DANSK FIRMA Etableret i 2014
HURTIG LEVERING 1-2 hverdage (lagervare)
GARANTI 3 års garanti
PRISMATCH Vi matcher laveste pris
Ingen produkter fundet

Køb en brugt iPad og spar pengeEr du på jagt efter en billig iPad? Så er du kommet til det rigtige sted! Vælger du at købe din iPad brugt hos Phonetrade, er der nemlig en masse penge at spare i forhold til at købe den fra ny – og du beholder stadig de tryghedsmæssige fordele. Du er nemlig sikret fuld garanti, 14 dages returret og 2 års reklamationsret, når du køber en brugt iPad hos os.

Vi yder ligeledes prismatch, hvilket betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder samme produkt billigere hos en anden forhandler. Så behøver du ikke søge internettet tyndt efter billige iPad tilbud!Refurbished iPad hos PhonetradeEt andet udtryk for en brugt iPad er en refurbished iPad. Refurbished betyder, at vores dygtige teknikere har gennemtestet alle brugte iPads og sikret, at de er fuldt funktionsdygtige og fremgår i henhold til den valgte stand.

Alle brugte iPads kan købes i tre forskellige stande; Som ny, Rigtig god og Brugt. Lever en enhed ikke op til minimumsstanden, giver vores reperatører den en kærlig hånd, så du ikke skal have nogle bange anelser, hvis du køber en refurbished iPad hos os.Billig iPad på afbetaling uden abonnementØnsker du at dele din betaling op, er det også en mulighed. Du kan nemlig vælge at købe en billig iPad på afbetaling uden abonnement hos Phonetrade. Så slipper du for at betale det fulde beløb med det samme og kan i stedet frigøre ekstra luft i budgettet.Alt, du skal gøre, for at købe en iPad på afbetaling, er at vælge ViaBill som betalingsløsning. Ganske hurtigt og nemt kan du oprette din afbetalingsaftale og tilpasse betalingen til dit budget.