Hellerup, Aalborg og Århus butikkerne + webshoppen holder fortsat åbent - Vi følger naturligvis alle retningslinier fra myndighederne. Følg aktuelle updates her: Phonetrade Facebook
Phonetrade Aalborg
  • Bispensgade 27B
  • 9000 Aalborg
  •  
  • aalborg@phonetrade.dk
  • 50 10 10 90
  • CVR: 38 87 15 95

Send besked


iPhone reparation i Aalborg - Gratis undersøgelse og 2 års garanti

Phonetrade Aalborg ligger hyggelige lokaler på gågaden i Aalborg. Her reparerer vi alt fra iPhones til iPads, mens du venter i butikken eller går en tur i Aalborgs hyggelige stræder. I butikken er der mulighed for at få et glas iskoldt kildevand, mens vi reparerer din iPhone! Vores åbningstider er hverdage fra 10-18 og lørdage 10-16.

 

Er du med offentlig transport, er der busstoppesteder få minutter fra butikken. Er du i bil kan du parkere nær butikken. Hos Phonetrade i Aalborg er vores mål at tilbyde reparationer i topkvalitet på kort tid, så du ikke behøver at undvære din iPhone eller iPad mere end højst nødvendigt.


Du kommer blot ind fra gaden uden tidsbestilling - så udbedrer vi din skade i løbet af en 30 minutter, alt afhængig af hvilken reparation du skal have foretaget. Der bliver altid aftalt pris før påbegyndelse af reparationen og al undersøgelse og fejlsøgning af produkt er naturligvis gratis. Vi udfører reparationer på de enheder som fremgår under "reparation" øverst her på siden. Har du en model der ikke er nævnt, er du velkommen til at kontakte os. Har du brug for iPhone reparation i Aalborg, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen her til højre eller ringe på 50 10 10 90.