Hos Phonetrade binder du dig ikke til et langt og dyrt abonnement. Vi synes at du selv skal bestemme, hvilket mobilselskab du ønsker.
Derfor kan du bruge et hvilket som helst sim-kort i alle vores telefoner.
Du kan enten vælge at betale hele beløbet med det samme, eller ved afbetaling. Betalingsmetoden vælges først ved kassen.

iPhone 7

Vælg farve
Sort
Rosa Guld
Guld
Sølv
Blank Sort
Red
Vælg stand
Læs mere
Rigtig god
Helt ny
Vælg hukommelse
32 GB
128 GB
256 GB
Panserglas
+150 kr
Ja tak
Nej tak
Apple EarPods
+150 kr
Ja tak
Nej tak
Din pris:
4.795,-

Alle enheder på Phonetrade.dk er Pre-owned og leveres i Phonetrade-æske med:


Sim-nål
Lightning til USB-kabel
5 W USB-strømforsyning
iPhone 7 er udstyret med A10 Fusion chippen, som er 2x hurtigere end iPhone 6S hvilket gør iPhone 7 til den mest kraftfulde iPhone til dato. Trods dens nye chip er den også meget strøm effektiv. iPhone 7 er blevet udstyret med et 12MP kamera som har både True Tone Flash og billedstabilisering. Disse to funktioner er med til at give dig det levende, farvestrålende og ikke mindst skarpt billede. Derudover har iPhone 7 et 7MP front kamera som levere selfie's i verdensklasse.

Som noget nyt har Apple haft fokus på højtaleren hvilket betyder et nyt stereo-højtaler system, som spiller 2x højere end iPhone 6S.

Til sidst er iPhone 7 IP67 certificeret, hvilket betyder, at den er vand og støvafvisende.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Vi yder 14 dages returret og hvis du ønsker at gøre brug af denne, så skal du inden 14 dage fra modtagelse af din vare, gøre opmærksom herpå ved, at udfylde en standardfortrydelsesformular og sende den til info@phonetrade.dk.

 

Vi vil herefter sende dig et pakkelabel, så du kan sende varen retur til os, men du afholder selv de omkostninger, der opstår herved og der vil derfor blive fratrukket 55 kr. fra din tilbagebetaling.

 

OBS: Vi vil ved modtagelse af varen kontrollere dens tilstand og konstateres det, at den har været taget i brug og har brugstegn som følge heraf og at dermed er sket en værdiforringelse, så vil denne forringelse sammen med et administrationsgebyr på 300 kr. blive fratrukket din tilbagebetaling.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Du kan betale med betalingskort eller via afbetaling gennem Lån let. Hvis du vælger betaling via betalingskort, så reserveres købsbeløbet på din konto med det samme, men hæves først, når din ordre afsendes. Hvis du efterfølgende annullere din ordre, så kan beløbet forblive reserveret i op til 30 dage og vi har ikke mulighed for at frigive det.

 

Vi afsender som regel din ordre inden for 1-10 hverdage, men visse produkter kan have længere leveringstid.

 

Vi betaler fragten på alle ordre inden for landets grænser og de leveres af Bring til nærmeste Pickup Point eller SwipBox.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Vi lever og ånder for tilfredse kunder

iPhone 7 har væltet anmelderne!Hvis du er iPhone fanatiker, så kan du ikke undgå at skue lidt over til iPhone 7. Det er en uovertruffen telefon med et væld af nye features og igen lanceres modellen med en nye farve i programmet - Jet Black (blank sort)!. Som iPhone 7 ejer skal man vænne sig til et par ting. For det første må man vænne sig til at home knappen ikke længere klikker som man har været vandt til. Derudover skal man også rent faktisk undvære noget - nemlig dit jack stik (til høretelefoner). Fra og med iPhone 7 skal man nemlig bruge lightning indgangen (ladeporten) til høretelefoner. Husk at du til iPhone 7 ikke kan bruge dine normale høretelefoner med jack stik. Du skal bruge et sæt høretelefoner med lightning-stik (ladekabel). Du kan tilvælge dem direkte her på produktet.iPhone 7 har med andre ord igen været banebrydende på mange små måder. Både processer, batteri, kamera og tekniske specifikationer sætter standarden for hvordan telefoner produceres. Vi er enormt stolte over at kunne tilbyde iPhone 7 her hos Phonetrade til Danmarks bedste priser.