Hos Phonetrade binder du dig ikke til et langt og dyrt abonnement. Vi synes at du selv skal bestemme, hvilket mobilselskab du ønsker.
Derfor kan du bruge et hvilket som helst sim-kort i alle vores telefoner.

Google Pixel - tør du skille dig ud?Telefonen er din bedste ven. Din trofaste hjælper. Men telefonen siger også meget om hvem vi er og hvordan vi ser os selv. Der er mere personlighed og lifestyle i en telefon, end man måske umiddelbart tror. Som de første i Danmark har Phonetrade startet salget af Google Pixel som er Googles vej ind på smartphone-markedet.

Vi tror på at forandring fryder og at der skal være noget for enhver smag. Derfor har vi valgt at tage Google Pixel ind i vores sortiment. Prisen siger noget om at der på ingen måde er tale om et discount produkt, men at Google Pixel er kommet for at blive. Vi tør godt indrømme af Google Pixel er et frisk pust og et godt stykke håndværk, men den egentlige dom kommer først når telefonen har været på markedet i et stykke tid, og at ups and downs begynder at vise sig. Det er først når man har levet med Google Pixel i en rum tid at man kan sige noget om kvaliteten.Styresystemet på Google Pixel er jo Android som vi kender det fra Samsung. Det er majoriteten af verdens smartphone-brugere som sværger til Android. Det PC-venlige operativsystem som er noget mere åbent end iOS som vi kender hos Apple. Google Pixel appellerer derfor umiddelbart mest til de nuværende Android-brugere i det henseende i hvert fald. Spørgsmålet er om design og hardware vil kunne omvende nogle af Apple-brugerne til at bruge Google Pixel og dermed hoppe på Android-vognen? Der skal jo en del til at få kunderne til at skifte hold har man set i de seneste år. Men måske er Google Pixel netop dét som kan vinde kunderne over.


Vi lever og ånder for tilfredse kunder