Hellerup og Århus butikkerne + webshoppen holder fortsat åbent - Vi følger naturligvis alle retningslinier fra myndighederne. Følg aktuelle updates her: Phonetrade Facebook
Phonetrade Frederiksberg
  • Gammel Kongevej 169
  • 1850 Frederiksberg
  •  
  • frederiksberg@phonetrade.dk
  • 50 10 10 90
  • CVR: 38 87 15 95

Send besked


iPhone reparation på Frederiksberg - mens du venter

Phonetrade Frederiksberg ligger centralt placeret på Frederiksberg på Gammel Kongevej. Butikken ligger få hundrede meter fra Frederiksberg Rådhus, altså tæt ved krydset Falkonér Alle. Der er gode parkeringsmuligheder lige foran butikken og på de tilstødende sideveje. Derudover er der gode muligheder for offentlig transport med både bus og metro. Her kan du indlevere din iPhone, iPad eller Android smartphone til reparation og gå en tur på den dejlige butiksgade imens. En iPhone reparation tager heldigvis ikke mere end højest 1 time, og du kan derfor lige nå en kop kaffe på en af nabo-caféerne. Du er også velkommen til at vente i vores forretning og nyde en gratis forfriskning eller bruge vores gratis wifi-internet.


Når du får lavet en iPhone reparation i vores butik på Frederiksberg, er du altid i sikre hænder som kunde. Vores ekspertise gør at vi kan reparere næsten enhver skade. Du behøver ikke at bestille tid til din iPhone reparation i Frederiksberg-butikken - du kan blot komme ind fra gaden. Vi giver altid et tidsestimat og et uforpligtende tilbud på reparationen inden vi går igang. Skulle der mod forventning opstå komplikationer under reparationen af din iPhone, så vil du naturligvis blive kontaktet herom inden vi foretager os noget.


Vi udfører reparationer på alle iPhones fra iPhone 4 og opefter, alle iPads fra iPad 2 og opefter samt en lang række øvrige smartphones. I det tilfælde at reparationen skal laves på en model som ikke fremgår af vores hjemmeside, bedes du tage kontakt til os enten pr. email eller telefon. Det kan være at reservedelen til netop din smartphone skal bestilles hjem. I det tilfælde vil reparationen typisk vare 1-2 dage.

Har du brug for iPhone reparation på Frederiksberg så er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Søger du en pris på en specifik reparation, så finder du vores priser her.