DANSK FIRMA Etableret i 2014
HURTIG LEVERING 1-2 hverdage (lagervare)
GARANTI 3 års garanti
PRISMATCH Vi matcher laveste pris

iPad Pro 12,9 (1. gen)

Vælg farve
Space Grey
Guld
Sølv
Vælg stand
Læs mere
Brugbar
Brugt
Rigtig god
Som ny
Vælg hukommelse
32 GB
128 GB
256 GB
Vælg netværk
4G
WIFI
Panser
+249 kr
Ja tak
Nej tak

Afsendes indenfor 3-7 hverdage

På lager i 1 butik
Specifikationer:
- Processor: Apple A9X
- Skærm: Multi-Touch skærm
- Kamera: 8 MP
- Dimensioner: 304,8 x 221 x 7,6
- Vægt: 723 gram
- Farve: Space Grey, Sølv, Guld

Alle enheder på Phonetrade.dk er Pre-owned og leveres i Phonetrade-æske med nyt eller brugt opladerkabel

Sim-nål
Opladerkabel
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Vi yder 14 dages returret og hvis du ønsker at gøre brug af denne, så skal du inden 14 dage fra modtagelse af din vare, gøre opmærksom herpå ved, at udfylde en standardfortrydelsesformular og sende den til info@phonetrade.dk.

 

Vi vil herefter sende dig et pakkelabel, så du kan sende varen retur til os, men du afholder selv de omkostninger, der opstår herved og der vil derfor blive fratrukket 55 kr. fra din tilbagebetaling.

 

OBS: Vi vil ved modtagelse af varen kontrollere dens tilstand og konstateres det, at den har været taget i brug og har brugstegn som følge heraf og at dermed er sket en værdiforringelse, så vil denne forringelse sammen med et administrationsgebyr på 300 kr. blive fratrukket din tilbagebetaling.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Du kan betale med betalingskort eller via afbetaling gennem Viabill. Hvis du vælger betaling via betalingskort, så reserveres købsbeløbet på din konto med det samme, men hæves først, når din ordre afsendes. Hvis du efterfølgende annullere din ordre, så kan beløbet forblive reserveret i op til 30 dage og vi har ikke mulighed for at frigive det.
 

Vi afsender som regel din ordre inden for 1-5 hverdage, men visse produkter kan have længere leveringstid.
 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Billig iPad Pro 12.9 (1. gen)iPad Pro 12.9 (1. gen) er, som navnet indikerer, den første generation blandt Apples store 12.9″ tablet og blev lanceret i november 2015. Hvis du er på udkig efter en tablet, der er sublim til at se film på, er en billig iPad Pro 12.9 (1. gen) perfekt til dig. Den er også ideel, hvis du benytter tegneprogrammer, hvor du kan tilkøbe en Apple pencil.

Når du køber en brugt iPad Pro 12.9 (1. gen), kan du gøre det med ro i sindet. Din iPad er nemlig refurbished, hvilket betyder, at den vil være komplet gennemtestet og istandsat af en af vores mange dygtige reparatører, inden den afsendes. Når du køber en brugt iPad Pro 12.9 (1. gen), skal du vælge mellem standene "Som ny", "Rigtig god" og "Brugt". Standen indikerer udelukkende enhedens kosmetiske stand og influerer på ingen måde funktionaliteten. Alle enheder, vi sælger, vil være fuldt funktionsdygtige. Derfor kan du gøre en sikker handel og få en super billig iPad Pro 12.9 (1. gen) uden bekymringer, når du handler hos os.  iPad Pro 12.9 (1. gen) specs• Processor: Apple A9X

• Skærm: 12.9″ & 2048 x 2732 pixels

• Kamera: 8 megapixel & 1.2 MP frontkamera

• Dimensioner: 30,57 x 22,06 x 0.69 cm

• Vægt: 713 gram

• Farver: Space Grey, Sølv, Guld

Apple iPad Pro 12.9 (1. gen) skærmen er den primære årsag til, du skal vælge den frem for den mindre iPad Pro 9.7, der er perfekt til streaming af film og serier. Hvis du tilmed har i sinde også at download film og serier, bør du overveje en brugt iPad Pro 12.9 (1. gen) med 256 GB eller 512 GB hukommelse. Benytter du dig udelukkende af streaming over wifi eller mobilt netværk, kan du muligvis nøjes med 64 GB.

Alle har forskellige præferencer, og derfor er farveudvalget også vigtigt for mange, når de er på udkig efter en iPad. Apples iPad Pro 12.9 (1. gen) kan fås i de klassiske farver, Space Grey og Sølv, men også i den mere fremtædende Guld. Køb en brugt iPad Pro 12.9 (1. gen)Der er adskillige grunde til at købe en brugt iPad Pro 12.9 (1. gen) hos Phonetrade. Den første og for mange vigtigste grund er prisen. Der er mange penge at spare ved at købe brugt frem for fabriksnyt. Nogle er dog tilbageholdne i forhold til at købe brugt, da de forbinder en vis risiko med det. Det er der dog ingen grund til hos Phonetrade.

Når du køber en brugt iPad Pro 12.9 (1. gen), yder vi nemlig både 14 dages fuld returret og 2 års reklamationsret, så du har samme tryghed som at købe den helt ny -  prisen er bare meget bedre. Slip for bekymringerne og en tømt tegnebog og køb Danmarks billigste iPad Pro 12.9 (1. gen) allerede i dag!


<