DANSK FIRMA Etableret i 2014
HURTIG LEVERING 1-2 hverdage (lagervare)
GARANTI 3 års garanti
PRISMATCH Vi matcher laveste pris
Phonetrade Hellerup
  • Strandvejen 153
  • 2900 Hellerup
  •  
  • info@phonetrade.dk
  • 50 10 10 90
  • CVR: 38 87 15 95

Send besked


iPhone reparation i Hellerup, med 2 års garanti

Hvis du har brug for en iPhone reparation nær Hellerup, så kig forbi vores forretning på Strandvejen 153. Butikken ligger centralt placeret i Hellerup og du kan skimte havet imens vi laver din iPhone reparation. Det er dog ikke kun iPhones vi reparerer. Vi foretager service med originale reservedele på både iPhones og iPads imens du venter. Skulle du have brug for en reparation på Samsung eller andre mærker, så ring på 50 10 10 90 og forhør dig på den konkrete reparation. Det kan være at reservedelen skal bestilles hjem. Dette tager 1-2 dage. Imens vi reparerer din telefon byder vi altid på gratis wifi og iskoldt kildevand. Du kan også gå en tur ned til Hellerup Havn på 2 minutter eller blot sætte dig til rette i vores venteområde. Du kan altid føle dig tryg når det er Phonetrade som varetager din iPhone reparation i Hellerup. Vi giver din telefon den bedste behandling og både værktøj og ansatte er i top så din iPhone reparation også bliver i top.

En iPhone reparation i Phonetrade Hellerup tager normalt ikke længere tid end 30 minutter, så du slipper for at undvære din telefon længere end højest nødvendigt. Vi giver som bekendt altid 2 års fuld garanti på alle reparationer, så du kan føle dig sikker når du forlader vores forretning. En iPhone reparation er en rutineopgave for os, men er en tillidssag hver gang. Du kan derfor altid indlevere din iPhone til reparation hos Phonetrade i Hellerup når den går i stykker. Vi giver altid et uforpligtende tilbud inden vi påbegynder reparationen.

Har du brug for iPhone reparation i Hellerup, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du er også altid velkommen til at komme uanmeldt forbi vores forretning i Hellerup hvis du har brug for en iPhone reparation.