellen fra 2013. Dette design har også sørget for, at mange brugte iPhone 5 stadig står som ny.

iPhone 5 blev udgivet i tre forskellige modeller med 16GB, 32GB eller 64 GB lagerplads. Lagringspladsen kan ikke udvides med ekstra hukommelseskort. Så det er vigtigt at få nok plads fra begyndelsen.Operativsystem

Da iPhone 5 blev udgivet, blev den installeret med iOS 6. Telefonen er kompatibel med nyere versioner af Apples operativsystem op til iOS 10. Senere versioner af iOS kræver et 64-bit system og støtter derfor ikke længere Iphone 5 og andre ældre 32-bit Apple-enheder .

Den nyeste iOS-version med support til iPhone 5 er iOS 10.3.3, som blev udgivet i juli 2017, så du kan opdatere din telefon med et moderne operativsystem, der kan køre nogle af de apps, du ønsker. En opgradering løser de fleste af de problemer, som telefonsoftwaren havde, da den blev frigivet. Kortet blev meget kritiseret, men det behøver ikke længere være et problem for alle, der køber en iPhone 5 i dag, da det er let at installere en opdateret version.

Kamera

iPhone 5 er udstyret med to kameraer. På bagsiden finder du et 8 MP kamera og på forsiden et selfiekamera med 1,2 MP. Med frontkameraet kan du også optage video i 1080p HD-opløsning. Selvom nyere modeller tilbyder højere megapixelkameraer, har iPhone 5 et yderst skarpt kamera, der kan optage fantastiske billeder under lyse lysforhold.

I virkelig stærkt lys blev kameraet kritiseret for at give billederne en purpurfarve, hvilket er noget, som mange mobilkameraer fra denne tid havde problemer med. Men det er næppe mærkbart, hvis du ikke fotograferer i rigtig stærk baggrundsbelysning.

Billig iPhone 5 uden abonnement

Køb iPhone 5 uden abonnement hos Phonetrade. Vi synes nemlig, du fortjener friheden til selv at vælge, hvilket mobilselskab du ønsker. Når du køber din telefon hos os, får du en iPhone 5 uden abonnement, så du slipper for de skjulte gebyrer og tjenester, som flere telefonselskaber tilbyder.

Hvorfor vælge en brugt iPhone 5?

iPhone 5 er kommet til at være en af de klassiske iPhone-modeller, og mange sætter pris på dens design og slanke formfaktor, der kom, før tendensen med  større og større telefoner brød igennem et par år senere. Den kendsgerning, at modellen har været så populær, mens tilgængeligheden af gamle telefoner er begrænset, har betydet, at du stadig kan købe en brugt iPhone 5 uden abonnement og føle dig komfortabel, fordi den vil beholde sin værdi på det sekundære marked. Dette er ikke tilfældet for mange nyere modeller af telefoner, der stadig går ned i pris.

Vores dygtige teknikere sørger også for, at alle enheder er fuldt funktionelle, så du kan få Danmarks nok billigste iPhone 5 uden abonnement, som står knivskarpt. Derfor skal du ikke være bange for, at dit iPhone 5 batteri er slidt og løber tør for strøm på ingen dit. Dit iPhone 5 batteri er testet for at sikre, at det lever op til vores høje standarder.

Alt dette gør en brugt iPhone 5 uden abonnement til et godt valg for den, der ønsker en let og slank telefon til en rimelig pris, værdsætter klassisk Apple-design og ikke behøver den nyeste model. Ved at bestille en billig iPhone 5 fra Phonetrade kan du være sikker på at få en klassisk telefon i rigtig god stand, hvilket ikke altid er tilfældet, hvis du køber det på egen hånd fra et auktionssted eller lignende. Kom i kontakt med Phonetrade i dag, og vi finder den rigtige telefon til dig, uanset om du mangler en brugt iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C eller en nyere model.