DANSK FIRMA Etableret i 2014
HURTIG LEVERING 1-2 hverdage (lagervare)
GARANTI 3 års garanti
PRISMATCH Vi matcher laveste pris

iPad 3

Vælg farve
Hvid
Sort
Vælg stand
Læs mere
Brugbar
Brugt
Rigtig god
Som ny
Vælg hukommelse
16 GB
32 GB
64 GB
Vælg netværk
4G
WIFI
Panser
+249 kr
Ja tak
Nej tak
På lager i 2 butikker
iPad 3 er som navnet hentyder til den trejde i rækken af Apple populære tablets. Denne tablet er tyndere, lettere og endnu hurtigere derudover har den samme batteritid på 10 timer og en imponerende 720 timers standby tid. På denne version er der et 5 megapixels kameraer på bagsiden så du kan optage video i HD på den smukke 9,7" Multi-Touch-skærm.

MFI-godkendt ladekabel og vægstik medfølger.

Alle enheder på Phonetrade.dk er Pre-owned og leveres i Phonetrade-æske med nyt eller brugt opladerkabel

Sim-nål
Opladerkabel
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Vi yder 14 dages returret og hvis du ønsker at gøre brug af denne, så skal du inden 14 dage fra modtagelse af din vare, gøre opmærksom herpå ved, at udfylde en standardfortrydelsesformular og sende den til info@phonetrade.dk.

 

Vi vil herefter sende dig et pakkelabel, så du kan sende varen retur til os, men du afholder selv de omkostninger, der opstår herved og der vil derfor blive fratrukket 55 kr. fra din tilbagebetaling.

 

OBS: Vi vil ved modtagelse af varen kontrollere dens tilstand og konstateres det, at den har været taget i brug og har brugstegn som følge heraf og at dermed er sket en værdiforringelse, så vil denne forringelse sammen med et administrationsgebyr på 300 kr. blive fratrukket din tilbagebetaling.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Du kan betale med betalingskort eller via afbetaling gennem Viabill. Hvis du vælger betaling via betalingskort, så reserveres købsbeløbet på din konto med det samme, men hæves først, når din ordre afsendes. Hvis du efterfølgende annullere din ordre, så kan beløbet forblive reserveret i op til 30 dage og vi har ikke mulighed for at frigive det.
 

Vi afsender som regel din ordre inden for 1-5 hverdage, men visse produkter kan have længere leveringstid.
 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Danmarks bedste iPad 3 priseriPad 3 er Apples tredje generation i deres populære tablet-serieog blev lanceret i 2012. Er du på jagt efter en brugt iPad 3, har du ramt plet. Hos Phonetrade har vi nemlig de skarpeste Apple iPad 3 priser, uanset om du er på udkig efter en model, der er 'Som ny', 'Rigtig god' eller 'Brugt' stand.

Med mange års erfaring med salg af refurbished elektronik er du garanteret - uanset stand - at din iPad 3 er fuldt funktionel. Refurbished betyder, at vores dygtige teknikere har gennemtestet samtlige enheder og sikret, at de lever op til den valgte stand.

Vi yder tilmed prismatch på alle enheder, så du er sikret den billigste iPad 3 på markedet. iPad 3 specs• Processor: Apple A5X

• Skærm: 9,7″ & 1536 x 2048 pixels

• Kamera: 5 megapixel

• Dimensioner: 24,12 x 18,57 x 0.94 cm

• Vægt: 652 gram

• Farver: Sort, Hvid

Med sin 9,7 tommer skærm er en brugt iPad 3 det oplagte valg, hvis du skal streame film på farten, eller skal underholde børnene på bilturen. Den leveres ydermere med 10 timers batterilevetid og imponerende 720 timers standby-tid. Apples iPad 3 kan fås i et begrænset udvalg af farver, hvor du kan vælge mellem sort eller hvid.

Du kan desuden vælge mellem 16GB, 32GB eller 64GB hukommelse. 16GB er fint, hvis du blot skal bruge iPad 3 til streamingtjenester, men ønsker du at installere mange apps og lagre billed- og videofiler, bør du overveje enten 32GB eller 64GB lagerplads.Køb en billig iPad 3 brugtDu skal vælge den billige iPad 3, hvis du gerne vil have en iPad, men synes, de nyere modeller ligger i den dyre ende, og du ikke behøver det nyeste hardware. Der er penge at spare, da det er en ældre model, som samtidig er pre-owned.

Du skal dog ikke være bekymret for at købe en brugt iPad 3. Når du handler elektronik hos os, er du nemlig i trygge hænder.  Du er altid garanteret 14 dages fuld returret samt 2 års reklamationsret.