DANSK FIRMA Etableret i 2014
HURTIG LEVERING 1-2 hverdage (lagervare)
GARANTI 3 års garanti
PRISMATCH Vi matcher laveste pris

Skal firmatelefonen være brugt?

Skrevet: 13/04/2022 af Phonetrade

 Bæredygtighed, grøn omstilling og genbrug har længe været nogle af de helt store buzzwords i Corporate Danmark.Det er en debat, der fylder hos både politikere og NGO'er, men også forbrugere, medarbejdere og samarbejdspartnere stiller i højere og højere grad krav til social ansvarlighed hos virksomhederne. Det har for alvor sat genanvendelse på dagsordenen på direktionsgangene rundt omkring i det ganske land.Men hvor bør, kan og skal man egentlig sætte ind?Djøfs TechDK kommission mener, at der skal være et stærkere incitament til at købe brugt fremfor nyt og at det i forlængelse heraf skal være decideret lovpligtigt, at genbruge IT-udstyr.Hos Phonetrade går vi ikke ind for tvang, men tror på at forandring skabes gennem oplysning og forståelse. Vi kan dog kun støtte op om det overordnede budskab og arbejder hver dag for en fremtid, hvor teknologi og samfundshensyn kan gå hånd i hånd. I mange virksomheder udskifter man jævnligt telefoner, tablets og computere. Det kan være fordi, at de er gået i stykker, at de ikke længere lever op til de tekniske krav eller bare fordi, at der er kommet nyere og smartere modeller til. Uanset hvad årsagen er, så er disse løbende udskiftninger omkostningfulde - ikke kun for den enkelte virksomhed, men især også for miljøet.I mange tilfælde skyldes det ikke, at man som virksomhed ikke vil tage hensyn, men derimod at man simpelthen ikke ved hvordan. Det er her, vi kommer ind i billedet!En start kunne nemlig være, at købe virksomhedens telefoner brugt og sælge dem igen, når de har udtjent deres værnepligt. På den måde forlænges hver enkelt telefons livscyklus med flere år. Til gavn for miljøet, bundlinjen og jeres grønne image. 

Phonetrade køber gamle firmatelefoner uanset stand og kan ligeledes tilbyde at ombytte dem til nye genanvendte telefoner. Vi hjælper med sikker sletning af data og vejleder med udgangspunkt i hver enkelt virksomheds konkrete behov og muligheder.

Det behøver med andre ord ikke være svært, at komme i gang med at bidrage til en grønnere fremtid.Køb jeres nye brugte telefoner HER.Eller sælg jeres gamle telefoner HER. Vil du høre mere?Kontakt os i dag på tlf. 51 511 511 eller på mail msrl@phonetrade.dk.