Hos Phonetrade binder du dig ikke til et langt og dyrt abonnement. Vi synes at du selv skal bestemme, hvilket mobilselskab du ønsker.
Derfor kan du bruge et hvilket som helst sim-kort i alle vores telefoner.

iPhone 4S

Vælg farve
Hvid
Sort
Vælg stand
Læs mere
Rigtig god
Helt ny
Vælg hukommelse
8 GB
16 GB
32 GB
64 GB
Panser
+99 kr
Ja tak
Nej tak
Apple EarPods
+149 kr
Ja tak
Nej tak
Din pris:
549,-
Denne kombination er ikke på lager, bestil den hjem, eller prøv en anden

Alle enheder på Phonetrade.dk er Pre-owned og leveres i Phonetrade-æske med:


Sim-nål
30-Pin USB kabel
5 W USB-strømforsyning
iPhone 4S er udstyret med en A5-processor, 8 megapixels kamera, LED-blitz og retina skærm, der giver et knivskarpt billede med en opløsning der er fire gange så høj som de foregående iPhones.

MFI-godkendt ladekabel og vægstik medfølger.

*Forvent længere leveringstid på den hvide model og 64GB
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Vi yder 14 dages returret og hvis du ønsker at gøre brug af denne, så skal du inden 14 dage fra modtagelse af din vare, gøre opmærksom herpå ved, at udfylde en standardfortrydelsesformular og sende den til info@phonetrade.dk.

 

Vi vil herefter sende dig et pakkelabel, så du kan sende varen retur til os, men du afholder selv de omkostninger, der opstår herved og der vil derfor blive fratrukket 55 kr. fra din tilbagebetaling.

 

OBS: Vi vil ved modtagelse af varen kontrollere dens tilstand og konstateres det, at den har været taget i brug og har brugstegn som følge heraf og at dermed er sket en værdiforringelse, så vil denne forringelse sammen med et administrationsgebyr på 300 kr. blive fratrukket din tilbagebetaling.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Du kan betale med betalingskort eller via afbetaling gennem Lån let. Hvis du vælger betaling via betalingskort, så reserveres købsbeløbet på din konto med det samme, men hæves først, når din ordre afsendes. Hvis du efterfølgende annullere din ordre, så kan beløbet forblive reserveret i op til 30 dage og vi har ikke mulighed for at frigive det.

 

Vi afsender som regel din ordre inden for 1-10 hverdage, men visse produkter kan have længere leveringstid.

 

Vi betaler fragten på alle ordre inden for landets grænser og de leveres af Bring til nærmeste Pickup Point eller SwipBox.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Vi lever og ånder for tilfredse kunder

iPhone 4S var forud for sin tid!Vi solgte i 2014 over 1.500 iPhone 4S, som derfor ubestridt var vores bedst sælgende model det år. Vores erfaring er at unge som gamle er rigtig godt tilfredse med Apples flagskib, iPhone 4S. Telefonen, som til forveksling ligner iPhone 4, tog verden med storm i oktober 2011, hvor et hobetal af mennesker verden over lå i kø for at få fingrene i et eksemplar.

Derfor er iPhone 4S stadig med på beatet

iPhone 4S bragte ikke mange designmæssige ændringer med sig til verden, men bag glasset og aluminiumsrammen gemte sig både et bedre batteri, en kraftigere processor (A5) og et bedre kamera på 8 megapixels (iPhone 4 har 5 megapixels). Den væsentligste forskel skal findes i at iPhone 4S fungerer med iOS 8, som er Apples nyeste styresystem og telefonen er dermed stadig med fremme i feltet her 4 år efter den udkom. iPhone 4S blev desuden lanceret som den første iPhone med 64GB hukommelse.

Derfor skal du vælge iPhone 4S

Du ringer, du SMS'er, du går på Facebook og du læser avisen? Hvis dette er de funktioner i din smartphone som du primært vil gøre brug af, så vil iPhone 4S opfylde dine behov til fuld tilfredsstillelse. Prisen taget i betragtning, er modellen også helt idéel til dit barn som måske skal til at prøve kræfter med smartphoneuniverset. iPhone 4S er en utrolig alsidig telefon som ifølge eksperterne bygger på teknologi som er så langt forud for sin tid, at den vil være brugbar i minimum 4-5 år endnu. Afskrivningen på den vil derfor være minimal, sammenlignet med en ny telefon.

Samme kamera i iPhone 4S som i iPhone 6

Ja, du hørte rigtigt. Apple har faktisk ikke skiftet deres kamera ud siden iPhone 4S blev lanceret – og med god grund. Der er tale om et 8 megapixels kamera som sætter de fleste dyre digitalkamerarer på prøve. Du kan tage knivskarpe billeder, også i mørke, og med frontkameraet kan du fotografere dig selv (også kaldet en ”selfie”) uden at bruge et spejl.