DANSK FIRMA Etableret i 2014
HURTIG LEVERING 1-2 hverdage (lagervare)
GARANTI 3 års garanti
PRISMATCH Vi matcher laveste pris

iPad Pro 10,5

Vælg farve
Space Grey
Guld
Sølv
Rosa Guld
Vælg stand
Læs mere
Brugbar
Brugt
Rigtig god
Som ny
Vælg hukommelse
64 GB
256 GB
512 GB
Vælg netværk
4G
WIFI
Panser
+249 kr
Ja tak
Nej tak
På lager i 2 butikker
Specifikationer:
- Processor: A10X Fusion-chip
- Skærm: 10,5” Multi-Touch-skærm, 2224 x 1668
- Kamera: 12 MP
- Dimensioner: 250,6 x 174,1 x 6,1 mm
- Vægt: 469 gram
- Farve: Space Grey, Guld, Sølv, Rosa Guld


Alle enheder på Phonetrade.dk er Pre-owned og leveres i Phonetrade-æske med nyt eller brugt opladerkabel

Sim-nål
Opladerkabel
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Vi yder 14 dages returret og hvis du ønsker at gøre brug af denne, så skal du inden 14 dage fra modtagelse af din vare, gøre opmærksom herpå ved, at udfylde en standardfortrydelsesformular og sende den til info@phonetrade.dk.

 

Vi vil herefter sende dig et pakkelabel, så du kan sende varen retur til os, men du afholder selv de omkostninger, der opstår herved og der vil derfor blive fratrukket 55 kr. fra din tilbagebetaling.

 

OBS: Vi vil ved modtagelse af varen kontrollere dens tilstand og konstateres det, at den har været taget i brug og har brugstegn som følge heraf og at dermed er sket en værdiforringelse, så vil denne forringelse sammen med et administrationsgebyr på 300 kr. blive fratrukket din tilbagebetaling.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Du kan betale med betalingskort eller via afbetaling gennem Viabill. Hvis du vælger betaling via betalingskort, så reserveres købsbeløbet på din konto med det samme, men hæves først, når din ordre afsendes. Hvis du efterfølgende annullere din ordre, så kan beløbet forblive reserveret i op til 30 dage og vi har ikke mulighed for at frigive det.
 

Vi afsender som regel din ordre inden for 1-5 hverdage, men visse produkter kan have længere leveringstid.
 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Billig iPad Pro 10,5Hos Phonetrade kan du købe en brugt iPad Pro 10,5 til en super billig pris. iPad Pro 10,5 er en del af Apples anden generation af iPad Pro-tablets og blev lanceret i juni 2017. Modellen har nogle år på bagen men er et oplagt valg, hvis du er på udkig efter en kraftfuld iPad, men samtidig synes, at de nyere modeller ligger i et prisleje over, hvad du er på udkig efter.

Når du køber en billig iPad Pro 10,5 hos os, kan du vælge mellem tre forskellige brugtstande. Du kan vælge "Som ny", "Rigtig god" eller "Brugt" alt efter dine præferencer. Uanset hvad dit valg falder på, er du garanteret en fuldt funktionsdygtig tablet, selvom der er tale om en brugt iPad Pro 10,5. Alle enheder er altid fuldt funktionelle, og den valgte stand er udelukkende et udtryk for enhedens kosmetiske stand. Alle tablets er nemlig refurbished, hvilket betyder, at de er istandsat og gennemtestet af vores dygtige reparatører. Desuden garanterer vi, at du får Danmarks billigste iPad Pro 10,5. Vi yder nemlig prismatch på alle iPads, som betyder, at vi matcher enhver billigere pris på samme produkt hos en anden forhandler. Så bliver det ikke billigere!Apple iPad Pro 10,5 specs• Processor: Apple A10X Fusion

• Skærm: 10,5″ & 1668 x 2224 pixels

• Kamera: 12 megapixel & 7 MP frontkamera

• Dimensioner: 25,06 x 17,41 x 0.61 cm

• Vægt: 469 gram

• Farver: Space Grey, Sølv, Guld, Rosa Guld

Apples iPad Pro 10,5 har fået et ordentligt nyk op med den nye, kraftfulde A10X Fusion-processor samt en anelse større skærm i forhold til forgængeren, iPad Pro 9,7. Desuden har frontkameraet fået en opgradering, hvilket er godt for den selfie-glade forbruger.

Når du køber en billig iPad Pro 10,5 på Phonetrade.dk, kan du vælge mellem fire farver. Der er de klassiske Space grey og Sølv. Er du til mere livlige farver, kan du derudover vælge mellem Guld og Rosa Guld. Du skal også tage stilling til mængden af hukommelse. Du kan købe en brugt iPad Pro 10,5 med 64 GB, som er fint til dig, der blot bruger den til at streame film og serier og ikke bruger et hav af forskellige apps. Har du til gengæld i sinde at benytte den som mediebibliotek til lagring af store mængder billed- og videomateriale samt installere adskillige tunge apps, bør du overveje 256 GB eller 512 GB.Køb en brugt iPad Pro 10,5Er du på udkig efter en iPad, men ønsker en billigere pris end de splinternye modeller, er det en god idé at købe en brugt iPad Pro 10,5 hos os. Der er nemlig mange penge at spare ved at købe brugt - og du behøver ikke være bange for, at der er noget galt. Vi yder nemlig altid 14 dages fuld returret og 24 måneders reklamations, så du kan gøre en sikker handel i modsætning til eksempelvis at handle hos en privatperson uden nogen form for garanti.

Køb din brugte iPad Pro 10,5 i dag på Phonetrade.dk og slå et slag for bæredygtighed ved at hjælpe os i kampen mod elektronikspild.