Sælg din brugte enhed her

Vælg de oplysninger der passer på din enhed og få prisen med det samme!

Vælg din enhed

iPhone
iPad
Vi betaler fragten
Modtag blot dit pakkelabel, print det ud og fastgør det på pakken. Kvit og frit.
3 hverdage
Når din enhed er modtaget og godkendt hos os, går der max 72 timer inden du har din betaling.
+15.000.000 kr. udbetalt
Vi har opkøbt enheder af vores kunder for over 15 mio kr. Skal vi også købe din?
Vi lever og ånder for tilfredse kunder


Sælg din iPhone på Phonetrade.dk og få kontant udbetaling


Har du penge liggende i skuffen? Din gamle iPhone er penge værd uanset stand. Opret den her på siden og opnå nogle af Danmarks bedste priser, når du sælger din iPhone.

Sælg iPhone og få penge til en ny eller noget helt andet


Når du sælger din enhed til os så er det nemt og overskueligt. Ved hjælp af vores vurderingsflow her på siden, får du en professionel vurdering af netop din enhed. Herefter vil du få et uforpligtende tilbud på den, som du frit kan godkende med det samme. Straks herefter modtager vi besked om at du ønsker at sælge din iPhone til os og fremsender et returlabel til dig. Når du har pakket din iPhone forsvarligt ind, påsættes dette returlabel som dækker fragten af din enhed ind til PhoneTrade i København. Så sælg din iPhone i dag og få gratis fragt og penge i hånden.

Sælg iPhone, sælg iPad eller sælg noget helt tredje?


Uanset hvilken stand din enhed har, så kom og sælg din iPhone her på hjemmesiden. Når du vælger at sælge din iPhone her hos PhoneTrade, så behandler vi din iPhone som var det vores egen. Vi ønsker at tilbyde den højest mulige pris til alle, da vi har kundetilfredshed i højsædet. Din anbefaling af PhoneTrade.dk til andre vil nemlig være essentiel for os. Prisen er altså kun rigtig for os, hvis den er rigtig for dig! Så sælg din iPhone i dag og få den helt rigtige pris.