Hellerup og Århus butikkerne + webshoppen holder fortsat åbent - Vi følger naturligvis alle retningslinier fra myndighederne. Følg aktuelle updates her: Phonetrade Facebook
Phonetrade Vesterbro
  • Vesterbrogade 32
  • 1620 København V
  •  
  • vesterbro@phonetrade.dk
  • 50 10 10 90
  • CVR: 38 87 15 95

Send besked


iPhone reparation i København (Vesterbrogade)

Har du behov for en iPhone reparation på Vesterbro i København? Så besøg vores butik på Vesterbrogade 32, 100 meter fra Vesterbros Torv, i retning mod Hovedbanegården. Butikken er let tilgængelig med bus og tog og er du med bil, så er der gratis parkering i 1 time kun 50 meter fra butikken (ved Det Ny Teater). 
 

Når man får foretaget en iPhone reparation hos os på Vesterbro, så er man sikret høj kvalitet og hurtig behandling. Det betyder for dig som kunde, at du kan føle dig tryk både under og efter din iPhone reparation. Dermed ment, at vores garanti sikrer at din iPhone også virker fuldkommen perfekt helt op til 24 måneder efter reparationen. Vi yder nemlig 2 års fuld garanti på alle almindelige reparationer, dog undtaget væskeskadereparationer. Uanset om vi tager imod dig i vores butik i København eller en af vores andre butikker, så er din iPhone i sikre hænder hos Phonetrade. Vi har mange års erfaring og en stab af topprofessionelle teknikere som står klar med både råd og vejledning, samt kyndig behandling af din iPhone reparation. Vores butik i København er lys og indbydende og du er altid velkommen til at kigge forbi med din iPhone hvis du har brug for hjælp.

 

Altid gratis undersøgelse inden din iPhone reparation

Hvis din skærm er knust, din højtaler er gået eller dit batteri er sløvt - så kig forbi vores butik i København på Vesterbrogade 32. Vi tilbyder altid gratis diagnose af din iPhone forud for reparationen, uanset hvad fejlen er. På den måde er du sikret imod uforudsete udgifter til iPhone reparation. Du behøver aldrig at bestille tid hos Phonetrade til din undersøgelse. Vi foretager altid en gratis undersøgelse mens du venter, hvorefter vi giver dig et uforpligtende tilbud som du kan tage stilling til. Dermed kan du danne dig et overblik over hvad din iPhone reparation i givet fald vil koste. Ønsker du at benytte dig af tilbuddet, så påbegynder vi reparationen med det samme. Også under selve reparationen er du mere end velkommen til blot at tage plads i vores venteområde. En iPhone reparation i København hos Phonetrade tager typisk et sted mellem 30 og 60 minutter.

 

Hvorfor vælge os til en iPhone reparation?

Når du leder efter en iPhone reparation i København, så gør du klogt i at undersøge markedet først. Der er mange udbydere af iPhone reparationer, herimellem både en masse dygtige og ligeså mange knap så dygtige reparatører. Hos Phonetrade har vi mange tusinde iPhone reparationer bag os og her i København er vi også blandt de mest erfarne reparatører. En iPhone reparation kan være kompleks og kræver både det rette personel og materiel - herunder værktøj og sikkerhedsudstyr. For at undgå at din iPhone reparation går galt, er alle vores værksteder sikrede mod statisk elekticitet samt udstyret med det nyeste og mest moderne værktøj.
 

Når du kommer forbi vores butik på Vesterbro med din iPhone reparation, så er den færdig på max 60 minutter. De mest almindelige skader repareres på 30 minutter og du kan i mellemtiden gå en tur på Vesterbro imens vi foretager din iPhone reparation. Så skal du bruge en iPhone reparation nær Vesterbro i Købehavn, så kig forbi Phonetrade på Vesterbrogade 32. Vi glæder os til at tage imod dig.


Køb din næste iPhone hos os

Phonetrade er udover Danmarks førende reparatør også Danmarks største forhandler af Pre-owned iPhones. Det vil sige at vi tilbyder iPhones der har været ejet tidligere, i både brugt og ny stand. I alle vores butikker har vi udstilling og kyndig vejledning om iPhones til særdeles fordelagtige priser. Alle vores iPhones leveres med 2 års reklamationsret, i folieret æske med opalder og kabel. Du kan endda give din gamle, knuste iPhone i bytte når du køber en ny hos os. Uanset standen, så tager vi imod din gamle iPhone og giver dig oveni købet 200 kr. ekstra i bonus for den, når du handler samtidig. Du kan se vores udvalg af brugte iPhones og iPhones i ny stand ved at klikke her.

Hvis du ønsker at bytte din gamle iPhone til en ny, så skal den først oprettes i vores system. Herved får du også en pris vist med det samme. Denne pris er gældende i 14 dage, såfremt den lever op til kravene i vores standbeskrivelse. Du kan få prisen på din brugte iPhone vist ved at klikke her. Uanset om du vælger at sende din iPhone ind til os (vi betaler fragten, du skal blot printe et pakkelabel ud som vi fremsender pr. mail, og aflevere den på nærmeste pakkested som beskrevet i mailen) eller om du vil aflevere den i en af vores butikker. Husk af vedlægge en oplader med din brugte iPhone for at få den fulde pris udbetalt.