DANSK FIRMA Etableret i 2014
HURTIG LEVERING 1-2 hverdage (lagervare)
GARANTI 3 års garanti
PRISMATCH Vi matcher laveste pris

iPad Mini 2

Vælg farve
Sølv
Guld
Space Grey
Vælg stand
Læs mere
Brugbar
Brugt
Rigtig god
Som ny
Vælg hukommelse
16 GB
32 GB
64 GB
128 GB
Vælg netværk
4G
WIFI
Panser
+249 kr
Ja tak
Nej tak
På lager i 2 butikker
Specifikationer:
- Processor: Apple A7
- Skærm: 7,9” IPS LCD capacitive touchscreen, 1536 x 2048
- Kamera: 5 MP
- Dimensioner: 200 x 134,7 x 7,5 mm
- Vægt: 331 g (Wi-Fi) / 341 g (3G/LTE)
- Farve: Space Grey, Guld, Sølv

Alle enheder på Phonetrade.dk er Pre-owned og leveres i Phonetrade-æske med nyt eller brugt opladerkabel

Sim-nål
Opladerkabel
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Vi yder 14 dages returret og hvis du ønsker at gøre brug af denne, så skal du inden 14 dage fra modtagelse af din vare, gøre opmærksom herpå ved, at udfylde en standardfortrydelsesformular og sende den til info@phonetrade.dk.

 

Vi vil herefter sende dig et pakkelabel, så du kan sende varen retur til os, men du afholder selv de omkostninger, der opstår herved og der vil derfor blive fratrukket 55 kr. fra din tilbagebetaling.

 

OBS: Vi vil ved modtagelse af varen kontrollere dens tilstand og konstateres det, at den har været taget i brug og har brugstegn som følge heraf og at dermed er sket en værdiforringelse, så vil denne forringelse sammen med et administrationsgebyr på 300 kr. blive fratrukket din tilbagebetaling.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Du kan betale med betalingskort eller via afbetaling gennem Viabill. Hvis du vælger betaling via betalingskort, så reserveres købsbeløbet på din konto med det samme, men hæves først, når din ordre afsendes. Hvis du efterfølgende annullere din ordre, så kan beløbet forblive reserveret i op til 30 dage og vi har ikke mulighed for at frigive det.
 

Vi afsender som regel din ordre inden for 1-5 hverdage, men visse produkter kan have længere leveringstid.
 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Brugt iPad Mini 2Som navnet indikerer, er Apple iPad Mini 2 efterfølgeren til den første mindre iPad model, iPad Mini. Vi tilbyder en billig iPad Mini 2, der er ideel, hvis du vil have en iPad, men uden en alt for stor skærm.  iPad Mini 2 blev lanceret samtidig med iPad Air i oktober 2013.

På Phonetrade.dk kan du købe en billig iPad Mini 2 brugt, og du kan vælge mellem tre forskellige stande efter behov. Vælg mellem Som Ny, Rigtig God eller Brugt. Desuden kan du vælge, om du vil have en brugt iPad Mini 2 med wifi, eller om du også skal have mulighed for at koble den til 3G-netværk.

Hos os finder du Danmarks billigste iPad Mini 2. Vi yder nemlig prismatch på alle de refurbished enheder. Finder du således samme produkt billigere et andet sted, matcher vi deres pris. Apple iPad Mini 2 specs• Processor: Apple A7

• Skærm: 7,9" & 1536 x 2048 pixels

• Kamera: 5 megapixel og 1,2 MP frontkamera

• Dimensioner: 20 x 13,47 x 0.75 cm

• Vægt: 331 gram

• Farver: Space Grey, Sølv, Guld

Overvejer du en brugt iPad Mini 2 fra Apple, kan du vælge mellem tre forskellige farver. I modsætning til dens forgænger, kan du, foruden farverne Space Grey og Sølv, også få den i Guld. Skærmen har også fået en væsentlig opgradering, så du er sikret bedre kvalitet, når du eksempelvis ser film.

iPad Mini 2 16GB er til dig, der ikke har behov for meget lagerplads til eksempelvis musik, video og apps. Er du ferm med en række forskellige mediekanaler, anbefaler vi en billig iPad Mini 2 64GB, så du ikke behøver slette gamle filer for at få plads til nyt indhold. Den kan også fås med intet mindre end 128GB, hvis du vil have maksimum lagerplads.Køb en billig iPad Mini 2 hos PhonetradeEr du på udkig efter en billig tablet til børnene på kør-selv-ferien eller til at se film på i derhjemme, er en billig iPad Mini 2 et godt valg. Den har en praktisk størrelse, der er nem at have med på farten, og du får en stabil tablet til prisen. Desuden slår du et slag for miljøet ved at købe en billig iPad Mini 2 gennem os. Alle vores enheder er refurbished, hvilket betyder, at din er pre-owned og efterfølgende istandsat af vores dygtige reparatører. Vi genbruger så mange reservedele som muligt i vores kamp mod elektronikspild.

Du behøver ikke have bange anelser ved at købe en brugt iPad Mini 2 gennem Phonetrade. Vi yder altid 14 dages fuld returret samt 2 års reklamationsret.