DANSK FIRMA Etableret i 2014
HURTIG LEVERING 1-2 hverdage (lagervare)
GARANTI 3 års garanti
PRISMATCH Vi matcher laveste pris

iPad Mini

Vælg farve
Sort
Hvid
Space Grey
Vælg stand
Læs mere
Brugbar
Brugt
Rigtig god
Som ny
Vælg hukommelse
16 GB
32 GB
64 GB
Vælg netværk
4G
WIFI
Panser
+249 kr
Ja tak
Nej tak
På lager i 2 butikker
iPad Mini er det kompakte alternativ til Apples regulære iPad. Skærmen på 7,9" gør den idéel at have med på farten og uden at miste processorkraft og skærmopløsning. Den fås både med almindelig skærm og retinaskærm.

MFI-godkendt ladekabel og vægstik medfølger.

Alle enheder på Phonetrade.dk er Pre-owned og leveres i Phonetrade-æske med nyt eller brugt opladerkabel

Sim-nål
Opladerkabel
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Vi yder 14 dages returret og hvis du ønsker at gøre brug af denne, så skal du inden 14 dage fra modtagelse af din vare, gøre opmærksom herpå ved, at udfylde en standardfortrydelsesformular og sende den til info@phonetrade.dk.

 

Vi vil herefter sende dig et pakkelabel, så du kan sende varen retur til os, men du afholder selv de omkostninger, der opstår herved og der vil derfor blive fratrukket 55 kr. fra din tilbagebetaling.

 

OBS: Vi vil ved modtagelse af varen kontrollere dens tilstand og konstateres det, at den har været taget i brug og har brugstegn som følge heraf og at dermed er sket en værdiforringelse, så vil denne forringelse sammen med et administrationsgebyr på 300 kr. blive fratrukket din tilbagebetaling.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Du kan betale med betalingskort eller via afbetaling gennem Viabill. Hvis du vælger betaling via betalingskort, så reserveres købsbeløbet på din konto med det samme, men hæves først, når din ordre afsendes. Hvis du efterfølgende annullere din ordre, så kan beløbet forblive reserveret i op til 30 dage og vi har ikke mulighed for at frigive det.
 

Vi afsender som regel din ordre inden for 1-5 hverdage, men visse produkter kan have længere leveringstid.
 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Danmarks billigste iPad MiniApple iPad Mini er første iPad-model i en Mini-udgave fra Apple. iPad Mini er en oplagt mulighed, hvis du er på udkig efter en iPad, men synes, den klassiske model har tendens til at være for stor og upraktisk.

På Phonetrade.dk finder du Danmarks billigste iPad Mini, uanset hvilken farve og størrelse du vælger. Du kan også vælge, om det skal være kun med Wifi, eller om det også skal være med mulighed for netværkstilkobling. Når du køber en brugt iPad Mini hos, tilbyder vi prismatch. Det betyder, at hvis du finder samme produkt billigere hos en anden forhandler, matcher vi prisen. Så bliver det ikke billigere!Apple iPad Mini specifikationer• Processor: Apple A11 Bionic

• Skærm: 7,9" & 768 x 1024 pixels

• Kamera: 5 megapixel og 1,2 MP frontkamera

• Dimensioner: 20 x 13,47 x 0.72 cm

• Vægt: 308 gram

• Farver: Sort, Hvid

Er du på udkig efter en billig iPad Mini, kan du vælge mellem at få den i Apples klassiske sorte farve eller i hvid. Den mindre skærm i forhold til hidtidige iPads gør iPad Mini til et oplagt valg for dig, der eksempelvis godt kan lide at se film, men ikke behøver en stor skærm som normalt.Køb iPad Mini brugt hos PhonetradeDet er en fordel at købe en iPad Mini brugt hos Phonetrade. Modellen sælges ikke længere som ny, men derfor kan du stadig finde den brugt hos os. Desuden er du også med til at støtte elektronikspild, når du handler brugt elektronik hos os. Alle vores brugte iPad Mini er nemlig refurbished, og når vi istandsætter enheder, genbruger vi for så vidt muligt 100% af alle reservedele. Så ønsker du en billig iPad Mini og samtidig slå et slag for miljøet, så er du kommet til det rette sted!

Selvom vi forhandler refurbished elektronik, er du stadig garanteret 14 dages fuld returret samt 2 års reklamationsret, så du er sikret en tryg handel!