Hos Phonetrade binder du dig ikke til et langt og dyrt abonnement. Vi synes at du selv skal bestemme, hvilket mobilselskab du ønsker.
Derfor kan du bruge et hvilket som helst sim-kort i alle vores telefoner.

iPhone 6

Vælg farve
Guld
Sølv
Space Grey
Vælg stand
Læs mere
Rigtig god
Helt ny
Vælg hukommelse
16 GB
64 GB
128 GB
Panserglas
+150 kr
Ja tak
Nej tak
Apple EarPods
+150 kr
Ja tak
Nej tak
Din pris:
2.395,-

Alle enheder på Phonetrade.dk er Pre-owned og leveres i Phonetrade-æske med:


Sim-nål
Lightning til USB-kabel
5 W USB-strømforsyning
iPhone 6 er udstyret med en 4,7" retina-skærm, 8 megapixels kamera, True Tone-blitz, HD videokamera, A-8 og 1.4 GHz dual-core Cyclone processor samt Touch-ID fingeraftrykslæser.

MFI-godkendt ladekabel og vægstik medfølger.

*Vi modtager rigtig mange ordre på denne model i øjeblikket og der kan derfor være længere leveringstid.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Vi yder 14 dages returret og hvis du ønsker at gøre brug af denne, så skal du inden 14 dage fra modtagelse af din vare, gøre opmærksom herpå ved, at udfylde en standardfortrydelsesformular og sende den til info@phonetrade.dk.

 

Vi vil herefter sende dig et pakkelabel, så du kan sende varen retur til os, men du afholder selv de omkostninger, der opstår herved og der vil derfor blive fratrukket 55 kr. fra din tilbagebetaling.

 

OBS: Vi vil ved modtagelse af varen kontrollere dens tilstand og konstateres det, at den har været taget i brug og har brugstegn som følge heraf og at dermed er sket en værdiforringelse, så vil denne forringelse sammen med et administrationsgebyr på 300 kr. blive fratrukket din tilbagebetaling.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.

Du kan betale med betalingskort eller via afbetaling gennem Lån let. Hvis du vælger betaling via betalingskort, så reserveres købsbeløbet på din konto med det samme, men hæves først, når din ordre afsendes. Hvis du efterfølgende annullere din ordre, så kan beløbet forblive reserveret i op til 30 dage og vi har ikke mulighed for at frigive det.

 

Vi afsender som regel din ordre inden for 1-10 hverdage, men visse produkter kan have længere leveringstid.

 

Vi betaler fragten på alle ordre inden for landets grænser og de leveres af Bring til nærmeste Pickup Point eller SwipBox.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så prøv vores FAQ.

Spørgsmål?
Du kan ringe til os på 50 10 10 90 og få hjælp til at vælge den rigtige smartphone – eller komme i gang med den, du har valgt.
Vi lever og ånder for tilfredse kunder

iPhone 6 solgte 1 mio. flere eksemplarer end sin forgængeriPhone 6 var den ottende generation af iPhone og kom ud i september 2014, hvor den solgte over 10 mio. eksemplarer på sin første salgsdag, hvilket er 1 mio. mere end sin forgænger iPhone 5S og vi var hos Phonetrade.dk de første til at sætte telefonen til salg i Danmark, og iPhone 6 blev revet væk på under en time. Du kan i videoklippet her se hvordan vi sidder i kø hele natten og venter på det store øjeblik.

iPhone 6 er for den kræsne køber

Man skal uden tvivl være en "med-på-beatet"-type hvis man erhverver sig en iPhone 6. Det er Apples seneste skud på stammen med et væld af tekniske vidunderfunktioner. iPhone 6 slog som altid alle salgsrekorder, da den i september 2014 blev lanceret i hele verden.

iPhone 6 fik sig en storebror

Som mange nok ved, så lancerede Apple for første gang to telefoner på samme tid. iPhone 6 fik sig nemlig en større tvillingebror: iPhone 6 Plus, som vi naturligvis også fører her på siden. Her får du hele 5,5" skærm så du er klædt på til at se film i bilen eller i flyveren. Med den store skærm har Apple nu en reel konkurrent til Samsungs modeller med de store populære skærme. Mange havde ventet en større iPhone denne gang og nu er den endelig kommet. Især iPhone 6 Plus med 128GB blev flået af hylderne da modellen udkom. Man havde denne gang valgt at stryge varianten med 32GB og istedet tilføje den helt store diskstørrelse til iPhone 6 Plus.

Samtidig fik man rettet op på den omtalte touch ID knap, som var uerstattelig på iPhone 5S. Her har man lavet en knap som kan udskiftes hvis den går i stykker - stadigvæk flot udført i safirglas med en kant som matcher bagcoveret. Alt i alt er iPhone 6 en designmæssig uovertruffen telefon som i det store hele er en viderebygning på den populære iPhone 5S. Hele chipsættet er udskiftet og softwaremæssigt forbedret.