DANSK FIRMA Etableret i 2014
HURTIG LEVERING 1-2 hverdage (lagervare)
GARANTI 3 års garanti
PRISMATCH Vi matcher laveste pris

Vi gør tingene anderledes, for din skyld

Pre-owned betyder i bogstaveligste forstand før-ejet og der er med andre ord tale om produkter, som har været af en anden før dig.

Hvor kommer jeres produkter fra?

Til at begynde med opkøbte vi selv alle produkter fra private og virksomheder, foretog istandsættelse hvis nødvendigt og solgte dem videre. Denne produktion blev dog for omfattende i takt med, at vores virksomhed voksede. Vi har derfor med tiden etableret et netværk af brokere og indkøbere i hele Europa, som assisterer os i opkøb af de produkter vi fører i hele verden. Vi handler altså uden om producenterne og ligger derfor heller ikke under for deres prisfastsætning, hvilket giver os mulighed for, at give vores kunder nogle af de mest fordelagtige priser på markedet.

Hvorfor er der ikke almindelig moms på min ordre?

Vi handler som sagt uden om producenterne og de etablerede distributører og opkøber i stedet alle vores varer hos virksomheder og private, der selv har været førstekøber. Produkterne har dermed været ejet tidligere og er rent momsteknisk ”brugte” også selvom de ikke har været i brug. Vi er derfor blevet pålagt, at bruge det man hos SKAT kalder brugtmomsordningen, hvilket vil sige, at vi ikke har almindeligt momsfradrag for vores indkøb af varer og der pålægges dermed heller ikke salgsmoms, når du køber hos os.

Er jeres telefoner nye eller brugte?

Vi sælger både nye og brugte produkter, men fælles for dem begge er som sagt, at de har været ejet af en anden før.

Vi opdeler i den forbindelse vores produkter i tre kategorier: nemlig "brugt", "rigtig god" og "som ny". Disse tre betegnelser dækker over den kosmetiske stand af produkterne.

En "brugt" enhed er en enhed med væsentlige brugsspor. Det vil sige, at den vil have en del ridser i skærmen og/eller hakker i bagcoveret.

En "rigtig god" enhed er en enhed med moderate brugsspor. Det kan være lommeridser på skærmen eller småhakker i bagcoveret.

En "som ny" enhed er en enhed med få eller ingen brugsspor. Du vil med andre ord få oplevelsen af et næsten nyt produkt.

Alle stande er fuldt funktionelle og har en batterikapacitet på minimum 80%.

Hvorfor leveres jeres produkter i jeres egne æsker?

Der er flere grunde til at alle enheder leveres i Phonetrade-æsker. Ombytningstelefoner og de brugte enheder som vi køber ind kommer ofte uden æsker, hvilket gør det nødvendigt for os med en alternativ indpakning.

Derudover er Phonetrade et registreret varemærke, som vi gerne vil værne om. Derfor eksponerer vi vores brand så vidt som muligt i alle henseender.

Phonetrade-mærket på æsken er desuden din sikkerhed for at produktet er gennemtestet og at du i 24 måneder efter dit køb er dækket ind uanset hvilken fejl der måtte opstå, som ikke er selvforskyldt.