DANSK FIRMA Etableret i 2014
HURTIG LEVERING 1-2 hverdage (lagervare)
GARANTI 3 års garanti
PRISMATCH Vi matcher laveste pris

Hvordan sletter man et Apple-ID?

Skrevet: 25/04/2022 af Phonetrade

 Rigtig mange medarbejdere glemmer, at logge ud af deres Apple-ID konto, når det er tid til, at aflevere deres gamle firmatelefon. Det skaber problemer, hvis telefonen senere hen skal gives videre til en kollega. Når en telefon er låst til et Apple-ID, kan den nemlig kun bruges af indehaveren af Apple-ID'et og det er også kun indehaveren, der kan fjerne det og dermed gøre telefonen brugbar for andre.Hvis den tidligere bruger af telefonen stadigvæk arbejder i virksomheden, så kan man bare hive fat i dem og bede dem om, at fjerne deres Apple-ID.I mange tilfælde, er det dog desværre ikke muligt, at komme i kontakt med den tidligere bruger, da de ofte ikke arbejder i virksomheden mere.Men hvad gør man så?Man kan sælge sin gamle telefon til Phonetrade.

Phonetrade køber gamle firmatelefoner uanset stand og kan ligeledes tilbyde at ombytte dem til nye genanvendte telefoner. Vi hjælper med sikker sletning af data og vejleder med udgangspunkt i hver enkelt virksomheds konkrete behov og muligheder.

Hvis telefonen ikke kan låses op, så er den selvsagt ikke så meget værd, men lidt har også ret og ved, at sælge telefonen til os, så har man i det mindste vished for, at den bliver bortskaffet på korrekt vis.Vi kan også hjælpe med, at etablere foranstaltninger, der kan sikre, at problemet ikke opstår fremadrettet - med en lille smule forarbejde kan man nemlig rent faktisk gardere sig mod, at stå i denne situationen igen.Som virksomhed kan man ved hjælp af Apple business Manager, oprette såkaldte administrerede Apple-ID’er til sine medarbejdere. I modsætning til et personligt Apple-ID, så er det virksomheden, der adminstrerer de funktioner og tjenester, som administrerede Apple-ID’er har adgang til. Derudover kan virksomheden uden videre fjerne Apple-ID’et fra telefonen, hvis nødvendigt.På den måde undgår man, at brænde inde med en masse telefoner og opnår en langt højere pris for dem, hvis de en dag skal sælges.Sælg jeres gamle telefoner HER Vil du høre mere?Kontakt os i dag på tlf. 51 511 511 eller på mail msrl@phonetrade.dk.